שרשור נשקים DND:

AndyBear

New member
אתה אולי צודק אבל...

The Monopoly Guy עצמו אמר באחד העצים שהוא קיבל איזו חרב שיוצרה על ידי "הנפח הכי גדול שהיה מעולם"(ואלה אם הוא מתכוון לכך שהנפח היה ענק זה די מוזר שהוא ימצא חרב כל-כך חזקה על מישהו שלא היתה לו בעיה לחסל). חוץ מזה מההיקרות הקצרה שיש לי עם העולם שהוא משחק בו(להזכירכם הוא כתב שהוא משחק בעיר חולשחור[אם אני לא טועה זה מסדרת "כישוף"]), אותו עולם הוא לא בידיוק עולם שבו כמות הקסם כל-כך גדולה. חוץ מזה אם הנפח היה הכי טוב בטחומו אז איך יוצא שבכפר הרשאון שעברו בו מצאו חרב יותר טובה?

ננסק

New member
שתי הערות לא קשורות

1. העולם מבוסס על העולם של "כישוף", אבל זה לא מחייב שמדובר באותו עולם בדיוק. השה"מ עשה אותו קסום יותר, זה הכל.. 2. זה באמת לא רעיון חכם לתת את "החרב של הנפח הכי טוב בעולם" בתור הנשק הקסום הראשון שמקבלת דמות בימי חייה, זאת נקודה טובה. טוב, כבר אמרתי שלדעתי הם עושים כאן טעות, אבל בסופו של דבר השה"מ ילמד שמדובר בטעות והם יתחילו מהתחלה, חכמים יותר.

Gilgam69

New member
לשם שינוי אני מסכים

ואין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שנאמר כבר. זה ממש מטופש שכל אחד יוכל ללכת בשוק ולהצטייד בארסנל אדיר של חפצי קסם. אפשר לראות את זה בעולם שחבורת הצנונית משחקת בו. עד לפגישה האחרונה לא היה בבעלותם אף חפץ קסם, והם כבר דרגה 7-8. בפגישה האחרונה הם קיבלו במתנה מאדם עשיר מאוד 4 חרבות. ואלה לא סתם חרבות 1+ (לחברי הצנונית: אני לא אומר שזה מה שהחרבות עצמן), אלא חרבות מסדר קרל'אתריאן (Krel'Atherian), מסדר עתיק יומין שכבר עבר מין העולם. השחקנים עצמם לא יודעים מה מבחינת מכניקה החרב עושה, אבל החרבות האלה נדירות מאוד. יכול להיות שהן באמת חרבות 1+ ואולי הם חרבות 1,000,000+ אבל זה לא משנה. מה שכן משנה זה שאלו חרבות עתיקות ביותר. החרב של הדמות שלי, טאקאשי, היא לא סתם חרב עם תוסף הקסמה כולל של 10+ אלא בעלת היסטוריה ארוכה ויחד עם הוואקיזאשי שלה, היא חלק מה-Ancestral Daisho של טאקאשי, סט של חרבות שמייצג עבור כל סמוראי את הכבוד שלו (ערכים סטנדרטיים של יפן הפיאודלית).

למעלה