שרשור נשאי איידס....

ItsikH

Member
שוב חוסר הבנה של תהליכי התפשטות מגיפה הצורך הנואש למצוא אשמים אותם ניתן יהיה לתלות בכיכר העיר ולהאמין שבזאת הגנו על כולם הוא ימי ביניימי, אז שרפו מכשפות מאותו נימוק בדיוק. האפשרות שהנדבק נושא במלוא האחריות, וש*לך* יש אחריות לעזור לו להמנע מלהדבק, לא עולה בדעתך? האפשרות שהמדביק לא מודע כלל להיותו נשא לא עולה בדעתך? ולכן האחריות שווה על המדביק והנדבק?

NesiZ 19

New member
הקמפיין המשוגע שלך בעד נשאים שמדביקים במזיד

הוא הזוי. כמו שכבר אמרתי אני לא אגיש לאף הודעה שלך כי לטעמי אתה מנותק מן המציאות, או דעתך מוטת לטובת הנשאים בדרך הזוייה וחצופה.

לגבי אלו שרק נשאים וכן מקיימים יחסי מין לא מוגנים אך לא במזיד - הקמפיין שלך אולי טיפה הגיוני אבל במבחן המציאות חצי מן הנשאים הם הומואים למרות שחלקינו באוכלוסייה הוא 10 אחוז.
אז למרות כל ההגיון והתיאוריה - האיידס אצלינו הוא עדיין בעיה חמורה ואם נמשיך לדבר כמוך נמשיך להדבק ולהדבק ולהדבק.

טוב מה אכפת לך אתה כבר לא בקבוצת הסיכון של הנדבקים שרובם בגילאי ה18-22..

ItsikH

Member
"קמפיין בעד נשאים שמדביקים במזיד"? WTF? דעתי מוטית לטובת הנשאים? דעתך היא זו שמוטית נגדם. אדם שמרצונו החופשי, לא באונס ולא בכפיה, מקיים יחסים בלתי מוגנים, אין שום הבדל באחריותו אם הוא המדביק או הנדבק, הוא אחראי להפצת הוירוס. אם נשא מודע ומצהיר שהוא נשא מקיים יחסים בלתי מוגנים - במה הוא אחראי יותר מזה ששותף ליחסים האלו?

ItsikH

Member
גישתך הילדותית ידועה כמסוכנת כי מניחה שרק מי שידוע שהוא נשא הוא המסוכן והשאר לא.

ItsikH

Member
אני לא בקבוצת הסיכון? מה, אין לי סקס לדעתך? שלא לדבר על חבריי בגילך, שלהם אני דואג - מפניך?

NesiZ 19

New member
הוצאת אותי מדעתי

עוד הודעה אחת ממך שמתייחסת אלי בנושא הזה - אני לא כותב יותר בפורום

ItsikH

Member
כי אין לך תשובות כי אינך מבין דבר וחצי דבר בנושאים שאתה מדבר בהם בכזו נחרצות

NesiZ 19

New member
בדיוק אני טיפש עלוב ואפסי וחסר ידע ומטומטם

כזה אני. מכיוון שהגבת להודעה אני פורש מהפורום.
כל טוב לכולכם.

Acoustic 3

New member
חחחחח מה נסגר

אתה מאיים עלינו שאתה לא נשאר?

תלך... הכל בסדר איתך או בלעדיך.

Acoustic 3

New member

צקצקצקצק הידד לפאסיב אגרסיב

חחחחחח
גם אם יש איזה ענין בדבריך, החמצת אותנו לגמרי בהשתלחות שלך.

ItsikH

Member
פתרון מיידי בבקשה - איסור על יחסים הומוסקסואל יים: הרי ידוע היטב שזו "מחלה של הומואים", ושמועברת בין הומואים. אין סיבה להניח שהקונדום באמת מגן ויש מידע על מגבלותיו, לכן אפשר להניח שאיסור על יחסים הומוסקסואליים יעצור את התפשטות המגיפה.

Uri04

New member
אני רק מצטט

פתיחת מלשינון לאנשים שידווחו על פרופילים שעושים מין לא מוגן, מתן אפשרות למשתמשים לתת לאטרף גישה לשיחות שלהם... אתה לא רואה את הקשר? ואיכשהו א-נ-י דמגוג?

ItsikH

Member
המספרים המדווחים מדאיגים מהרבה יותר סיבות ראשית, חלקנו במספרים האלו קצת פחות מרבע, כלומר רוב הנשאים אינם הומואים. קצב הגידול באוכלוסיה שלנו הוא המדאיג, והסברתי בדיוק למה - מודל אפידמיולוגי פשוט ביותר.

אבל, כדאי לשים לב, שמספר הנשאים שאינם שייכים לשום אוכלוסיית סיכון שהיא שווה בקירוב לשלנו, וכיוון שידוע לנו שתדירות הבדיקה אצל סטרייטים זניחה ביחס אלינו, יתכן בהחלט שאנחנו רובצים לפתחו של הר געש כללי. קצב הגידול האיטי יותר שם, יתכן שמצביע על נתון מעודד, אבל בה במידה יתכן שמצביע על העדר בדיקות. ונזכור שאצל סטרייטים קונדום כלל אינו אופציה, כי הרי גלולה יש ואיידס זה של הומואים.

למעלה