לזכר מארק
G ~*~gaL New member 28/8/02 #2 שרשור נרות למארק. אחרי הכל, הוא ה-דמות של הסדרה, ומגיע לו. קדימה. *שמה את הנר גם בחתימה כמו שירה*
י יultra violetי New member 28/8/02 #3 ../images/Emo16.gif זה לא פייר למה את כל הטובים הורגים? מארק, לוסי, בובי, אמא של במבי! ד"א שמתם לב שבובי הוא גם "בובי" ממשמרת שלישית וגם "בובי" האח המת של קרטר אני בהכחשה, לא מתמודדת עם האמת מצטרפת לפורום יעוץ פסיכולוגי (טוב ציניות...)
../images/Emo16.gif זה לא פייר למה את כל הטובים הורגים? מארק, לוסי, בובי, אמא של במבי! ד"א שמתם לב שבובי הוא גם "בובי" ממשמרת שלישית וגם "בובי" האח המת של קרטר אני בהכחשה, לא מתמודדת עם האמת מצטרפת לפורום יעוץ פסיכולוגי (טוב ציניות...)
S swirrrly New member 28/8/02 #4 ../images/Emo16.gif בדרך כלל אני לא רואה את הסדרה, אבל שתדעו שאני מאוד מעריכה אותה ו.. היום נקלעתי בטעות לפרק.. איזה פרק..
../images/Emo16.gif בדרך כלל אני לא רואה את הסדרה, אבל שתדעו שאני מאוד מעריכה אותה ו.. היום נקלעתי בטעות לפרק.. איזה פרק..
ה המממ New member 28/8/02 #6 גל, את הורגת את אנתוני?! off screen: 1964-2202 -סוף ציטוט- הבנאדם עדיין חי! למה אלפיים ושתיים? עד מאה ועשרים...
גל, את הורגת את אנתוני?! off screen: 1964-2202 -סוף ציטוט- הבנאדם עדיין חי! למה אלפיים ושתיים? עד מאה ועשרים...
A amirbilu New member 28/8/02 #10 לזכר מארק../images/Emo26.gif לא רציתי להסתבך עם א´,אז הוצאתי אותה.. אני מקווה שיצא טוב
G ~*~gaL New member 28/8/02 #16 חחח... סוזן אמרה שהוא היה בן 38, והיה לי קצת מוזר לרשום רק 2002-1994, בגלל ש... הוא לא ילד קטן. וחס וחלילה! שום כוונה לאנתוני! טפו טפו טפו...
חחח... סוזן אמרה שהוא היה בן 38, והיה לי קצת מוזר לרשום רק 2002-1994, בגלל ש... הוא לא ילד קטן. וחס וחלילה! שום כוונה לאנתוני! טפו טפו טפו...
ל לה לה לה לה New member 28/8/02 #9 ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif עצוב...מאוד עצוב... (פעם ראשונה שלי כאן..)
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif עצוב...מאוד עצוב... (פעם ראשונה שלי כאן..)
G ~*~gaL New member 28/8/02 #17 LOL!! ../images/Emo6.gif זה דפנטלי נכנס לגלריות! יש עונה 9, ברור, והיא תתחיל בארה"ב ב26 לספטמבר, ואצלנו בסביבות מרץ-אפריל.
LOL!! ../images/Emo6.gif זה דפנטלי נכנס לגלריות! יש עונה 9, ברור, והיא תתחיל בארה"ב ב26 לספטמבר, ואצלנו בסביבות מרץ-אפריל.