שרשור נצלו"שים

Eden10025

New member
ממ..

הרי הקטע של הכריסמס זה המשפחתיות ושכולם יושבים ביחד.זה חג מדהים אצלם ובין היתר הם שרים שירים. אז הכוונה של הבנות היא לשיר שיר חג שלהם,כמו שלנו יש של חנוכה,פסח וכו'.
 

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gif צודקת. אני מהתחלה התנגדתי לזה

וחשבתי שהרעיון הזה מטופש.. הן פשוט עיוורות ויעשו כנראה כל דבר כדי להראות שיש כאן מעריצים.. לפי דעתי השיא היה זה שאנחנו בעצמנו במו ידנו (ואני לא רוצה לשמוע את שמות הל' והא'!!!) הבנו אותם.. וזה קצת יותר מדי מוגזם הקטע עם הכריסמס, כאילו.. וואלה יופי, רוצים להראות להם שאכפת לכן? למרות שהראינו מספיק, אל תביישו את העם שממנו באתן.. ולשיר שירי כריסמס בחנוכה בשביל להקה זה מבייש.
 

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifובקשר לרדיו ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

*מעתיקה מה שרשמתי על ההודעה לבקש מהרדיו להשמיע את 1000 מירה* ניצול שואה ששרד את המלחמה לאחר עינויים קשים שאת אפילו לא יכולה לתאר ושחיילים נאצים רודפים אחריו, מכים אותו ומענים אותו וכל זה נעשה ב3 וחצי שנים של שפה גרמנית שחודרת לראש. עכשיו תחשבי איך הוא יושב בבית שלו, בארץ ישראל, המקום שלו.. של היהודים, שומע רדיו ישראלי ומשמיע שירים בגרמנית. לא צורם? לא מצמרר? אותו כן. חלק גדול מאוד מניצולי מעדיף להדחיק ולנסות "לשכוח" את כמה שאפשר את השואה. ועד שהוא הגיע לבית המיועד שלו בארץ ישראל הוא צריך לשמוע שוב גרמנית? אז בסדר, צריך להכניס את טוקיו למצעדים של גלגלצ, אבל באנגלית! למה ללכת ראש בראש? צריך להבין שיש פה ניצולי שואה שצריך אך ורק לכבד אותם. ואת כל מה שאני אומרת פה אני אומרת מתוך ידיעה כי הרצו לנו על כך בפולין.. חוצמזה, רדיו ישראלי משמיע רק שירים בעברית ובאנגלית.. עובדה שעד שלא יצא שיר אחד באנגלית של טוקיו לא היינו יכולים לשמוע אותם לפני זה.
 

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo2.gif וואי את יודעת לדבר../images/Emo70.gif

מאיפה העתקת את זה? הגבת את זה אצלהם בבלוג?
 

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifהיה פה שרשור על זה..

אני לא זוכרת מי אבל אמרו להיכנס לאתרים של הרדיו ולפוצץ אותם במיילים עד שישמיעו את 1000 מירה.. והגבתי להם גם בבלוג משהו דומה אבל לא כזאת חפירה XD ותודה טלקי
 

lidya150

New member
לגבי שרי הכריסמס

אני מסכימה איתך למרות שאני אישית חוגגת כריסמס בקשר לשירים בגרמנית זה לא קשור בשיט לשואה גרמניה של עכשיו זה לא גרמניה של פעםם אין שום קשר בין טוקו הוטל לשואהה
 

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif יש קשר../images/Emo70.gif הם גרמנים. נכון הם לא נאצים

אבל הם גרמנים
וזה כן קשור בשיט לשואה , אולי לך זה לא מזכיר אותה אבל כמו שדור אמרה תחשבי על קשיש שעבר את זה? פתאום הוא שומע שיר בגרמנית?! ונזכר בכל מה שהוא עבר שם ע"י הנאצים ימח שמם שימותו אמן עכשיו כולם
~בלי לפגוע , סתם חשוב לי הקטע הזה~
והממ - מסתומרת את חוגגת כריסמס? נולדת בארץ ?
 

lidya150

New member
כן נולדתי פה ...

אני חוגגגת זה החג הנוצרי היחידי שאני חוגגת
 

lidya150

New member
מה למה?

למה נולדתי פה? או למה אני חוגגת? אני חוגגת כי סבתא וסבא שלי חוגגים אני חוגגת איתם וגם עם חברים שלי
 
למעלה