שרשור נחת

שרשור נחת ../images/Emo23.gif

אתמול יצאתי קצת בערב והשארתי בית... אפעס... הפוך (וזה בעדינות...) כשחזרתי לקראת חצות פתחתי את הדלת ואורו עיניי
הבנות המדהימות שלי שטפו את הבית, המטבח מבריק, החדר שלהם מתוקתק כולל הכוננית, והארון מסודר וממויין לבגדי חורף/ קיץ. חיבקתי אותן ואמרתי להן איזה מזל יש לי שהן שלי
(ומי ששואל על הבנים... שידפדף... אחד במחשב השני ישן..) ספרו על נחת שהיה לכם מהילדים השבוע

ואצלי...

אחרי המכבסתולה שהיא עשתה אחרי הבית שהיא ניקתה היא הגיעה למטבח... שטפה כלי כלי,ייבשה ואיחסנה... {ואפילו התווכחה איתי על העוגה שהיא חמץ וסבא חייב לשרוף אותה...לכי תסבירי לה שזה מפלסטיק... בסוף הגענו לפשרה...היא תשטוף את העוגה יסודי ואנחנו נשים אותה עם כלי החמץ...} וכך בעוד היא עוזרת במטבח לי הי'ה השקט לסיים את החדרים... תראו תראו איזה חרוצה היא...

touti

New member
נחת לא חסר:)

לדוגמא.. באיזשהו שלה הרמתי ידיים והתייאשתי מכל מה שנשאר לעשות.. והגדולה אומרת לי אמא, אל תסתכלי על מה שנשאר לעשות תסתכלי על כל מה שכבר עשינו והגדול רץ להכין לי קפה שאתעורר...

סאני42

New member
נווו איזו נחת איזה גבר היה עושה

לכן כאלו הפתעות??? גבר בערב פסח צריך כדי ... שיהיה על מי ליתעצבן שלא עושה כלום?
רק שימו לב איך אנחנו סלחניות לגבי הבנים שלנו כשמתבטלים...
הרי אלו דור העתיד שיחטפו מהנשים שלהן על זה שהם פרזיטים מפונקים ונצלנים שלא עושים כלום....
מן הסתם גם האמהות שלהן היו כמונו....
נקודה למחשבה...

touti

New member
רק אמא משלימה עם חסרונות בנה

רק אמא מסוגלת לקבל את הילדים שלה במלואם, לא אשה ולא בעל לא מסוגלים לחיות עם חסרונות שאמא כן יכולה. אני רואה את זה עם חמותי והאקס, איך היא סבלנית וסלחנית לחסרונות שמעלים את לחה"ד לסביבה שלו כולל אותי.

אiר1

New member
לא סאני

את צודקת בדברייך, אבל הבן שלי ממש לא מקבל בטלה... להיפך, הוא ביקש להיות אחראי על שטיפת הכלים(!). הוא ביקש! תמיד טוב לעודד את הגברים לעבודה... כל עבודה. זה טוב בשבילם. בריא לעור הפנים. הם אוהבים לעבוד. אז תנו להן, אחיותיי! תנו להם לעבוד!

למעלה