שרשור נופים...

שרשור נופים... ../images/Emo13.gif

שרשרו תמונות של נופים שאתם צילמתם (וגם כאלו שלא) של המקום שבו אתם גרים... הנה מה שאני צילמתי- הנוף מהסלון שלנו...

הנה עוד אחת....

תודו שזאת מגניבה! אני יודעת שאני לא צלמת וקצת זזה לי המצלמה לפעמים... אבל לא נורא...
זאת עוד תמונה מהחלון של הסלון...

justnoa

New member
אותה נקודה יום שונה

זה מצולם מהסלון שלנו, אבל אחרי שיוצאים למרפסת יותר

sivani

New member
../images/Emo105.gif מקפיצה

אבל אין לי תמונות סרוקות במחשב,עצלנית מדי
אני אסרוק מחר או משהו

Odish16

New member
יש לי המוןןןן..פוווללל טרליוווןןןן.

אחותי צלמה את זה...זה במקום שנקרה לו voss אומרים שזה מקום מדהים..נאי לא רציתי ללכת לשם..היתם רואים תמונות עם איכות..חחח..

Odish16

New member
המממ התמונה הזו אני צילמתי

זה מהמרפסת..חיחיחי..תמונה נחמדה

Odish16

New member
לה לה..עוד אחת נחמדה

גם זו צילמתי מהמרפסת..רק בכוון אחר..זה היה באיזה 2 בלילה..או אולי קצת לפני.חח

Odish16

New member
הממממ..כנסו..מה רע בעוד נוף?

זה כשאחותי אבא ואחי הלכו לדוג..נחמד כזה..חביב..אה

Odish16

New member
משוויצההההההההה..חחחח

חחחחח סתם סתם..:) הקיצר יש עודדד מלא תמונות..אני אשים עוד כמה וסיימנו..חחחח יה רייט הקיצר מקווה שאתם נהנים..סובלים..העיקר סתכלו תתמונות התמונה הזו הכביש מעל voss

coconut56

New member
צילמת ב- 2 בלילה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אבל יש אור יום בחוץ..........אלוהים איפה את גרה במקום שלא מחשיך

Odish16

New member
חחחחחחח..הממממ

בקיץ כאן השמש שוקעת באיזה אחת..אז כנראה זה היה באחת..היתה לי הרגשה של שתיים..אבל זה לא הגיוני לי.חחח אז אחת משהו בסביבות...והשמש עולה בסביבות שלוש או ארבע..אז יש הרבה אור כאן... ואני גרה בנורבגיה!

Odish16

New member
נופ...חשוך בחורף נראה לי

לא הייתי כאן בחורף אז אני לא יודעת.. הייתי בעיר אחרת בסיום של החורף..ותמיד היה חשוך מ3 ככה

kit k@t

New member
white nights

its all over the north.... my mom told me that in russia there where nights when the sun wouldnt set at all. its cool. kat

Odish16

New member
בע..דעתי..: זה לא

זה ממש פיכסה..ביום כאן השמיים לבנים..זה בעעע.. רוסיה לא רחוקה מנורבגיה! חחח ובטח אם היית ברוסיה עכשיו היית חושבת אחרת..הית שונאת את זה..בעע..תמיד רוצים את מה שאין

kit k@t

New member
it wasnt all the time...

it was only a few times a year... if im not mistaken, Norway is more north, so it gets more sunlight... kat

כן, קאט צודקת. ../images/Emo13.gif

בגלל שנורווגיה היא בצפון (גם סקוטלנד) אז השמש לא מספיקה לשקוע וכבר זורחת (או משהו כזה... אני גרועה בהסברים...זה בגלל איך שכדור הארץ מסתובב ובלה בלה בלה...) ולעומת זאת, בחורף היא שוקעת יותר מהר. אצלנו בחורף כבר ב4 חשוך ורק ב9 בבוקר יש אור...
זה מגעיל... זה מדכא!
החורף מבאס... אני מעדיפה קיץ! יותר מגניב...
השמש שוקעת ב12- וזורחת ב-3
מגניבבבבבבב
אבל עדיין, אין ימים ממש ממש חמים...

למעלה