שרשור נוכחות

שרשור נוכחות

כי משעמם לי ובא לי לדבר עם אנשים=] חוץ מזה שיש פה כמה חדשים ותמיד טוב להכיר
ותשתפו פעולה. זנות שם: גיל: מקום מגורים: מסנג'ר: אייסיקיו: תמונה מי שרוצה=]

ראשוןןןןןןןןןןןןן :))))))))))

שם: רן רן גיל: 22 עוד מעט! מקום מגורים: ירושלים מסנג'ר: להה חח אייסיקיו: לאאאאאאאא (מי שירצה מסרים וכאלה..) תמונה מי שרוצה=] תמונה? וואללה.. בא רע!! אני לא פוטוגני בחצי שנה האחרונה =\

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif שניייה P:

שם:רותם, רותמית, רותמ. , רותמע גיל:15.5 מקום מגורים: פח זבל.. חעחעחע סתאאאאם:) אילת. מסנג'ר: לא נותנת P: מי שרוצה שיבקש במסר. אייסיקיו:כנ"ל תמונה מי שרוצה=] חחחח אנלא רוצה

נוכחת

שם:מלי גיל:18 מקום מגורים:עפולה מסנג'ר:מסרים אייסיקיו:כנ"ל תמונה מי שרוצה=]אממ...לא חחח

gilad music

New member
אני פה ...../images/Emo8.gif

שם: גלעד גיל: 21וחצי מקום מגורים: לוס אנג'לס מסנג'ר: לאאאאא יהיה אייסיקיו: לאאאאא יהיה תמונה: לא יהיה למרות שמאוד בא לי שכן יהיה.

../images/Emo39.gifעונה../images/Emo39.gif

שם:לין לין גיל:19 וחודש מקום מגורים: אור עקיבא מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:283155341 תמונה מי שרוצה=] מצ''ב
רק אהבה
~לין~

nitay01

New member
נוכח (:)

שם:ניתאי גיל:13 וחצי מקום מגורים: חולון מסנג'ר:- אייסי: 314820899 תמונה מי שרוצה =) : שמתי חח \:

nitay01

New member
בעצם לאשמתי

חעחע עדיף ככה מי שרוצה שיכנס לאי סי ואני ישלח לו בכייף (:)

נוכחת../images/Emo88.gif

שם: חנה גיל: ביום שני הקרוב- 30
מקום מגורים: חיפה מסנג'ר: סודי אייסיקיו: אין תמונה מי שרוצה=]

SadistickBitch

New member
../images/Emo6.gif נוכחת

שם: מרי גיל: 15 מקום מגורים: חיפה מסנג'ר: [email protected] [ואם אתם מוסיפים אותי- אנא, הזדהו! אני שונאת שיש לי המון אנשים במסג'ר שאין לי מושג מי הם, מאיפה הם באו ומה הם רוצים..] אייסיקיו: מיותר, אני מתחברת אליו פעם בחודשיים או משהו
תמונה מי שרוצה: נה. אולי בשלב יותר מאוחר.

rotemotek1988

New member
רתמהממת !~! ../images/Emo90.gif../images/Emo187.gif

שם: רתמותק גיל: 18 וחצי מקום מגורים: פ"ת מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 175165128 תמונה מי שרוצה=] אני רוצה !

=]]]]]]]]]]]]

שם: מורניייייייי גיל: 20!!!! עוד חודשיים חחחחחח מקום מגורים: ת"א\חולון =] חח מסנג'ר: אין לי כוח לרשום אייסיקיו: 162885292 תמונה מי שרוצה=] מלה לא

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאני =]

שם: בן דור....או מור...עדיף בן דור גיל: 16 מקום מגורים: מושב בין גדרה לרחובות מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:193818549 תמונההה =]

למעלה