שרשור נוכחות?

matron

New member
שרשור נוכחות?

שם: גיל: בדיחת השבוע: חובה עליכם להפגין נוכחות ולא- תענשו

matron

New member
אני ראשונההה../images/Emo3.gif

שם: רעות גיל:15 (עולה לכיתה יוד) בדיחת השבוע: אתם יודעים שאיפה שאני גרה..יש רחוב סומסום.. אני רצינית.. היה לי ידיד בכיתה וכל פעם שהייתה מורה חדשה ששואלת כתובות הוא אמר רחוב סומסום והעיפו אותו החוצה.

crazy smiley

New member
אני!!

שם: מעין גיל: 16 בדיחת השבוע: בטח כבר כולכם שמעתם אליה..ארנב אחד הולך לריצת בוקר ביער, פתאום הוא רואה את הג'ירפה מנסה להזריק לעצמה סמים לווריד, אז הוא בא אליה ואמר: "השתגעת?? למה לך כל השטויות האלו, בואי איתי לריצת בוקר ותרגישי מצוין!!" הג'ירפה הצטרפה אליו, הם ממשיכים לרוץ ופתאום רואים את הקיפוד מעשן מריחואנה, הארנב בא אליו ואמר: "השתגעת?? בשביל מה לך כל השטויות האלו, בוא איתי לריצת בוקר ותרגיש מצוין!!", הקיפוד הצטרף לארנב ולג'ירפה והם ממשיכים לרוץ, פתאום הם רואים את האריה מסניף סמים, הארנב בא אליו ואמר: "השתגעת?? למה אתה צריך את השטויות האלו.." אז האריה בא וטרף אותו, שואלים הג'ירפה והקיפוד: "למה טרפת אותו?? הוא ניסה לעזור!!" האריה אמר להם: "איזה ניסה לעזור?? כל פעם שהוא לוקח הרואין הוא מריץ אותי בכל היער!!"

yuria

New member
נוכח!

שם:מסווג
חחח .. יורי... גיל:18 בדיחת השבוע: שלוש ערפדים הולכים לבר הראשון אומר לברמן: "תביא לי כוס דם!" השני אומר לברמן: "אותו דבר גם בשבילי!" השלישי אומר:"תביא לי כוס מים רותחים!" .שני הערפדים מסתכלים על השלישי בהלם הערפד השלישי מוציא טמפון עם דם ושואל: "מה?! אסור לשתות תה?"

DeityLost

New member
אל תפריך

לי דווקא נראה שהבדיחה הזו הומצאה עם הטמפונים... או שמשה מסר אותה לעם ישראל ביחד עם לוחות הברית (טוב, נו.... המסר עבר)

faland

New member
איזה מיספר אני כבר?

שם: איליה גיל: 17 בדיחת השבוע: הבחור הקשוח

ofirule

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

שם: אופיר גיל: 17 בדיחת השבוע: נסראללה יורה טילים על תל אביב

דור!!!

ברוך השב! אני שמח שנענית לבקשתי. טוב לראות את הניק שלך פה ואני מקווה שתתמיד בביקורך. {יומטוב!}

the freaky girl

New member
../images/Emo13.gif

שם: אנסטסיה
בדיחת השבוע:
אחד המחבלים יורד לבונקר של נסראאלה, ואומר לו: -נסראללה, אנחנו חייבים להחליף את החולצות שלנו וללבוש גופיות אדומות? -למה? -כדי שהישראלים לא יראו שנפצענו או שנפגענו.. -אז איפה המכנסיים החומים שלי?
ברוסית זה נשמע [כרגיל] הרבה יותר טוב

למעלה