שרשור נוכחות.

nowhere kid

New member
שרשור נוכחות.

בגלל שאני שרת הנוכחות, כל חודש אני אפתח שרשור נוכחות. ובגלל שהיום מתחיל חודש חדש, אני מתחילה את התפקיד שלי^^. אז: שם? גיל? מאיפה? מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? כמה זמן את/ה בפורום? איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? מסר לאומה?

nowhere kid

New member
נאמפף ../images/Emo3.gif

שם? פאינה
גיל? 16 מאיפה? נצרת עילית. מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? שנחמד פה? לוידעת
כמה זמן את/ה בפורום? מאז שהוא עוד היה קומונה^^ איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? 10
כי אני נחמדה
מסר לאומה? היי =]

sapirush1

New member
היום מתחיל החודש האחרון בשנה!

סתם כי שמעתי את המשפט הזה לפחות 5 פעמים היום.. אוריי שם? ספיר גיל? 15 וחצי מאיפה? ב"ש מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? את כל האנשים הנחמדים שתמיד היו פעם ונעלמו עם הזמן כמה זמן את/ה בפורום? מהיום שנפתח ועוד לפני בקומונה איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? 9 כי בזמן האחרון מתחיל לשעמם פה..
מסר לאומה? the used rulessss!

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo178.gif סניפפפפ

שם?
מזי גיל?
15 מאיפה?
חיפה מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום?
ת'אנשים [?]
כמה זמן את/ה בפורום?
לא הרבה.. נגיד.. חצי שנה [-] איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום?
10
הוא אחלה
מסר לאומה?
יומטוב

Noa Tsror

New member
אני!!!!!!!!!!!!!

שם? נועה
גיל? 15 מאיפה? באר שבע מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? את האנשים
כמה זמן את/ה בפורום? אוו הרבה מאוד..., היו עזיבות קצרות, הייתי גם פעם בקומונה.... איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? 10!! רק חבל שהוא שובק חיים לאחרונה... :-\ מסר לאומה? תעשו מה שבאלכם
ותהנו מזה

Just TalTi

New member
טליטלי

שם? טליטלי גיל? 1616 מאיפה? סטריטס מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? את האנשים כמה זמן את/ה בפורום? מהיום הראשון בו הקומונה נוסדה =] איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? 8. משעמם פה =\ מסר לאומה? יום שמח =]

double O S

New member
וואו../images/Emo96.gif

יחסית לגיל שלך את שומעת מוזיקה של צעירים...יפה יפה אז אמממ איך העולם היה נראה בשנת 389?

Beautiful Scar

New member
רוצי שמוליק מחכה לךךךךך

ושולחחחחח לךךךךך אלףףףףףף נשיקותתתתתתתתתתת
שם? בתאל גיל? 13 מאיפה? עפולה לצערי מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? האמ.. לאדעת את הנחמדיות שיש כאן? ^____^ כמה זמן את/ה בפורום? אין לי מושג ^^ איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? 9 מסר לאומה? אין לי XD

deadXend

New member
../images/Emo12.gif אם זה מעודד אותך שמוקי

אתה יכול לצייר לך שפם

SPFAN

New member
אתה אין לך זכות דיבור

תנסה לחיות כשכל הזמן מישהו בא ושר לך את יונתן הקטן

double O S

New member
רוצי שמוליק זה יותר גרוע!!!../images/Emo96.gif

איזה מין שיר מפגר זה
"רוצי שמוליק הוא קורא לך" חסר שם פסיק$%P(^*)($*^$(*

SPFAN

New member
אז תוסיף פסיק!!

אני לא יכול לשנות את זה שיונתן הדביל הזה טיפס על עץ כדי לחפש אפרוחים ונקרעו לו המכנסיים
אני אפילו לא קטן!

למעלה