שרשור נוכחות!

../images/Emo45.gifקצת נעלמתי לאחרונה../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

סורי, תחילת שנה, בלאגנים.
אבל אני תמיד פה קוראת...

N o l o g o

New member
אממ

נכון שלא כתבתי פה הרבה זמן.. אני עדיין חושבת על מה שיפית אמרה לי (לעשות פינה כזאת).. אז אם יש לכם רעיונות, אתם מוזמנים.. אבל עכשיו אני פה כדי להישאר..:) אז אני פה אני פה..!!

N o l o g o

New member
ד"א

רעות יפה לך על הרעיון.. ומפגש פורום אני שם בהחלט..:) תעשי שזה יהיה קרוב אלינו חח

r e u t 123

New member
../images/Emo24.gif

הממפף ואני משערת שבכל מקרה ניפגש באזור המרכז:)...

TsLiLuSHSH

New member
אני בערך ... ../images/Emo4.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מצטערת שנעדרתי כ"כ הרבה זמן מהפורום... פשוט אני חוזרת מהש"ל בי-ם בסוף השבוע ואני גמורה מעייפות
, ותמיד יש לי הרבה מה לעשות/לפגוש
אני יודעת שזה נשמע די עלוב, ובאמת לא חשבתי שזה יהיה ככה.. אבל... זה ככה.
אני אנסה איכשהו להיכנס יותר
בכל מקרה, אני מאוד נהנית בש"ל. ירושלים מדהימה, הבנות בדירתי מתוקות
ובכלל נחמד לטעום סופסוף עצמאות מה היא. אמנם הש"ל שלי קצת מתעכב- בקושי יש לי כ"כ הרבה פניות מתלמידים, ואני עושה כרגע משהו אחר, אז זה קצת מעיק. אבל ככה זה בתחילת השנה, ועוד מעט זה יסתדר, אז אנלא לוקחת ל-
. אז מה אתכם ? כולי תקווה שפתחתם את שנת תשס"ה ברגל ימין
לאלו שעדיין בבצפר- מקווה שלא כ"כ נורא שם, נכון , מבחנים ומורים זה מבעס
אבל אל תשכחו לפנות זמן לצחוק, להנות, לחברים ו-לעצמיכם.
לאלו שעומדים להתחיל/התחילו צבא/שירות- המון בהצלחה, עשו רק טוב
ובכלל רק אושר וכייף לכל האחרים שנמצאים במסגרות אחרות או כל דבר. מגיע לכם כי אתם גרופים של ירמי
WiSh YOU ALL ThE BeSt!
תבלו,
צליל

צליללללללללללללללל

אוה זאת אני רעות- r e u t 123 כה, אני חושפת את זהותי השניה... וואני שמחה שכיף לך ואת מסתדרת!!!, נחמד לראות שמצאת זמן לכתוב בפורום:) אני כבר מתגעגעת לשיחות ההזויות באי סי קיו
ותודההה ויש מצב שתבואי למפגש? (אם אכן הוא יתקיים?
)

TsLiLuSHSH

New member
רעותוש!

את מתגעגעת לשיחות ההזויות? המממ טוב, אני מצאתי כבר פרטנרים אחרים לנהל איתם שיחות שכאלו, אז .....................
רעות חמודה, לא התייחסת למה שכתבתי- אין לך מושג איפה זה עין שמר!? קצת שוטטתי ב Google והבנתי שעין שמר זה קיבוץ בצפון <איזור חיוג 04> .. המממ אבל איפה בדיוק בצפון ???
את זה אני לא יודעת... ואיזה מפגש ? בחול המועד סוכות (כשאין ימי חג, אלא ממש ימי חול אז זה יוצא ב-3-5 באוקטובר)? אם התכוונת למפגש בפסטיבל היונה- אז לא, כי לא נראה לי שאני הולכת בכלל.. אבל סתם מפגש בעזריאלי או משהו כזה ? בטח שיש מצב!!!
יש מצב מאוד גדול כי כרגע אין לי תכניות מיוחדות! ויש לי נסיעות חינם בכל הארץץץץץ
<חוץ מאילת
> אז הביאי יותר פרטים על המפגש ונמשיך .

יאיי^^

הממפף וכן צריך להתחיל לארגן עניינים אז אנשים תציעו תאריכים שמתאימים לכם!

למעלה