<מצדיעה> אני פה המפקדת!
מ מיכאלה בדם New member 7/9/04 #14 אני פה...יש לי בחילה../images/Emo5.gif בעעעעע אני מרגישה כל כך חרא!!
ח חייכנית מקסימה New member 7/9/04 #31 לי יש מבחן מחר. למרות שבשבילי זה לא מבחן מעבר, הרי הוצאתי 100 בהקבצה א במתימטיקה (שוויץ מוסווה) אז לא צריכה......
לי יש מבחן מחר. למרות שבשבילי זה לא מבחן מעבר, הרי הוצאתי 100 בהקבצה א במתימטיקה (שוויץ מוסווה) אז לא צריכה......
מ מיכאלה בדם New member 7/9/04 #32 צריך לעבור את 68 כדי להשאר בא' אז אנלא דואגת אבלזה מעצבן!!באיזה כיתה את? אני בח'
ט טרול משוגע New member 7/9/04 #34 שוויץ' מוסווה../images/Emo80.gif חחחחחחחחח כל כך מוסווה שלא שמתי לב אליו....לכן גם לא הגבתי
D dikla222 New member 7/9/04 #18 אפשר לחגוג לך על התחת? <מההההההההה הקשרררר?> חחחחחחחחח עזבו התחרפנתיייי!
מ מיכאלה בדם New member 7/9/04 #21 יותר מדי מיכאלה משפיע! משעמם לי בטרוףף ועוד יש לי שיעורים למחר בעע איזה חרא להגיד את זה! אנשים תביאו תמסנג'ר שלכם גמני יביא זה יהיה ענקק
יותר מדי מיכאלה משפיע! משעמם לי בטרוףף ועוד יש לי שיעורים למחר בעע איזה חרא להגיד את זה! אנשים תביאו תמסנג'ר שלכם גמני יביא זה יהיה ענקק
ר רותמיש האחת New member 7/9/04 #33 יאו גם לי יש שיעורים בהיסטוריה ותנך איכס אני שונאת היסטוריה ותנך פאקקקקקקקקקקקקקקקקקק אם בא לך זה המסנג'ר..חח..-->[email protected]
יאו גם לי יש שיעורים בהיסטוריה ותנך איכס אני שונאת היסטוריה ותנך פאקקקקקקקקקקקקקקקקקק אם בא לך זה המסנג'ר..חח..-->[email protected]
מ מיכאלה בדם New member 7/9/04 #29 נו איפה אתם?משעמםם ו.. כשמתחיל לשעמם לי אני מתחילה לשחק בטיפקס נו אז תענו אנשיםםם משעמם לי רצחחח
ר רותמיש האחת New member 7/9/04 #35 יאו פתאום בא לי לבכות אה כנסי שניה כתבת שאת מתה על ספויילרים?!רוצה אני יביא לך תתקציר של פרק 121 שישודר ביום חמישי בוואי נט אההה ומחר כולם ליראות בשתיים אפרת מתארחת לדבר איתנו בוואי נט היום היה דורין ובן שם זה לא אותו דבר זה יותר טוב יותר עונים שם
יאו פתאום בא לי לבכות אה כנסי שניה כתבת שאת מתה על ספויילרים?!רוצה אני יביא לך תתקציר של פרק 121 שישודר ביום חמישי בוואי נט אההה ומחר כולם ליראות בשתיים אפרת מתארחת לדבר איתנו בוואי נט היום היה דורין ובן שם זה לא אותו דבר זה יותר טוב יותר עונים שם