שרשור מתנות לגיוס....

CANDY MAN

New member
שרשור מתנות לגיוס....

כמוני כמוכם, חלק מהחברים שלי מתגייסים אוטוטו ביולי-אוגוסט ורציתי לקבל המלצה ממכם מה אפשר לקנות (אנחנו כמה חברים) לחבר שמתגייס... לפי דעתי זה סתם דבילי לקנות לו סתם מתנה כמו ליום הולדת ועדיף לקנות לו משהו שימושי לטירונות או בכלל לגיוס... מה אתם אומרים? שרשרו פה רעיונות למתנות.... בבקשה.................. תודה.

meital17

New member
מקפיצה כי גם אני עם אותה שאלה

ומוספיה עוד שאלה
יש הצעות למסיבות גיוס

just me 18

New member
רעיון קצת לא שגרתי (נראה לי)

אתה מכיר את כל החברות האלה שמדפיסות חולצות, תיקים וכל זה? בכל מקרה, יש חברות כאלה שמדפיסות בערך על כל דבר שאתה רוצה (תופרים לך במיוחד בצבע שאתה רוצה ובכמות)- הם מדפיסים על כובעים, חולצות, תיקים, כפפות, צעיפים, ועוד איזה מיליון דברים. בקיצור הפואנטה שלי הייתה שאתה יכול לעשות את אחד מהדברים האלה נגיד עם עוד חבר (למרות שאצלכם זה הפוך אתם כמה חברים שרוצים לקנות לאחד וזה קצת בעייתי עם הרעיון הזה), תשלמו שניכם על כולם וזאת תהיה המתנה שלכם. זה ממש מגניב נגיד לעשות שק-כביסה עם הדפס שקשור רק אליכם.. או תיק למרות שזה די יקר אבל לפעמים שווה את זה. אפשר להדפיס או לרקום אגב וזה יוצא נורא יפה. אם אתה צריך טלפון של חברות כאלה יש לי כמה ושווה לבדוק הצעות מחיר של כולם כי הם מוכנים לרדת במחירים בד"כ. ביי :)

למעלה