שרשור משימה שבועית - שבוע 2

פנסים מהבהבים...

בוקר של אור לכולנו יעל, תודה רבה על העלון "פנסים מהבהבים". אתמול הכנתי לי את הרשימה ולשמחתי הרבה הרגשתי שבמרבית הנושאים אני בהחלט רואה את עצמי מיישמת ומבצעת. תודה רבה ובהצלחה לכולנו אסנת :)

natalyv1

New member
יש לי שאלה..

בעלון ה 2 המשימה היא להסתכל קדימה 5 שנים ואיפה היינו רוצים להיות מה אם נורא מפחיד אותי לחשוב קדימה כל כך רחוק?

../images/Emo101.gif../images/Emo23.gifצריכה תשובה דחוף ../images/Emo132.gif

את המסימה השניה גם צריך לכתוב בכתיבת בוקר כמו הקודמת ?

שאלה על המשימה השנייה../images/Emo141.gif

אני עכשיו בת 17 וחצי, בכיתה י"ב, אז בעוד 5 שנים, אני אהיה כבר אחרי שעשיתי צבא.. אז לכתוב מה אני רוצה בתקופה הזו- של אחרי הצבא
כי מצד אחד, יוצא שאני מדלגת על תקופה שלמה בחיים ומצד שני, בצבא אין לי יותר מדי בחירה מה אני אעשה ואין לי יותר מדי הזדמנויות להגשים דברים שאני רוצה.. אז מה עושים

נטלי ערב טוב,

האם את יכולה להגדיר מה מפחיד? אולי אם תפרטי קצת יותר, אנסה להתייחס באופן יותר ספציפי. אולי גם אחרים יוכלו לעזור.

את מדלגת על כל ה-5 שנים

ועוברת ישר לאיך את רואה את עצמך בעוד 5 שנים. אולי במקרה שלך, תנסי לדמיין את עצמך קצת מעבר לחמש שנים, או קצת פחות מזה. ואגב, למיטב זכרוני, בצבא יש הרבה בחירה. ככה זה היה בזמן שלי, והיום עוד הרבה מאוד מקצועות שנפתחים לבנות בצבא. נכון שזו בחירה מבין מקצועות נדרשים, ונכון שלא תמיד מקבלים בדיוק את מה שרוצים, אבל זה מקום מצויין לתרגל נושא של בחירה, התמודדות עם מציאות אחרת מזו שבחרתי וכו'. האם חשבת מה את רוצה לעשות בצבא? איך השירות הצבאי יכול לקדם אותך בחיי האזרחות לאחר שתשחררי ואיזה סוג שירות את מאחלת לעצמך? המשימה של השבוע תתרום לך, כך אני מקווה למחשבות האלו.

יעל../images/Emo39.gif

יש לי כבר כיוון לצבא.. אבל אני חושבת שעדיף שאני אסתכל על איפה שאני אהיה בגיל 22-23, לא
כי זה שלב די קריטי בחיים כשאני מקימה את החיים שלי ממש..

אדה, לכתיבת בוקר אין קשר למשימות

השבועיות. המשימות הן בדר"כ מובנות ונעשות מתוך מחשבה מודעת, כתיבת הבוקר שונה לחלוטין ומשרתת צורך אחר לגמרי. ולכן, כתיבת בוקר זו כתיבת בוקר, ומשימה זה משימה. ואם במקרה המחשבות שעולות בכתיבת הבוקר קשורות למחשבות שמעסיקות אותך על המשימה, אז תכתבי אותן, ואחרי הכתיבה תערכי אותן ותהפכי אותן למשהו מגובש יותר,

natalyv1

New member
אז ככה..

מפחיד אותי להתבגר,להזדקן (ובבקשה לא לצעוק את צעירונת
) ולכן נורא מפחיד אותי להסתכל קדימה ולחשוב שאני מתקרבת עוד טיפונת למוות מפחדי אותי שהזמן יעבור והנה הופ אני זקנה ולא עשיתי כלום.. ובד"כ התוכניות שלי לא ממש מתגשמות..אז אני לא מתכננת כי מה שקורה זה שהנה עבר הזמן ועדיין לא עשיתי כלום!! ממה שתכננתי והזמן עבר.. קצת יותר מובן?

מה אם ../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

אין לי את היכולת להסתכל בהווה לעוד חמש שנים
אני לא רואה בזה שום היגיון - קודם כל, בואו נהיה הגיוניים - אנחנו באמת יכולים לדעת מה יהיה עוד 5 שנים
- גם אם אנחנו באמת רוצים להיות/או שיהיו לנו מספר דברים עוד 5 שנים, זה לא אומר שזה באמת יהיה. - גם אם ממש נרצה. אני פשוט לא מסוגלת לחשוב קדימה לעוד 5 שנים. - אני בינתיים עסוקה בהווה העמוס תקריות מטומטמות וחסרות טעם
שצריך לפתור.

שרשור משימה שבועית - שבוע 2

מישהו רוצה לספר איך מתקדם/כן עשיתם/לא עשיתם/בתכנון וכו'?

תמי ב

New member
אבצע אותה היום.

בינתיים זה "מתבשל" לי בראש. אגב, לאחרונה אני הרבה יותר מרוצה מכרגיל, ואפילו החלטתי שאני עגולה וחמודה..... כלומר, התחלתי להשלים עם העובדה שאני עגולה כמו כדור. הגובה שאין לי, מאוד מודגש כאן על רקע האנשים הגבוהים שבסביבתי. אז אני כבר לא גדולה ושמנה (כמו שהייתי בישראל) אלא קטנה ועגולה.... עכשיו רק כדאי שאתחיל גם להיות קצת יותר קופצנית, בהתאם...

תמי ב

New member
ישבתי וכתבתי הכל.

עכשיו רק הנותר לי להדפיס. אתן למה שכתבתי "לשקוע" עוד יום אחד, אוסיף מה שיעלה בדעתי ואז אדפיס. לא היה לי קשה לכתוב, רק נאלצתי לעשות "סוויץ' " קטן בראש, כדי לכתוב מה שאני באמת רוצה, ולא רק מה שנראה לי בר השגה.

meshi4

New member
רשמתי לעצמי מה

הייתי רוצה בכל תחום ותחום.אבל יש סעיפים שהרגשתי שזה כללי מדי.היה לי קושי להגדיר במדוייק מה אני רוצה. לדוגמא בסעיף גוף ובריאות-רוצה להיות בכושר גופני טוב.להיות מטופחת. להמשיך לשמור על הגיזרה שלי. בריאות-רוצה להיות בריאה[מי לא?]לראות את עצמי בלי סיגריות. בסעיף סביבה לא כל כך הבנתי למה הכוונה?בית,משפחה מורחבת? תודה לך

היי meshi - בסביבה הכוונה

לסביבה החיצונית שבה את נמצאת, זה יכול להיות בית, סביבת עבודה, סביבת מגורים או מחיה, או כל סביבה אחרת שבה את נמצאת, התנאים בהם את מתנהלת בחייך וכל מה שקשור.

למעלה