שרשור משחק 2 של הגמר

סלים וארזה

New member
מנהל
שרשור משחק 2 של הגמר אחרי ההפסד במשחק הראשון, כבר לא בטוח שפיל ג'קסון ייקח עוד אליפות. פול פירס וגארנט הצליחו להתגבר על המכשול העיקרי וזה הלחץ לשמור על הביתיות במשחק הראשון. הלייקרס שבים לבוסטון עם תחושה שהם היו מאוד קרובים לנצחון והלילה יש להם אפשרות לעשות את זה. מה יהיה? מה דעתכם? מהם המפתחות? האם שלח ידבר עצמו לדעת או שימי יעיר את השכנים? אפשר לכתוב הכל בשרשור הזה.

המשתגר

New member
משחק קריטי לשתי הקבוצות. נצחון של בוסטון, והם בדרך הנוחה לקחת את הסדרה 4-6: הסדרה עוברת לשלושה משחקים ב-LA, כשאף קבוצה ביתית מעולם לא נצחה את כל השלושה. בוסטון מגיעים לגנוב משחק 1 מהשלושה ואז להגיע הביתה ולסגור עניין. נצחון של LA, וכל המומנטום עובר לצד שלהם. כש-LA בבית ובנוסף הם במומנטום יהיה קשה מאוד לבוסטון להתמודד איתם.

הכפפה

New member
קודם ששימי יעיר את עצמו מאז הסידרה של דאלאס נגד ההיט, שבה הייתי משוכנע אחרי שני משחקים שדאלאס הולכים לטאטא, קשה למהר ולקבוע דברים נחרצים אחרי משחק אחד או שניים. מה שמעודד מאוד מבחינת הלייקרס זה שהם היו מאוד קרובים לסלטיקס כל המשחק, ביום גרוע מאוד של בראיינט וגם לא מזהיר של אף אחד אחר, לעומת ערב טוב של פירס וגארנט. מבחינת הליקרס זה אומר קודם כל שבראיינט יחזור ל"מוד" של לקלוע או לשתף אחרים, העיקר לא להחטיא בלי הפסקה. מבחינת בוסטון - בדיוק אותו דבר מבחינה הגנתית, שגארנט יקלע יותר מאשר שיחטיא (ואם יקלע יותר מבראיינט אז בכלל טוב), וקדימה לניצחון.

STEVE NASH

New member
העיקר שיהיה משחק טוב ../images/Emo13.gif אצל הלייקרס, אסור שקובי ישחזר את הצגת ההחטאות מהמשחק הקודם, במקרה כזה אין להם סיכוי, אולי רק להיצמד לסלטיקס אבל לא לנצח. בטח לא בגארדן. כמובן שגם לאמר אודום צריך להתאפס על עצמו. הסלטיקס חייבים את הקליעות של ריי אלן, וכמובן יכולת טובה מפירס וגארנט. אני מאמין שזה יספיק להם כדי לנצח. אם הלייקרס גונבים את זה, יש להם אליפות.

Malcolm X

New member
הלחץ עדיין על בוסטון אם הלייקרס גונבים את הביתיות היום, הם אוטומטית הופכים לפייבוריטים. עדיין מוקדם ללייקרס להיכנס ללחץ, במיוחד כשמאמן אותם אדם עם האיכויות של פיל ג'קסון.

מנחם לס קראתי את הספר שלך לפני משהו כמו 15 שנה (היום אני בן 25) ואני חייב להגיד שגדלתי על הספר ההוא בכל מה שקשור לכדורסל ובכלל היה תענוג לקרוא את תקצירי המשחקים שלך במעריב .

Freman1

New member
אבל הספר יצא רק לפני איזה שנתיים, לא? או שהיה גם ספר קודם?

מנחם לס

New member
היו ספרים אחרים, על נבא נטו כתבתי 4 ספרים קודמים, כולם על נבא (כדורסל מעולם אחר, הליגה של העולם, עונה חלומית, ועוד שניים, אחד עם ציפי שמילוביץ והשני ספר של ירון טלפז שאני הייתי מין "סופר משני" שלו. הם ניכתבו לפני איזה 20 שנה כדי שיהיו מוכנים לשבוע הספר. אני בטוח שאם להוצאת כנרת יש עדיין כמה מהם, הם יסכימו לשלוח אותם בפרוטות ממש, ואולי אפילו חינם!

על אחד מהספרים בכריכה הייתה תמונה של קווין ג'ונסון מהסאנס? או שזה היה בארקלי? ועכשיו כשאתה אומר שעשית ספר עם ירון טלפז זה כבר נשמע לי ממש מוכר , ייתכן וקראתי אותו . איזה ימים יפים היו פעם...

זהו זכרתי שזה אחד מהשניים , תודה רבה על התשובה . מי היה מאמין שאחרי 15 שנה אני אדסקס עם מנחם לס בכבודו ובעצמו בפורטל אינטרנטי ששמו תפוז...

למעלה