אז טיקיי?
M meytar New member 7/7/03 #11 גם אני מ ק פ י צ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף אני מחכה לאישור שלך אורנית כבר בא לי להמשיך..
גם אני מ ק פ י צ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף אני מחכה לאישור שלך אורנית כבר בא לי להמשיך..
M meytar New member 8/7/03 #18 מי יגלה את הדמות? הציטוט הוא:"אני צריך ללכת לחפש את היעוד שלי. כולם כבר יודעים אבל אני צריך ללכת למצוא את דרכי" או משהו דומה.
מי יגלה את הדמות? הציטוט הוא:"אני צריך ללכת לחפש את היעוד שלי. כולם כבר יודעים אבל אני צריך ללכת למצוא את דרכי" או משהו דומה.
ו ווילו רוזנברג New member 8/7/03 #25 זה ג'ו!! אם אני לא טועה.. מתי שהוא דיבר עם מימי ואז הוא השאיר אותה עם הדיג'ימונים והלך לחפש את הייעוד שלו ומצא את מאט ^^
זה ג'ו!! אם אני לא טועה.. מתי שהוא דיבר עם מימי ואז הוא השאיר אותה עם הדיג'ימונים והלך לחפש את הייעוד שלו ומצא את מאט ^^
S star_female New member 8/7/03 #26 XD "הלך לחפש את הייעוד שלו ומצא את מאט" אני יודעת שלא התכוונת אבל זה כל כך נשמע כמו ג'ו/מאט XD (תעזבי, אני מושפעת מכימיה..)
XD "הלך לחפש את הייעוד שלו ומצא את מאט" אני יודעת שלא התכוונת אבל זה כל כך נשמע כמו ג'ו/מאט XD (תעזבי, אני מושפעת מכימיה..)
M meytar New member 8/7/03 #28 בכל מקרה, גם אם לא זכרתי טוב את המשפט זה מאט. אתם זוכרים אז כשהוא היסתלק וחשבו שהוא הלך להשתין, ובעצם הוא ברח ואז כשפפטמון התקיף אותם הוא והציל אותם וברח שוב, והוא גם פגש את הדיג'ימון עץ הזה שניסה להכשיל אותו.....
בכל מקרה, גם אם לא זכרתי טוב את המשפט זה מאט. אתם זוכרים אז כשהוא היסתלק וחשבו שהוא הלך להשתין, ובעצם הוא ברח ואז כשפפטמון התקיף אותם הוא והציל אותם וברח שוב, והוא גם פגש את הדיג'ימון עץ הזה שניסה להכשיל אותו.....
S star_female New member 8/7/03 #35 ... קייזר = קן או שליט דיג'ימון, או מה שלא יהיה... גם לי זה נשמע כמוהו...