שרשור משחק האולסטאר 2010

עידו17

New member
להבין כדורסל לא הופך מישהו לפרשן טוב

המקצוע הוא קודם כל איש תקשורת. זה שלריגר יש ידע, כי הוא בערך 40 שנה בתחום, לא עושה ממנו אחד שנעים להקשיב לו. האבחנות שלו רדודות ומביכות לפעמים, וכל האינטונציה שלו בדיבור פשוט זוועתית. ידע יש גם בספרים וגם באינטרנט.

Puskas

New member
לא אמרתי שלא ידידי

מעבר לשמחת חיים וידע הוא לא מוסיף הרבה..כשאיש תקשורת הוא לא משהו (מצד שני,כמה אנשי תקשורת טובים יש לך בספורט בארץ?) אמרתי שטלפז ושלח עדיפים בהרבה אבל אני לא סובל יותר מדי ששימי שם

carmelo

New member
מסכים עם עידו...ועדיין שימי מלך :)

אני וחברים מצטטים אותו עד היום...אפילו בכתיבה אני מנסה מדי פעם לשלב את הדיבור שלו...

אני מעדיף את שימי על גיל ברק וטלפז

כי הוא רוב הזמן בשקט ואני יכול לשמוע את השדרים באנגלית... הבעיה שלפעמים גיל ברק/טלפז מכריחים אותו לדבר ואז אני גם צריך לסבול את השטויות שלו וגם לא יכול לשמוע את השדרים. רן מלובני אגב האו הגרוע מכולם, אבל כמעט ולא נותנים לו לעשות... הבעיה הכי גדולה עם שימי זה ברגע רואים איזה עוזר מאמן, כי אז מתחילה חפירה מטומטמת על באיזה אוניברסיטה הוא היה ועל תחביב רנדומלי שלו ועל כך שהוא איש נחמד. מאוד נחמד.

הלוואי שזאת הייתה אפשרות.

לפחות ברביעי ושישי יש את המשחקים בESPN בשביל זה...

carmelo

New member
בחור מאוד נחמד...

לא הרבה אנשים יודעים...אבל מדובר בשחקן שאוכל מסמרים לארוחת בוקר...מפחיד לחשוב כמה טוב הוא יהיה בעוד כמה שנים.

somone141

New member
לגבי ריגר

כל פעם שהוא מדבר על לברון, אני על הריצפה. בכלל, ברגע שמתחיל הגונג לדבר על לברון, הם מיד יוצאים מגדרם בהשתלחות שלא הייתה מביישת את זו של קופמן בצבי בורשביאק.

reem077

New member
ברור שכולנו מעדיפים את השידור האמריקאי

אבל בין כל השדרנים הישראלים: כולם כל-כך צפויים ומשעממים אז שימי לפחות מצחיק אני מעדיף אותו על כל אחד אחר. עופר שלח חופר ברמות מטורפות, לפעמים הוא מביא זוויות מעניינות לדברים אבל רוב הזמן הוא פשוט קודח.

למעלה