שרשור משורשר!

milkshakit

New member
שרשור משורשר! ../images/Emo23.gif

אוקיי, אז מזמן לא היה לנו שרשור כיפי כזה של כל מיני דברים שקשורים לHIM, לוילה. אז הנה כמה דברים... בעיקר ציטוטים מוזרים שמבדילים את וילה מכל רוקר ממוצע

milkshakit

New member
אה וכמובן

אתם מוזמנים להוסיף כל מיני שטויות (שקשורות לפורום כמובן חח
). אז מסתבר שיש בן אדם שקוראים לו Ville Walo
שהוא כנראה להטוטן בקרקס או משהו כזה חח. הנה קישור: http://www.walonet.com/ לי אישית זה מזכיר את Wille Walo של באם

Girl In The Box

New member
חחח...גם לי זה הזכיר את זה../images/Emo6.gif

אה ותודה על הציטוטים!!! ווילה זה...

milkshakit

New member
והנה כל מיני ציטוטים נבחרים../images/Emo70.gif

I know all men think with their dicks but my dick's different חחח במה הוא שונה בדיוק?? אתה גבר!
טוב, אבל תכלס וילה לא נראה לי בכלל אחד מהגברים החרמנים...נכון? ואת זה אני אומרת בלי להכיר אותו אפילו אישית
I've never had casual sex, I have always dated the girls I've done pyshical things with. I like knowing the person and them knowing me ועל זה, בנות, נאמר: "אוווווווווו..". איפה יש גברים כמו וילה שלנו?! במידה שהוא אומר אמת
Hurting linde is like hurting bambi, you just can't do it זה ציטוט שמעולם לא ראיתי, והוא ממש ממש יפה!! הוא משווה את לילי לבמבי, זה ממש יפה מצידו לדעתי חחח לילי עד כדי כך שברירי?! וחמוד
I've always been a huge reggae fan זה חדש לי, לא היה לי מושג שהוא מעריץ של רגאיי. בחור כלבבי
don't eat meat on tour, because it is too heavy. I wouldn't be able to move my hips on stage if I'd eat those heavy foods צודק, לא?

חחחח הוא ממש ממש מצחיק אותי!!

ווילה.. ווילה...
ושני המשפטים הראשונים.. אני מכירה כאלו! שניים בדיוק..

danduuu

New member
XDDD בנאדם ענק../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

הוא כ"כ מצחיק אותי

danduuu

New member
תראו איזה מפחיד עשו את וילה פה

אני ומור מצאנו את זה אתמול והלכנו למות מצחוק
אבל מסכן הרסו את היופי שלו כאן
הוא נראה כמו איזה קוף פה חח

milkshakit

New member
Summer Wine ../images/Emo48.gif

הגיע ל#2 במצעד הגרמני
לא הערכתי את השיר בהתחלה, אבל התאהבתי בו! לרוב בזכות וילה
אני ממש אוהבת איך שהוא שר שם, וגם הקליפ חמוד.

למעלה