שרשור משאלות...

שרשור משאלות...

הפורום - לאן? בואו שכל אחד ישרשר לכאן איך הוא היה רוצה לראות את הפורום הזה? כתבו מהלב, מה אכפת לכם? לוחמים או לא? אני אמנם לא המנהלת של הפורום ולא יודעת אם מישהו יקשיב לנו, אבל לפחות אנחנו נקשיב לעצמנו.
גם מנהלי הפורום מוזמנים לכתוב...

bing123

New member
אני מציע שכל אחד יגדיר את הלוחם שבו

אחר כך כבר נוכל לדבר על דרכינו

charlila

New member
הצעתי התחלה יותר grounded - סיפורי

לוחמים! אבל אף אחד לא קם! זו מפחדת ממני, זה מזהיר שאני משחקת באקדחים (מה שנכון כשלעצמו), זו שולחת אתכם לשחק "עכבר עכבר" ולרוץ לספר לחבר'ה,והשתיקה רועמת! לוחמים מגדירים עצמם במעשים, הנטווים לסיפורים. מה היינו עושים בלי סיפורי הלוחמים של קרלוס? וכמה יותר נוכל לעשות כשנתבונן בדרך שעברנו, ונפיק ממנה סיפורים לרעינו ללחימה, שלפחות ייהנו! פרשו נא קמעא את זנב הטווס שלכם! הנושא שבחרתי, "קרבות חלימה," קשה מדי? טוב, בחרו נושא בעצמכם! רק ציינו אותו בכותרת משנה (שלבאים אחריכם ייקל להצטרף.והתחילו פתיל חדש, שבכותרתו יצויין "סיפורי לוחמים). ולפחות תיהנו!

המלצות פעולה למדרבנת פורום הלוחמים

למדרבנת פורום הלוחמים שלום, ראשית ברצוני לברכך על פועלך המסור בדרבון פורום הלוחמים ועל רעיונותייך היצירתיים. בנוסף לכך ברצוני להציע לך מספר המלצות להשבחת אופן הפעולה שלך כך שיהיה אפילו עוד יותר מדהים, ממוקד ואפקטיבי. להלן המלצותיי, מהן את רשאית כמובן להתעלם או לקחת ככל העולה על רוחך...
פעולה מבלי ציפיה לתגובה - את כותבת הודעה ולא מגיבים? אין לזה שום השפעה על המוטיבציה שלך להמשך, כי מלכתחילה לא ציפית שיגיבו. את נותנת את הפתח, יוצרת את האפשרות - ואת יכולה להמשיך ליצור גם 1000 פתחים כאלה מבלי להישחק. עצם פתיחת הפתח היא התמורה שלך, בלי קשר לכמה אנשים צעדו בתוכו או לא צעדו בתוכו. את שואפת להשתפר בפתחים שאת פותחת ומשתפרת אכן מפתיחה לפתיחה, אך לא אכפת לך מהתוצאות שלאחר מכן, אלא מפתיחת הפתח עצמו ושיהיה כמה שיותר רחב ונפלא.
התבוננות מבלי הנחת הנחות - אם לא הגיבו להודעה שכתבת אפילו תגובה אחת, זה לא אומר שלא קראו בשקיקה והפיקו תובנות ו/או תועלות ייחודיות. זה פשוט לא אומר את זה. עובדתית.
מניעת כתיבה בניק שלך - אם תלחצי "יציאה מהמערכת" בכל פעם שאת יוצאת מהמחשב, או תנקטי בדרך אחרת כדי למנוע מהבן שלך לכתוב בשמך, זה ייתן נופך רציני יותר לשימוש בניק שלך. מה יש, הוא לא מספיק אינטליגנטי/סבלני בכדי לכתוב בניק שלו? (ברור שהוא כן...) אם הניק שלך לא יהיה שם בשבילו, לא תהיה לו ברירה - הוא ייאלץ לבחור לעצמו ניק. וכך גם נזכה בפורום הזה במשתמש נוסף ומרתק, שיש המון מה ללמוד ממנו. וכך גם הוא יסתובב יותר בפורום הזה (כי תהיה לו פה "זהות" ברורה יותר) ויפיק תועלת גם הוא.
ותזכירי לעצמך שוב ושוב - שיש אנשים שמפיקים המון תועלת מההודעות שלך ולומדים מהן, לפעמים אפילו רק ממשפט אחד, או תובנה אחת, שמסתתרת בתוך אחד הניסוחים המעניינים שלך. כי כל אחד לוקח רק מה שמתאים לו לקחת ברגע נתון - לאו דווקא את כל החבילה שאנחנו מציעים לו (למשל, ההודעה הזאת שלי אלייך....
). אז תודה.

charlila

New member
SonOfLilit לא פעל שלא על דעתי, בפור

ום הזה, עד עכשיו.כל הודעותיו נכתבו בנוכחותי. נא לא ללכלך עליו! ואם הוא יחליט לבקש שם משתמש, דרכו פתוחה. אבל למה להלחיץ ילד? תודה על המחמאות.

היי, זאת איווט, הבת של שמלה לבנה,

רציתי להגיד שאף אחד לא לכלך פה על אף אחד, בינתיים.

אפשר להצטרף אליכם לפורום, אולי?

אשמח לכתוב פה גם. זאת KLSJHDFUSSSSS - ואני הגיס של השכן של הדוור של השמלה הלבנה. קבלו אותי יפה -ואולי אפילו אכתוב כאן קבוע.

היי, זאת השמלה הלבנה (לשם שינוי).

רציתי רק להגיד של עלה בדעתי שסוןאוףליליט פעל נגד דעתך. גם לא התכוונתי ללכלך עליו בשום צורה (עדיין לא נתן לי שום סיבה לעשות זאת), וברור שאם הוא יחליט לבקש שם משתמש דרכו פתוחה - ככה זה עובד ב"תפוז", בדרך כלל.

charlila

New member
ואני בלונדינית יתומה שמחליפה נורה

כמה בלונדיניות צריך כדי להחליף נורה? שתיים; אחת להחזיק את הדאייט קולה, והשנייה לקרוא "אבא! בסדר, החזרת לי!

הצעה מגניבה!

אבל לא צריך להציע הצעה כזאת בשרשור הזה. למה שפשוט לא תפתח הודעה חדשה בה תגדיר את הלוחם שבך ותזמין אחרים כאן להגדיר את הלוחם שבהם? את השרשור הזה פתחתי כדי שכל אחד יוכל להגיד איך הוא היה רוצה שהפורום הזה ייראה, אבל ההצעה שלך מגניבה ואני מזמינה אותך לחלוק עם כולנו בהודעה חדשה את הלוחם שבך... אני אישית מבטיחה להצטרף לשרשור שתפתח (בתנאי שאני באמת אהיה מוזמנת, כאמור). נו, אני מחכה.

קלות

New member
הצעתי

* דיונים על דרך הלוחמים בהקשר של מצבים מחיי היום יום * קורסים בנושאים שונים לפי דרך הלוחמים המורחבת. הכוונה, לא רק לפי מה שקבטנדה כתב, אלא גם דון מיגל רואיס וכו' * מפגשים פיסיים להעצמת כולם * פעילות משותפת בפורום שקשורה לדרך הלוחמים. למשל, משחק ייקוש, בו כל משתתף נותן הנחייה לכולם ולעצמו

למעלה