שרשור מקוון

lilo4

New member
../images/Emo110.gif כמעט הצלחתי למצוא את הסגול המושלם

יש לי ווידוי. אני ליהי, ואני מחפשת באובססיביות צלליות סגולות מושלמות
שלוש צלליות של וואו כמעט הצליחו לסיים את האובססיה הזו

marina4o

New member
אני גם מזועזעת מואו בסינמול.

אני מבינה שאת מצפון ולכן אם יש לך אפשרות תגשי לואו חדש בסיטי סנטר. בנתיים עדיין הכל נקי

lilo4

New member
יש וואו בסיטי סנטר?

זה ממש חדש, כנראה... הייתי שם לפני כמה חודשים ולא היה כלום. טוב לדעת. תודה על ההמלצה. האמת שכרגע הכיוון שלי הוא ביוטי קייר
אין אף סניף שלהם באזור שממש נוח לי להגיע אליו, יוצא לי להגיע לסניף שלהם בערך פעם בשנה. אני מקווה שאולי המייל שלי ישנה שם קצת משהו
לדעתי טסטרים נקיים וסטנד מסודר זה הדבר הכי בסיסי בעולם, מדהים שזה לא קורה ברוב המקומות

למי שלחת מייל?

אני גם רוצה לשלוח. בקשר לסניף בב"ש. אוליי אם כמה בנות ישלחו מייל הם יעשו מסע ניקיון בכל הסניפים.

lilo4

New member
../images/Emo45.gif רעיון מצוין

פניתי אליהם דרך האופציה של יצירת קשר באתר שלהם: http://www.wowcosmetics.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=68&lang=he כבר פניתי אליהם דרך האופציה הזו בעבר והם עונים מהר מאוד. אני חושבת שזה רעיון מצוין, אולי אם כמה בנות ישלחו מכתבים ויפעילו קצת לחץ זה יוביל לשינוי

lilo4

New member
אני יודעת ../images/Emo4.gif

גם לא זמין לי... לסינמול אני עוד מצליחה להגיע לפעמים בגלל שמדי פעם אני צריכה להחליף אוטובוסים במרכזית המפרץ ואם יש לי זמן אני נכנסת

עינב ג ל

New member
יש וואו בגרנד קניון, ל בסיטי סנטר

ולגבי ביוטיקר - אם את חיפאית: קניון חיפה או ביג קרית אתא, במתחם האחורי

lilo4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני לא חיפאית, אבל יוצא לי מדי פעם להיות באזור. הבעיה היא שאני בד"כ נמצאת באזור של הסינמול או העיר התחתית, ולא כ"כ יוצא לי להגיע לקריות/גרנד קניון/קניון חיפה

Osnatz1

New member
גם הסניף של וואו כאן זוועתי מבחינת טסטרים

על הצלליות רואים שנגעו בהן עם אצבעות לא נקיות (נניח בטסטר של צללית בהירה רואים שהטסטר כהה כי כנראה נגעו בו עם אצבע שלפני זה בחנה צללית שחורה..) וכנ"ל בפודרות, פודרה מלאה נצנצים כי מישהי כנראה דחפה לשם קבוקי או משהו אחרי שהיא השתמשה בה בשביל שימר או ברונזר או משהו כזה.. אני בכלל לא מדברת על עפרונות העיניים שנראים כאילו כבר יש עליהם מחלות
כשאני בוואו אני לרוב קונה קנייה עיוורת כי הטסטרים לא באמת משקפים את הצבע האמיתי + מגעיל אותי אפילו לעשות סוואצ' על היד בחלק מהמוצרים שם.. המזל זה שהם זולים מאוד אז אם המוצר נבחן בבית ומתברר שהוא לא משהו, פחות כואב הכיס...

lilo4

New member
../images/Emo5.gif

אני עוד איכשהו יכולה להבין את זה במקרים של מוצרים שלא מיוצרים בארץ ומיובאים לכאן ע"י משווק שקובע כמה מוצרים להביא לארץ, איזה סוגים ואם להשקיע בטסטרים או לא, ואז יש לחנות בעיה להוציא עוד מוצרים בתור טסטרים או לא יודעת מה. גם במקרים כאלה זה לא נסלח לדעתי וזה מראה על זלזול בלקוחות, אבל אני עוד איכשהו יכולה להבין. אבל כשמדובר ברשת מקומית ועצמאית, גם אם הכול מיוצר בחו"ל, פשוט אין לזה תירוצים. על אחת כמה וכמה שהמוצרים שלהם כ"כ זולים [העלות נטו של כל המוצרים עוד יותר נמוכה מהמחיר שאנחנו משלמות על המוצר]. אני לא מבינה מה הבעיה לעקוב ולהחליף את הטסטרים כשכמות החומר כבר ממש קטנה, או כשהליפסטיק שבור או כשהלק נהיה סמיך כמו מלט. ואני בטח שלא מבינה למה אי אפשר בסיום כל משמרת להעביר מטלית לחה על העמדות, להחזיר את כל המוצרים למקום ולהעביר מטלית יבשה על הטסטרים כדי להוריד מהם את השאריות האלה.

danra

New member
../images/Emo215.gif פוסט ירוק לסתיו ../images/Emo203.gif

מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט. אני מאחלת לכולכן שנה טובה ומאושרת.

למעלה