שרשור מקוון 5.5
M marina4o New member 5/5/11 #2 לק השבוע: Color Club - Pucci-licious אחד ה-סגולים... וכמובן שיש גם פוסטים אחרים, חדשים מהשבוע - סקירת סמקים מינרליים של מאק והתחדשיות טיפוחיות. אל תשכחו להנות ולהגיב!
לק השבוע: Color Club - Pucci-licious אחד ה-סגולים... וכמובן שיש גם פוסטים אחרים, חדשים מהשבוע - סקירת סמקים מינרליים של מאק והתחדשיות טיפוחיות. אל תשכחו להנות ולהגיב!
I iefrat New member 6/5/11 #15 לא הצלחתי להתחבר הבוקר, מה יהיה? תמיד כשאני מתחברת, הוא מעיף אותי אבל back מראה שחוברתי, היום גם זה לא. דרוש שיפור ומייד!!!
לא הצלחתי להתחבר הבוקר, מה יהיה? תמיד כשאני מתחברת, הוא מעיף אותי אבל back מראה שחוברתי, היום גם זה לא. דרוש שיפור ומייד!!!
L lilo4 New member 5/5/11 #3 Orly- Cupcake אחרי חופשה כפויה דיי ארוכה חזרתי ככה בקטנה עם פוסט ביקורת קליל על קאפקייק של אורלי. אתן כמובן מוזמנות לבקר ולהגיב בתקווה ובשאיפה שאחרי שאני אסיים עם מעבר הדירה ואני אמצא עבודה, יהיה לי קצת יותר זמן ושקט נפשי בשביל לעדכן קצת יותר...
Orly- Cupcake אחרי חופשה כפויה דיי ארוכה חזרתי ככה בקטנה עם פוסט ביקורת קליל על קאפקייק של אורלי. אתן כמובן מוזמנות לבקר ולהגיב בתקווה ובשאיפה שאחרי שאני אסיים עם מעבר הדירה ואני אמצא עבודה, יהיה לי קצת יותר זמן ושקט נפשי בשביל לעדכן קצת יותר...
M mayane21 New member 5/5/11 #4 ../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif April Favorite ../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif פוסט חדש- על המוצרים האהובים עליי לחודש אפריל http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1948142 אשמח לראותכן איתי סופ"ש מקסים!
../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif April Favorite ../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif פוסט חדש- על המוצרים האהובים עליי לחודש אפריל http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1948142 אשמח לראותכן איתי סופ"ש מקסים!
D danra New member 5/5/11 #6 ../images/Emo42.gif על ההכנות לקיץ - פריימר עיניים ../images/Emo20.gif מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט ולהמליץ על פריימרים נוספים.
../images/Emo42.gif על ההכנות לקיץ - פריימר עיניים ../images/Emo20.gif מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט ולהמליץ על פריימרים נוספים.
ר רוני325 New member 6/5/11 #10 עכשיו אני מבינה למה אני צריכה לשים מעט פודרה מעל האורבן דיקיי עדן.. תודה דנרה
פ פיבי הרטי New member 7/5/11 #20 באמת פוסט מועיל והסרטון ששמת כ"כ עוזר ניסתי וזה עובד כשהכרטיס שלי יופשר אני הולכת כ"כ לקנות פרימר לעינים. דרך אגב החנויות ששמת שולחות לארץ?
באמת פוסט מועיל והסרטון ששמת כ"כ עוזר ניסתי וזה עובד כשהכרטיס שלי יופשר אני הולכת כ"כ לקנות פרימר לעינים. דרך אגב החנויות ששמת שולחות לארץ?
D danra New member 7/5/11 #21 תודה ../images/Emo9.gif הרבה פעמים הסרטונים עוזרים לפתרון ולהמחשה. על איזה חנויות את מדברת?
D danra New member 7/5/11 #24 אין משלוח מספורה לארץ שוב - לא יודעת לאיזה חנויות את מתכוונת, אבל את העפרה ואת הסמאשבוקס אפשר להשיג בארץ. את הUDPP וה- TFSI אי אפשר. ניתן לרכוש אותם בחו"ל או באתרים אמינים או באיביי.
אין משלוח מספורה לארץ שוב - לא יודעת לאיזה חנויות את מתכוונת, אבל את העפרה ואת הסמאשבוקס אפשר להשיג בארץ. את הUDPP וה- TFSI אי אפשר. ניתן לרכוש אותם בחו"ל או באתרים אמינים או באיביי.