יוני בלוך שבוע הבא מקום ראשון!!
L limors2 Well-known member 19/4/07 #101 למה לקפח את מיקה?../images/Emo2.gif שירה גבריאלוב מתדרדרת, וזה טוב. ורובי עולה
T tkuihehr New member 20/4/07 #104 ליאורה לא עשתה בגרות בלשון מותר לה.. ונכון, את צודקת דקדוקית, אבל מה באמת עדיף לכתוב??
L limors2 Well-known member 20/4/07 #105 כמו שאני כתבתי זה יותר ברור. עכשיו זה נראה כאילו היא מדרדרת איתה אנשים למטה!
T tkuihehr New member 20/4/07 #106 בדיוק זה בדיוק מה שמפריע לי בחוק הזה, מדרדרת [בפעיל] ומתדרדרת [בסביל] הם לא אותה מילה, אבל הם רוצים שנכתוב אותה אותו דבר! אז אני ממשיך עם השגיאה הזאת..
בדיוק זה בדיוק מה שמפריע לי בחוק הזה, מדרדרת [בפעיל] ומתדרדרת [בסביל] הם לא אותה מילה, אבל הם רוצים שנכתוב אותה אותו דבר! אז אני ממשיך עם השגיאה הזאת..
I Inbar789 New member 19/4/07 #98 פספסתי מצעד עם אסף../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif אבל לפחות היה שרשור. תודה!
L limors2 Well-known member 20/4/07 #112 שרשור מצעד! ואין באמת סיבה לפתוח 2 שרשורים נפרדים... אלא אם השרשור המקורי היה ממש לא ברור, ואז אפשר לפתוח שרשור עם סיכום. אבל ככה זה סתם נותן לי עוד עבודה
שרשור מצעד! ואין באמת סיבה לפתוח 2 שרשורים נפרדים... אלא אם השרשור המקורי היה ממש לא ברור, ואז אפשר לפתוח שרשור עם סיכום. אבל ככה זה סתם נותן לי עוד עבודה