שרשור מפגש2!

nitzan s

New member
אני מבינה שאחים קטנים אין לך?

האמת שגם לי אין אבל בכל בית של טחונים (אנשים מאוד מאוד מאוד עשירים) יש לילדים מחשב וכיום יש ילדים שיודעים אפילו יותר מאיתנו על איך להשתמש במחשבים ועל כל מיני דברים שאפשר לעשות שם. אז אין ממש סיכוי שאין להם מחשב למרות שהוא באמת לא נחוץ להם אבל אני דיי בטוחה שיש להם... בכל מקרה כמו שאמרתי דיוידי בטוח יש...

SHaNINuSH55

New member
חחחחחח נכון!!

זה לא שאני טחונה או משו.. אבל יש לנו שלושה מחשבים! [שלי זה הלפטופ D:] ואחותי..היא כולה בת 8 ויודעת כבר ה-כ-ל על מחשבים!! היא משחקת בכל המשחקי רשת למנהם.. היום זה כבר לא כמו שאנחנו היינו קטנות[לא שאנחנו זקנות חס וחסה] אבל לתינוקות כבר יש את הקומפי הזה או איך שקוראם לזה.. מגיל 0 הם משחקים במחשב! ככה ש-99% יש לג'וני מחשב בבית..
ודיוידי בטוח יש..!!

חחח...אבל אני כבר מגיל 5 צחוברת למחשב כאילו

באינפוזיה או משו..חח...למרות שאני לא טחונהה..יש לנו רק מחשב אחד לי ולאח שלי..P:

nitzan s

New member
חחח גמני =]

שלא תבינו אותי לא נכון לא התכוונתי שכל מי שיש לו מחשב לבד הוא טחון התכוונתי כאילו שלטחונים יש ילדים שיש להם מחשב לבד טלוויזיה בחדר חדר לבד כבר מגיל קטן פלייסטישן (ואם הם יותר מ-2 אחים בטח יש שני פלייסטישנים) וכל המכשירי חשמל האלה שילדים קטנים בדר"כ רוצים ואין לך מושג מה יש להם לעשות איתם ואיך הם בכלל יודעים איך להשתמש בהם!! וכאילו להראות שמי שיש לו כסף הוא לא יחזיר מהילדים שלא כלום אפילו אם זה לא נחוץ להם בדר"כ אנשים עם כסף יתנו הכל לילדים שלהם רק כדי לסתום להם ת'פה אפילו אם באמת אין להם מה לעשות עם אותו דבר... (נא לשים לב שלא עשיתי הכללות אמרתי בדר"כ אז לא לרצוח אותי...)

nitzan s

New member
אממ אני יכולה להביא מצלמה רגילה של תמונות

אבל אין לי של וידאו... אני חוסכת כדי לקנות אחת! =]

למעלה