שרשור מפגש2!

אני חושבת שאפשר אוליי

להביא לו גם מחזיק מפתוח קטן כזה עם דגל ישראל.. כי מה הוא יעשה עם הדגל עצמו, הוא הרי לא יתלה אותו או משהו :-\ אבל תמיד אפשר לשים את שניהם

../images/Emo31.gifאני לא באה למפגש..איך אני אעשה את הוידאו?

את הוידאו עדיף לעשות במפגש הבא, אליו אני מקווה שכולן יוכלו להגיע, בלי יוצאת מהכלל. במפגש הזה תקבעו מה יהיה בחבילה, תבררו מחירים בקשר לחוברות מודפסות, דברים כאלו... ועם הוידאו תחכו עד שיהיה מפגש שוכלן יוכלו להגיע אליו.=]

SHaNINuSH55

New member
אז תצלמי את עצמך ותשלחי.. אין מפגש שאליו כולן

יוכלו להגיע.. עם כמה שנרצה ונשתדל!!

SHaNINuSH55

New member
מבחינתי סבבה..

שלא תביני אותי לא נכון!! אולי בתגובה ההיא זה היה נראה אחרת..פשוט מיהרתי ולא היה לי זמן לכתוב..
אממ אין לי בעיה שתחפשי תאריך שבו כ-ל הבנות יכולות.. אבל הסיכויים שזה יצליח שואפים לאפס! מה שכן.. אפשר במפגש הזה לצלם, ולעשות עוד מפגש.. ולצלם גם בו[את מי שלא תהיה במפגש הזה] ולדאוג שהתאריך של המפגש הבא יתאים קודם כל לבנות שלא באו..
זה כבר יותר ריאלי לדעתי! אבל בואו קודם נעבור את המפגש הזה..ואז את מוזמנת למצוא עוד תאריך למפגש..[אני הייתי דואגת לזה בשמחה אבל שוב-אני אהיה בתאילנד
חח]

כן, בסדר...=] ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

קודם תעברו את המפגש הזה, ואז נתחיל לחשוב על מפגש נוסף... במפגש הבא נצלם את מי שלא הגיעו למפגש הראשון.=]

שירציק

New member
נמנמ יש לי רעיון קטן

אממ לא היה לי זמן להסתכל עם כבר הציעו אבל בכל מקרה: אפשר לשים את האי-מייל של כל אחת ולבקש שיענה.. אני אישית לא יגיע למפגש אבל עם תירצו את הרעיון אני ישים את האי-מייל שלי ותרשמו אותו בשמי :)

tali44

New member
הוא לא מתעסק במחשבים ואין לו אימל,

ולא נראה לי שהוא יטרח לשלוח לכל אחת מייל.

גם זה רעיון אבל באמת נראה לך שג'וני התקשר לכל

אחת במיוחד??? הלוואי וזה היה ככהה...

SHaNINuSH55

New member
../images/Emo6.gif אבל אם כבר אז כבר! בואו נשאיר גם

את המספר פלאפון.. ותכתובת של הבית!! לכי תדעי.. אולי הוא ירצה לבוא לבקר כל אחת ולהודות לה??

nitzan s

New member
זה רעיון טוב!! שני כנסי לפה! =]

ההצעה עם האימייל יכולה לעבוד גם במכתב הראשון כדי שלא יתעצלו לשלוח מכתב בחזרה שפשוט יענו לאימייל =]

SHaNINuSH55

New member
אממ כן.. זה הרעיון ../images/Emo13.gif אבל במכתב הראשון

שנשלח.. לא בחוברת בחוברת זה לא יועיל בכלל למרות שאפשר יהיה להשאיר מייל בדף האחרון אם ממש נרצה כי מכתב הם בטח לא ישלחו לנו
לא בטוח שהם יקראו תמכתב בכלל..
אבל אם כן והם הם ממש מממש ממש ממש ממש משש נחמדים.. אז הם יענו ישלחו מייל ויאשרו את הכתובת
חחח [או שבכל זאת אני ישאיר להם תכתובת של הבית שלי ואת הטלפון.. את יודעת אולי יהיה לג'וני יותר נוח פשוט לקפוץ לביקור D:]

למעלה