שרשור מפגש2!

Adi 7

New member
אוף=[ אני לא אוכל להגיע...

אבל למפגש השני אני בטוח אבוא!!

moofi

New member
בקשר למפגש...

אממ לצערי אני לא אוכל להגיע.. אבל מי אחראית על המתנה/חבילה לג'וני שאני יכולה לשלוח לה קובץ של המכתב שלי.. [ויישאר רק להדפיס את זה או משו]??

פאני14

New member
בקשר לרעיונות לחבילה...

לדעתי נוכל לדון בכל מה שקשור לחבילה במפגש, להעלות רעיונות וכו' ולערוך כמו דיון, ומישהי תבוא עם משהו קשיח לכתוב עליו ותרשום סוג של פרוטוקול, כל מה שעולה בדיבורים שלנו, ככה שהעניין יהיה מסודר ונהיה מאורגנות ודברים לא ילכו לאיבוד וישחכו.

NoAmItA ChAn

New member
מה ששמים בחבילה:

-דגל ישראל. -חוברת. -סרטון וידאו עם ברכות+אנחנו מברכות. -משהו קטן מכל אחת. מחזיק מפתחות שמסמל לכן משהו, פסלון קטן, נר, כל אחת מה שבא לה רק שיהיה קטן ושיהיה דבר אחד. עכשיו, אמרנו שלא עושים את החבילה במפגש הזה, נכון? אני חושבת שאפשר שמישהי תביא מצלמת וידאו ותקליט כל אחת אומרת ברכה. עכשיו, זה אומר שכל אחת צריכה לכתוב משהו באנגלית שהיא תגיד בוידאו. מי שחושבת שכדאי לעשות את הוידאו שלנו במפגש הזה שתסמן
מי שושבת שלא שתסמן
.

../images/Emo45.gif

אוף אבל אני ממש ממש ממש גרועה בלכתוב ברכות באנגלית! ובטח להקריא את זה בידיעה שג'וני בע"ה יצפה בזה!

../images/Emo45.gif

אבל אני באמת מקווה שאני אבוא אני לא יודעת...כאילו עם יצוץ משו ברגע האחרון...

SHaNINuSH55

New member
../images/Emo45.gif אבל למה משו קטן מכל אחת??

אני לא חושבת גם שצריך דברים חומריים.. גם איפה נשים את כל הדברים? ומה הוא יעשה עם זה?? [את הברכות הוא קורא וזה.. אבל מה הוא יעשה נניח עם מחזיק מפתחות..? יזרוק את זה!! וחבל..] ואסור לשכוח שהחבילה לא בטוח תגיע אליו!!
אני לא חושבת שצריך להכניס משו כמו "מתנה" קטנה מכל אחת.. אם מישהי רוצה שתביא אני לא מחליטה בשביל כולן או משו כזה! למרות שאין לי מושג איפה תשימו את זה
אממ את הברכות אנחנו נביא כבר למפגש ונביא אותן למישהי שאצלה יהיו כל הברכות בינתיים גם אלה שלא יבואו שישלחו לה.. ואז תעשו עוד מפגש [אפילו יותר מצומצם] בשביל לכרוך את כל החבילה.. אני לא רוצה להתנדב להיות מי שתאסוף את הברכות מהסיבה הפשוטה שאני לא אהיה בארץ בשלושה שבועות שאחרי המפגש.. וזה די יתקע את כל התהליך! עכשיו אמי ואני הצענו את הרעיון לשלוח מכתבים לפני שליחת החבילה! אני אכתוב את המכתבים.. אבל אני בת 15 ועם כמה שהאנגלית שלי טובה.. כדאי שמישהי יותר גדולה תעזור או משו.. יש מתנדבות?? [אם לא אז לא אכפת לי לכתוב לבד..] וצריך מצלמת וידיאו.. מי יכולה להביא?? וד"א בסירטון יראו אותנו מברכות ולא ברכות ארוכות רק כמה מילים ולא חייב את כולן..כאילו מי שלא רוצה שלא תילחץ כי גם ככה אנחנו שולחות חוברת מלאה ברכות..
[אממ פשוט אין לי מושג למה התכוונת כשכתבת "עם ברכות+ אותנו מברכות"
] לדעתי אני לא יוכל להביא מצלמה כי אני טסה ארבעה ימים אח"כ לתאילנד!! תסיקו לבד עד כמה זה יהיה בעייתי בשבילי..
חחח ואם כבר מביאים מצלמת וידיאו.. אולי נצלם איזה סירטון כלשהו שנוכל להעלות ליוטיוב?? נחשוב כבר על רעיון אל דאגה
.. אבל בא לכן לעשות כזה דבר?

אבלל לא חובה מחזיק מפתחות למשל אני חשבתי

להכין לו משהו לא דברים שאפשר לקנות...משו בעל ערך...לא כספי...הבנתם לא?? (זה מה שאני חושבתתת...
)

nitzan s

New member
אני חושבת בדיוק כמוך בקשר לדברים הקטנים

אתן צריכות להבין שאם לג'וני יש מספיק כסף לקנות אי ומספיק כסף להחזיק שני בתים (יש לו רק שניים בינתיים נכון?) אז בטוח יש לו מספיק כסף לקנות את הדברים האלה בעצמו וגם לא נראה לי שיהיה לו ממש מה לעשות איתם... ועכשיו בקשר למה שאמרת עם המכתבים שנשלח לפני אני מבינה שזה כדי לבדוק אם הכתובת נכונה וזה צעד חכם אבל אפשר לשלוח רק מכתב אחד מכל בנות הפורום עם בקשה שיחזירו לנו תשובה אם הגענו לכתובת הנכונה או לא כי הכנו משהו לג'וני (ובלה בלה בלה...) ואת המכתב הזה כבר נערוך במפגש את המכתבים של כולן לג'וני אני מוכנה לאסוף רק אל תשכחו עוד משהו קטן -כסף- צריך בשביל לשלוח את החבילה לאסוף מכולן כסף אז תבדקו קודם כמה עולה משלוח לאותה כתובת שאליה שולחים את המכתבים ואת המכתב הראשון (אם תחליטו לשלוח רק מכתב אחד מכולן בתור התחלה) =]

SHaNINuSH55

New member
תשובות בשבילך../images/Emo13.gif אבל שכולן יקראו!!../images/Emo41.gif

תראי..יש לי 2 כתובות של האמרגנים או הסוכנים.. זה מהאתר הכי אמין שמצאתי! בכל זאת אינטרנט..
אז אנחנו נכתוב מכתב ונשלח עותק אחד שלו לכתובת א' ועותק שני שלו לכתובת ב'.. ככה שיש רק מכתב אחד לכתוב. עכשיו אני רואה שבינתיים אין מתנדבות..אז אני אכתוב אותו לבד.. ואני אכתוב מכל הפורום..שיש לנו חבילה לשלוח ושזה התקווה האחרונה שלנו[הכתובת הזאת] וקיצר יתחנף ויתחנן לעזרה
חחח רק דבר אחד צריך להבהיר: את המכתבים האישיים לחוברת אנחנו מביאות מוכנים למפגש! ואם את מביאה דפים צבעוניים אז שמישהי תביא גם דבק סטיק ואז נוכל להדביק חח וד"א זה רעיון מצוין להדביק את הברכות על דפים צבעוניים.. ככה כל הדפים יהיו באותו גודל בסופו של דבר..וזה יהיה צבעוני יפה
כסף אין טעם להביא לך -בינתיים- כי זה לא 100% שנשלח את החבילה.. אז בינתיים רק תשמרי אצלך את הדפים וכשנחליט לשלוח את החבילה [לפני סיום החופש עדיף..] אז ניפגש או נמצא דרך להעביר לך את הכסף.. אם לא תקבלי כסף- לא תשלחי!! אל תדאגי.. אז לכולן מובן מה צריך להביא למפגש עכשיו..?

tali44

New member
את המכתבים צריך להביא מוכנים?

אבל מה עם תמונות להדביק כל בת בדף שלה, ולערוך את הדף יפה והכל... אני מעדיפה לשלוח בדואר למי שתאסוף את המכתבים + הכסף יותר מאוחר, כי בינתיים לא בטוח שנשלח ואם נשלח אז צריך לעשות את זה יפה, שכל דף יהיה מדהים.

פאני14

New member
אבל אני לא יצירתית בכלל! ואין לי מושג מה

לכתוב במכתב הזה... אולי בכל זאת עוד לא נביא כלום לפמגש הראשון?

למעלה