שרשור מפגש2!

totit68

New member
אני חדשה בפורום ואני רוצה להשתתף בחבליהה..!

אני אשמח לדעת אם זה סגורר.. ב -12.7.07 בעזריאלי בשלושש??? ואםם אני אוכל להשתתף אז כדאי לפי דעתי לשים תמונות שלנוו... לכתוב מכתב אחד מכולנוו ולשים מכתבים אישיים..אפשר גם לעשות וידיאו כמו שהצעתןן ואפשרר גם להוסיףף איזושהי מתנהה קטנהה...

DOLLS GIRL

New member
../images/Emo41.gifכל הבנות שבאות למפגש נא לקרוא!../images/Emo41.gif

המפגש עצמו יתקיים ב 12.7.07 בשעה 3:00 אחר הצהריים זה לא המפגש שנכין בו את החבילה (בנתיים, הכל יכול להשתנות) מה צריך להביא: כסף (לנסיעות,אוכל,ביזבוזים ועוד .תביאו כסף שיספיק שלא יהיה פדיחות) מצלמות (אנחנו חייבות לצלם אחת את השניה ) ואת עצמכן! (אפשר להביא עוד דברים כמובן) עכשיוו בגלל שאני רוצה להכין משהו לכל מי שבאה אז כל מי שבאה בבקשה שתגיב פה ותענה על השאלון הקצר הבא שם: כינוי בתפוז: מאיפה אני באה : איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור) מה תילבשו :(כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!)

עונה../images/Emo13.gif

שם:אמילי/אמי כינוי בתפוז:אמילולה היחידה
מאיפה אני באה :חדרה>>" איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור)רכבת אני מניחה.. מה תילבשו :(כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!)אין לי מושגג ביינתים..

DOLLS GIRL

New member
כי עוד לא החלטנו כלום עליה..

אין עוד כתובת בטוחה עוד לא ההחלטנו מה שולחים ולא נראה לי שאלו דברים שנחליט בתוך קצת יותר משבוע

nitzan s

New member
עונההה =]

שם: ניצן כינוי בתפוז: nitzan_s מאיפה אני באה : נס ציונה איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור) אוטובוס נראה לי... מה תילבשו :(כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!) אין לא מושג אגב למה שלא נתחיל להכין את החבילה במפגש הראשון? הרעיון של המפגש נוצר בתחילתו בשביל המטרה הזאת כמובן שגם כדי להיפגש והכל אבל הוא התחיל מכך שהיינו צריכות להיפגש כדי לארגן את החבילה לפי דעתי צריך שגם כל אחת תביא דברים להכין לג'וני אני חושבת להביא דפים צבעוניים...

עונהה...

שם: שרון כינוי בתפוז: sharon1love1john מאיפה אני באה : מהוד השרון איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור)אז חשבתי שאולי אני אלך לחולון לחברים ואז אני אבוא עם שיר (totit68) באוטובוס אבל זה לא בטוחח אז עם משו השתנה אני אודיעהה..
מה תילבשו :(כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!) אמממ....תמונה אני אוסיף אחר כך...ומה אני אלבש...אני אצטלם עם הבגדים שאני אלבש ואני אשלח לכן=]]]

תמונהה

אז לא הצלחתי להצטלם עם הבגדים רק עם החולצה...(יכול להיות שאני אוסיף שררת או משו...אז רק שתדעו...) והמכנס זה מכנס טיפה נפוח בצבע כחול אפור עם פסים אפור בהיר שלא רואים מרחוק...אממ..והתמונה לא באיכות משו כי זה מפלאפון....

שרון710

New member
תחשבי כמה את צריכה../images/Emo3.gif

תתחשבי בזה שאת נוסעת בתחבורה ציבורית, את אוכלת ו... בטח גם סתם תבזבזי כסף.. אז תחשבי כמה את צריכה

nitzan s

New member
אני לא ממש בעד לקנות לו משהו

כאילו למה לקנות לו דברים חומריים? יש לו מספיק כסף לקנות אותם בעצמו אולי איזה דגל ישראל קטן אבל כמה כבר יעלה דגל? ואת שאר הדברים נכין בעצמנו ונביא מהבית פשוט (הכוונה להביא טושים דפים דברים כאלה..)

SHaNINuSH55

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: שני כינוי בתפוז: SHaNINuSH55 מאיפה אני באה :ראשון איך אני מגיעה : אין לי שמץ
מה תילבשו :(כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!) כנ"ל.. בכל מקרה אני שמה תמונה

totit68

New member
עונה=)

שם: שיר.. כינוי בתפוז: totit68... איך אני מגיעה: באוטובוס נראה ליי זה עוד לא בטוח... מה אני אלבשש: אני עוד לא יודעתת !!

HakunaMatata15

New member
90% שאני אבוא...

שם:נועם כינוי בתפוז:HakunaMatata15 מאיפה אני באה :גבעתיים, בסביבות 18.00 איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור): אוטובוס או ברגל מה תילבשו :(כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!): אין לי מושג

למעלה