שרשור מפגש!!!

שרשור מפגש!!!

אני לא מאמינה שאני פותחת אותו! ש*!X!, ל**ק, X*ז! התרגe!ת קיצר, קמתי בשבע בבוקר, עשיתי מבחן במתמטיקה, הלכתי לעזריאלי, פגשתי את גבי בטאוור רקורדס והלכנו ביחד לקולנוע לפגוש אתכם. התנפלתי על כולם בצווחות כמו פקצה מצויה. חיכינו ליד הקולנוע עד שעמר הגיע, ואז עלינו לגג. שם עשינו כל מיני דברים ששכחתי. אח"כ קרו עוד דברים שאני לא בדיוק זוכרת את הסדר שלהם, אז אני כותבת באופן אסוציאטיבי: עמר איבד אותנו לשמונה שעות בערך נוראל ויערה ברחו למיתופיה נוף ונוראל ניגנו לנו ניהלנו דיון על ערסיותו של נאג'ס עשינו גרפיטי בגג, תפסו אותנו, הפכנו לעבריינים מבוקשים על השחתת רכוש וגירשו אותנו נוי ובן הדגימו לנו איך הסוהרסנים מוצצים נשמה ממישהו אני ונוראל ויערה ולירון שרנו שירים מדיסני נאג'ס ישן לי על הרגל בערך חצי מפגש עמר לא הסכים שאני אעשה לו צמות ירדנו לחניון (מי זה חניון?) ועוד כלמיני דברים ששכחתי. בסך-הכל היה נחמד, אני אוהבת את כולכם, אתם מגניבים בהחלט, אני כבר מתגעגעת... נ.ב.|סדגש לנוי ובן, בפעם הבאה - אנא שכרו חדר במלון.

RapeShit

New member
אז שלי :>

היה ממש כיף נהנתי זה היה מפגש מוצלח :) אמ אני אנסה לספר דברים לפי סדר, אבל אל יילך לי אבל לא חשוב :p אממ קמתי בבוקר בתשע, ואז נמחרתי במיטה ומצאתי ת'עצמי מסתכל על התקרה ב11. קמתי התארגנתי התלבשתי ועפתי אליכם, ראיתי אותכם, ישבתי איתכם, צחקתי קצת על נאג'ס שקרא לי ערס ובא לבוש כמו צ'וח מצוי. ואמממ טוב נו ואז הלכנו לאתיופיה שם, היה צחוקים, הכרנו אנשים חדשים, כולם אמרו לעמר שלום והוא לא זיהה אפחד, כל הגיקים האלה עם הגלימות נכנסו להרצאה, אני ועמר הלכנו ואכלנו מק'דולנד'סכשגכחלגשכע נו זה עם החיוך הצהוב, ואממ דיברנו הרבה על מכות, הגנה עצמית ושאר חפירות :) אבל היה סבבה, ואז חזרנו וישבנו שם חצי שעה חיכינו לנקבות, ואז הם יצאו ואנחנו השתעממנו כי הם ניגנו בחלילים וכאלויים שזה היפי כזה וזה אבל אז הכרנו אנשות והצקנו להם וצחקנו איתם ואז באו הנקבות וחזרנו, ואז ישבנו איתכם והיה מצחיק, והתעללתי בבוטן קלות :p ואממ כולכם שונאים אותי בערך, אבל זה בסדר אני מבין אותכם, אם לא הייתי אני הייתי שונא ת'עצמי :p אממ היה כיף, אני ממש אוהב אותכם, נהנתי מאוד. ואמממ זהו לביינתים? :p

זה כי הוא לא היה בחלק דיי גדול../images/Emo3.gif

לא, סתם.. רועי, שתהיה בעניין, למרות כל השטויות שאתה עושה, ולמרות זה שאתה ילד מפגר-אני מת עליך אח'שלי.

Mystic Dragon

New member
בבקשה

אתה התלמיד המועדף עליי, אבל על תגלה לאחרים. כולם יודעים לצעוק "אפליה" נורא יפה =/

Sunflower Fairy

New member
טיהי^^../images/Emo110.gif

אז, המ, כן. אני אצ יערה עכשיו וקיבלתי הוראה להפגיז את הפורום בסיכומי מפגש בזמן שהיא במקלחת.
הבה ואתאר לכם מה עבר עליי היום. טיהי. קמתי לי בנחת ובשלווה בשעה תשע בבוקר, והערתי את שתי הישנוניות שהיו אצלי, גלי ותמרגאיה. קמנו בתשע, לקול צלצולי הפעמונים ושלושת הפלאפונים שלנו שזעקו לנו בקול: "לקום!! לקום!" [או בעצם, "טא-טא-טא-טא-טאאאאאא"]. אכלנו ארוחת בוקר. מצאנו תיק לאורגנית היפהפיה שלי
, ובעשר וחצי עלינו על האוטובוס לעזריאלי. המאבטח בכניסה לקניון שאל אותנו אם אנחנו בדרך לכנס חליליות.
בערך ב11 ורבע הגעתי, עטתי על לירון בזעקות חדווה ואנסתי אותה במשך כמה דקות, ואז חובקתי באכזריות על ידי כמה אנשים תועים, כמו טליה, נוי, הדר, בן ועוד כמה. התיישבנו על הרצפה והתחלנו לנגן לרחבי הקניון את שיר הכבשים מצלילי המוזיקה. היה נורא מגניב. איש אחד עבר ושאל את יערה איזה קונסרבטוריום זה.
XDDD עלינו לגג, חיללתי לכמה אנשים את הצורה ועשיתי המון רעש. סגדו לי
. נוף הגיעה, והיה ממש שייני. [יש לנו אותן אולסטאר! ^^] בערך באחת נוף ואני הלכנו למיתופיה וגררנו איתנו את רועי ועמר. נסענו באוטובוס עד שהגענו למיתופיה. רועי כל הזמן גנב לי את הסינתיסייזר [מה שפעם היה האורגנית הפשוטה שלי
] וניגן בה באוטובוס. אנשים הסתכלו עלינו נורא מוזר בגללו. ישבנו מאחורה, איפה שכל המאגניבים יושבים, ורועי צילם אותנו בפלאפון. היה שייני. במיתופיה פגשתי הרבה אנשים שיינים, כמו רותמ וגל ומאיה וקייט ועוד כלמיני שאני כבר לא זוכרת כי היו שם המון אנשים
. נכנסנו לאיזה הרצאה של גדעון אחד על פאנפיקשן. היה משעמם. יערה כמעט נרדמה, ולי היה נורא קר, ומאיה כל הזמן היתה צריכה ללכת לשירותים. אחרי שזה נגמר יצאנו החוצה, וישבנו על הדשא עם כמה אנשות ראנדומליות וניגנו במקהלה ובתזמורת את שיר הכבשים, שוב. תרמו לנו שקל ועשרה [!]. שייני!!111 ^___^ אחרכך חזרנו לעזריאלי, ואני ויערה כל הזמן היינו צריכות לגרור את רועי ועמר כמו שני ילדים קטנים כי הם לא רצו לבוא. ירדנו למטה לחניון התחתון ומצאנו את בן ונוי עסוקים בדברים נורא משונים
. ניגנתי עוד קצת [
], ועברה מאבטחת מצחיקה שאמרה לנו שאסור לצלם ואסור לנגן בקניון. [ממתי אסור לצלם שם??!] אחר כך היא עברה בטרקטורון מבחוץ ועשתה לנו
. היה שייני. ישבנו שם מלאמלאמלא זמן, ועשינו כלמיני דברים, ויערה ואני מצאנו איך לנגן ג'ון דנבר ^^, ואז נוי הלכה, ואז טליה הלכה, ואז גם אנחנו התחלנו ללכת. נפרדנו מבן ורועי ועמר ונאג'ס וירדנו עם אמא של לירון לחניון, ואז חיכינו לה יערה, לירון, רעות ואני איזה חצי שעה עד שהיא מצאה את האוטו. חניון משונה
. בסוף היא מצאה אותו, ונסענו הביתה [של יערה]. הגענו, ועכשיו יערה במקלחת שוטפת את הג'ל מהתסרוקת המאגניבה שלה ואני יושבת פה וכותבת סיכומי מפגש נוראנורא ארוכים. The End לסיכום, רק אגיד שאני אוהבת את כלכם המונמון ואתם אנשים נפלאים. היה לי המון כיף איתכם, רק תפסיקו לגנוב לי את הסינתיה ולאנוס אותה באכזריות [אהמ, רועי}-(]. בביי :]

Mystic Dragon

New member
היה פשוט כיף.

באמת, היה מפגש מעולה. ואני עייף עכשיו, אז אולי אני אכתוב מחר סיכום [אל תסמכו על זה
]

NJS

New member
כנ''ל ../images/Emo3.gif

[כולל הקטע של אל תסמכו על סיכום מחר
]

כמעט שכחתי!../images/Emo54.gif

רועי לבש את המחוך של גבי ואת החצאית שלה, והסתובב בעזריאלי כשאני, גבי, נוי ונוף ממשמשות לו את השדיים. וכשעלינו במדרגות הנעות בחזרה לגג מישהו קרץ לו

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif היה ממש כיף. ^-^

אמ, באתי בבוקר וראיתי את כולכם והיה מגניב, ואה, באו פאנפיקיות וניגנו ומישהו זקן שאל אותי איזה קונסרבטוריון זה. D: אמ, נפרדנו מכולם וכזהו, לא לפני שבן כבר הספיק להרים אותי ולהיות זונה. >< ארר, ואז הייתי במיתופיה ובלה בלה לא מעניין אתכם. מתישהו עמר, רועי נוף ונוראל באו, ואז גם רועי ניסה להרים אותי וגם הוא היה זונה. שלא נדבר שהפכו אותי לטלטאביז בגלל השיער, לחרק עם מחושים, ולעציץ. >< [אחותכם!] אחרי הרבה נגינה, הרצאה מרדימה [אבל רק כי ישנתי 3 שעות.
] נוי את קוסיט אני אוהבתותך למרות שאת סוטה חרמנית. >< בשלב כלשהו בן ונוי החליטו שיהיה ממש מגניב להתחרמן ולאכול אחד את השני, אז הם עשו את זה. סתם כי בא להם. 0o התמימות שלי. ;[ יש לי סרטון ש.. טוב עזבו. פורנו רך. >< אני ונוראל שרנו וניגנו הרבה ג'ון דנוור, וחצי נרדמתי על רועי השעיר [כל מי שרואה את התמונה הזאת אומר שאתה שעיר!] ומיפ, אכלתי אמ, הרבה. נו, לוזוכרת, ישבנו ודיברנו ועמר הלך לאיבוד האידיוט הזה. D: (
) אמ, כזהו, יש לי קצת תמונות ואני אוהבת את כולכם היה מאוד כיף. ^-^

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif התמונות לא לפי הסדר.

אני ולירוני. אני אוהבתותך.
[אני שמנה בתמונה הזאת. וכלליות.
]

היי!!

זאת התמונה-העצמית המסורתית שלי!! אני עושה את זה כל פעם שאני רואה מצלמה לידי!! זה הכי כיף בארץ!!

bobby6killer

New member
בן נעים יא שפיץ

אני משוטט לי בפנאן ברחבי פורומים לא קשורים ואני רואה אותך.

למעלה