שרשור מפגש!!!

Wing Chan

New member
וזה לא פוני!#@ זה שיער שנתלש ממזמן

בזמן סירוקים וזה אז הוא גודל שוב וזה נראה חרא

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif התחת של לירון.

[או: טליה מרימה את לירון ויערה את נוי? ><]

טוף, אז ככה...

אני זוכר מאוד בחלקים, וגם זה בקושי, אבל בכולופן, נכתוב את מה שאפשר.. הגעתי דיי באיחור, אך מיד זיהיתי את הבלורית האדומה של טליה ממרחק [
] והגעתי אליהם. מיד כשהגעתי ניגשתי אל לירון ונקשתי בנימוס על כתפה. היא הסתובבה בבת-אחת [כיאה לכל לירון] ומיד קפצה עלי וחיבקה אותי. ואז הסתובבתי אחורה וקלטתי את יערה (!!) עם שיער ממש ממש מגניב שלא זיהיתי מקודם, אנסתי לה את הצורה גמכן
. חיבקתי גם אנשים ואנשות כמו הדר, רעות, אמרי, גלעד וכו'. לאחר מכן פגשתי את כל החברות של יערה למיניהן, חיבקתי גם אותן [כמובן]. ואז הרמתי את יערה שמצאה את זה לנורא מעצבן מישומה, ואז נעלבתי. אבל לונורא! כי איזו חברה שלה [שאני עד עכשיו לא יודע איך קוראים לה ><] צעקה לי ,אתה יכול להרים אותי!" אז כמובן שהרמתי אותה... לאחר כחצי שעה הגיעה הוויקינגית השוודית הבלונדינית של הפורום [ע"ע עמר] וכמובן שקפצתי עליו [אופן גברי] וחיבקתי אותו ונורא התלהבנו מכל הקטע הזה של השלום
. אח"כ הכנו לגג והכל, ושם הייתה בכלל אורגיה ענקית, שכללה את זה שניסיתי למעוך על המצח, לא הצלחתי [וזה כאב ><]. אח"כ ירדנו לאכול, ואת מה שקרה שם כולם כבר אמרו^^. אמממ משם אני לא זוכר כ"כ, אבל היה ממש משמ כיף!! ואני אוהב אותכם!! את כולכם!! נהניתי אחושילינג!! ו...זהו?
בקיצור, אני אגיד את זה שוב, ושוב, ושוב, ושוב..: אני אוהב אותכם. את כולכם

אה!!

איך יכולתי לשכוח!!! רעות הראתה לי על הגג חיכוי של פרגית [שהתאהבתי בו נואשות
] ושל זית בלי גרעין [שגם אותו אהבתי, אבל פחות ><]. תעלו את התמונות של הפרגית!! זה גאוני!!!!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif הייתי עם כאב בטן!

ואתם מטלטלים אותי ממקום למקום והופכים אותי ואיכ. אל תעלב. >< קוראים לה מאיה.

avki

New member
אע?../images/Emo12.gif? אפחד לא הזכיר אותי או את

גיל? לא יפה, זה שהלכנו מוקדם זה לא אומר שלא היינו שם. כל אופן אני רק אגיד שמאד נהנתי, אתם אחלה אנשים (חוץ מהשירים שאתם מנגנים על החליל. Celin Dion?!), וכרגיל, יערה ועומר מלכים ואני מת עליכם ^_^!!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ראיתי אותך רק לכמה דקות. ../images/Emo10.gif

אבל אתה אחלה.

Orbital Shadow

New member
הווווווו../images/Emo60.gif

אז, זה התחיל שקמנו אני ורעות בבוקר מוקדם [מהצלצול השני של השעון מעורר! כנראה הייתי מאוד עייפה] ובגלל שליערה לא היה מספיק מקום באוטו נסענו באוטובוס ["וואי יש שם מעיל או תיק שנראה ממש כמו כלב!""לירון, זה מגבת עם ציור של כלב עליה."] וישב לידנו חייל שנתן לרעות לשתות משהו לא ידוע ["זה היה נוזלי" לפי דבריה
] והתלהב שהוא חייל ויש לו רשיון ובלהבלה ואז הגענו לתחנה, ואני אמרתי שעזריאלי מאוד קרוב ורעות לא הסכימה איתי, אבל לונורא, כי הלכנו ממש קצת [רעות שקט
]. ואז הגענו! וצחצחנו שיניים וחיפשנו קש עם קיפוף [אני מהבקסטריטבויז!]ואממ אממ אה ראיתי את נאג'ס, ואז ראיתי את הדר והיא אמרה לי שהקש נראה כמו פלטה
ואז אמרי הגיע, וכל מיני אנשים שאני לא מכירה, אבל היו נחמדות מאוד
ובן הגיע וקפצתי עליו! היה כיף ואז יערה הגיעה, וגם עליה קפצתי! היה כיף מאוד
ואז הרבה אנשימים הגיעו ועל כולם קפצתי! כי אני אוהבת אותכם
ואממ אני לא זוכרת הרבה כי כל הזמן חשבתי על שטויות, אבל היה ממש ממש כיף, ואממ רקדתי עם גיל!זה היה מגניב ביותר. ועשיתי בלינצ'ס ^^ אני אוהבת בלינצ'ס ^^. אה שלא לדבר על זה שהכריחו אותנו לנקות את כל הגג
אותי זה הצחיקjust say something] וגילינו שאני באמת מושכת אנשים שישנו עליי
[אהמ, נאג'ס אהמ] אה ויש לי רומן עם הדר
והיא גם מנגנת יפה ^^ ואממ [וואו כתבתי הרבה.] יערה יפה
ואני אוהבת אותה. ובן, אתה מדהים, כבר דיברנו על זה. ונכון שרעות שולטת?^^ כן כן, לא סתם היא חברה שלי
ונוי, אני מתה עלייך! וגם על טליה!! ועל כולכם כי אין כמוכם!!
[נוראל, תפסיקי להיות מוכשרת בבקשה
]אני מצטערת אם שכחתי משהו או מישהו, אני אוהבת את כולכם!
באמת! וכשאני אזכר בעוד דברים אני אכתוב
לילה טוב ^^

RapeShit

New member
מה?! מאיפה זה הגיע?!

אני לא כתבתי את זה...אני לא הגבתי... שמישו ימחק את זה או משו :X

Orbital Shadow

New member
[אני רעות]

אני אצל לירון, ואז לירון נכנסה לפורום, ואז אני החלטתי לכתוב שאתם ממש חמודים והיה לי ממש כיף ואולי אני אבוא לעוד מפגשים[עכשיו זה הזמן שבו אתם שמחים ומתרגשים...]. אממ... זהו

למעלה