שרשור מפגש

SAMAR

New member
חחחחחחח

יפתח זה האל שלנו!!! כולם לסגוד לו!!!!!
ובת אל זה בעצם נרדי
סתומרת עומרי

לאאאאאא באתיייייי

אני ההיתי חולה ואם אל ההיתי חולה אני ההיתי באה פשוט החודש התחילה להיות לי דלקת עיינים הויא מדבקת!!! ואני מצוננת ;[

pookacha1

New member
יפתח שולט!!!!

גו יפתח! גו יפתח! גו גו גו יפתח!!!!!!! {הוא בטח אומר "מי אלה הסתומים האלה שעשו אותי לאלוהים שלהם?!?!"}

tony16 yy y

New member
הוא בטח חושה לעצמו

מי הסתומים האלה האלה שעשו אותי לאלוהים שלהם?!?! ואם כבר עשו אותי לאלוהים שלהם להמ לא הביאו לי כסף?!!!!!!!!!!!!!

giant G

New member
ונגיד ולא הביאו לי כסף למה הבנות

היפות שמה (מכוון לכולכן) לא באו ועשו בי את זממן?!?!?! אההם אההם שהמבין יבין ומי שלא מבין הוא לא חיים יבין :)

mirrra

New member
*פרינט סקרין*

להדפיס למסגר לסגוד להשתחוות להתפלל לצוות. הו, יפתח.

The anomaly

New member
אני לא מבין זה מישו שהוא לא מהפורום

שעשיתם אותו אליל שלכם? פרטו נמקו הסבירו?

amy lee 4 life

New member
בוא אני יסביר לך מה קרה שמה!!

אני ורותם באנו למפגש פורום אוקי?? וקבענו גם עם יפתח שיבוא לפגוש אותנו שמה...קיצר הוא התקשר ואמר שהוא עוד איזה חצי שעה שמה אבל הוא לא הגיע אז אני (שרה) התחלתי לשגע את רותם "איפה יפתח? נו למה הוא לא בא?" וכ'ו וכ'ו... ואז שהוא בא כולם סגדו לו חחחח לא יודעת מאיפה הביאו ת'יציאה הזאת...אבל זה מה שיצא מזה!!!!!!!!!!!! יפתח שלי!!!!!! לא שלכם!!!

giant G

New member
מה יפתח כתב לנו בפורום אדוננו הנעלה

אנחנו סוגדים לך איש נכבד!!! ה"יפתח" כתב לנו בפורום סורי סורי סורי יששכר [יפתח שם בדוי] עכשיו הפורום קדוש יששכר כתב לנו רמז להמשך החיים הוא אמר לנו "הודעה חד פעמית" בדקתי בפירוש רש"י וברמב"ם ורמב"ן והגעתי למסקנה שהוא אומר לנו שדג מלוח זה לא טעים וצריך למרוח חמאת בוטנים ושוקולד על פרוסות לחם :)

SAMAR

New member
הוווווווווווווווו../images/Emo2.gif

יפתח!!!!!
או סוגדים לך אדוננו הנעלה והנכבד!!!! פורום זה קדוש רישמית!

Lp Fairy

New member
אוו מיי יפתח

יווו אני לא מאמינה!!!! הפורום עכשיו קדוש... תוסיפו את זה לטאגליינס.."הפעם הראשונה של יפתח אלילינו בפורום.." אויי יפתח קרייס אני לא נושמת!!!

מי אתה?

עוד מעט הבנות כאן ירשמו יפתח תפתח אותי
נו בצחוק מה!?!?!? חחחח
נו קצת הגזמתי עכשיו

pookacha1

New member
יפתח!! ../images/Emo99.gif

אנחנו יודעים שאתה תמיד איתנו!! תצטרף לפורום!!

אסף Day

New member
אז... יפתח הוא אלוהים?

מדהים אשכרה אפשר לפתוח כת שמאמינה ביפתח

למעלה