שרשור מפגש

SAMAR

New member
מה הולך פה?!?!?

אוי לי..... עזבי פרצוף.... מה נסגר איתי?!?!?!?
לבכות עליי... בושה לעם ה.....לעם...ה... לעם!!!

®NuLy®

New member
לא!! פאקצה!!

אני כל הזמן אומרת שיש לך עתיד מזהיר בפאקציות!

Lp Fairy

New member
אחרונה..]=

התמונה הקשוחה והאפלה של פורום לינקין פארק.. ובהזדמנות זו אני רוצה לאמר כמה מילים..[= קודם כול היה לי כ"כ כייייף איתכם!!!! באמת!!! וב20.10 כמו שאתם יודעים יש לי יומולדת (וגם להילית!!!!) אז הילית אם תשתחררי מהצבא את מוזמנת לבוא ונחגוג גם לך יומולדת..קיצ כווווולכם!!! (אני רוצה לראות נוכחות מלאה!!) באים לישון אצלי בבית..[= מתנות יתקבלו בברכה..חחח סתם סתם.. וכמובן שנישאר לישון בסוכה המושימושלמת שאני יבנה..[= אוהבת אותכם פורום לינקין פארק!!!

tony16 yy y

New member
חחחחחח

עד סוכות.. יש המון זמן... אבל את גרה ליד חיפה!! זה כל כך רחוק ממני !

giant G

New member
אמממממממ קול אבל איפה זה מזה פרטי

נמקי והסבירי איך מגיעים אלייך?!?!?!

Lp Fairy

New member
[=

יש עוד 55 יום!!!!!!! זה מתקרב..[= חחח המממ כשזה יגיע אני יסביר לכם איך מגיעים (מי שבא ברכבת ומי שבא באוטובוס..ד"א קחו אוטובוס זה יותר זול..[=) ואני יחכה לכם בתחנה המרכזית בחיפה.. אבל יש עוד 55 יום!!! זה עוד מלא זמן..חחח

יש לי עוד 11 יום!! וזה מתקרב;[

בעוד 11 יום יום הולדת בעוד 11 יום יום הולדת בעוד 11 יום יום הולדת לבתאל ואין בתאל אחת על מי שאתם לא מדברים בלה בלה בלה חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת לבתאל
מסטולע שכמותי חח

Lp Fairy

New member
חחח

יופי רעות עם איי קיו של בלונדינית..עכשיו ראיתי שאין תמונה... הנה היא..[=

SAMAR

New member
../images/Emo99.gif הוווו, כמה יפים כולם!!!

[חוץ ממני! =X] הווווו, כולם נשותי ובעליי!!! גם אם בא לכם וגם אם לא

pookacha1

New member
חחחחחחחח

דויד החמוט לא מסוגל לעשות פרצוף אפל הוא כל הזמן מחייך!

KaUrO DoNo

New member
אני בעד!

אבל עם המזל שלי אני אהיה בצבא =/ ואם אני לא זה יהיה מגניב כי אני אהיה בחיפה וזה קרוב ^^

KaUrO DoNo

New member
איזה כייף לכם!

גמני רוצה מפגש =[ אני רואה שנהנתם אני שמחה!!!! ואחלה תמונות שי כוכב הערב וגם יפתח שאין לי מושג מי זה! בכל אופן,מפגש הבא אני אבוא (אלא אם כן אני אהיה בצבא)

giant G

New member
אני לא כוכב הערב זה הכל יששכר

[יפתח שם בדוי] הוא הכוכב האמיתי אני רק איש הבשורה כולם להגיד ברכת לילה של יפתח מהיום במקום להגיד לילה טוב אומרים "טוב... לילה"

SAMAR

New member
יפתח!!!../images/Emo99.gif

לסגוד ליפתח!!!!!!!!!!! אין לי מושג מי זה....

שאלה

מי זה הבת אל הזה? מה זאת בת? זאתי בת אל? לינקינית???? ומי זה יפתח... טוב נו..... כמה שאלות...

למעלה