B-side קורץ (?).
L Little Panda New member 15/12/07 #104 מכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif ליז ורויטל, אני אומרת שנכה את נעם למוות עד שהיא תדמם, ואז נעשה לה בוק ונעלה לפורום! (כמו שהיא עשתה לנו)
מכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif ליז ורויטל, אני אומרת שנכה את נעם למוות עד שהיא תדמם, ואז נעשה לה בוק ונעלה לפורום! (כמו שהיא עשתה לנו)
N nitzan s New member 17/12/07 #107 חחחח אל תשכחו שגם אצלי יש תמונות וברגע שיהיה לי זמן וכוח אני אעלה אותן לאתר או שאני פשוט אשלח לנעם שתעלה
חחחח אל תשכחו שגם אצלי יש תמונות וברגע שיהיה לי זמן וכוח אני אעלה אותן לאתר או שאני פשוט אשלח לנעם שתעלה
L LizStar New member 17/12/07 #108 תשלחי לי את התמונות|פרצוףשטני| אני אעלה אותן לפה. מוחהחהחהחהחהחהחהחהח כן.
A Adi 7 New member 17/12/07 #109 וואוו נראה שממש נהניתן..../images/Emo13.gif הייתי כל כך רוצה להיות שם... >< טוב נו, אולי בפעם הבאה... דרך אגב, מה לעזאזל אכלתן שם???
וואוו נראה שממש נהניתן..../images/Emo13.gif הייתי כל כך רוצה להיות שם... >< טוב נו, אולי בפעם הבאה... דרך אגב, מה לעזאזל אכלתן שם???
L Little Panda New member 18/12/07 #112 הרסנו?! ../images/Emo113.gif נעלבתי. חאמודי הוא יצירת אומנות, אל תתכחשו לזה!