שרשור מפגש

flint15

New member
שרשור מפגש

אפשר בבקשה לעשות אותו ב-17 ליולי? יש לי ב-16 מועד ב' מתמטיקה

../images/Emo54.gif

חוששתני שבתאריך זה אני ביוון.
אבל go ahead, תעשו מפגש, אני אבוא כבר למפגש הבא.

flint15

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווף!!!!!!!!

מתי את חוזרת?

flint15

New member
יש לך רגילה מיום שני???

גבר,עבדו עליך קיצצו לך יום ברגעלה(או שמוסיפים לכם בשבוע אחרי???

Wing Chan

New member
לא בשני, בראשון

אז כנראה התבלבלתי בתאריך, אבל בראשון ולא קיצצו (ראשון עד ראשון, שבוע...) אותה, אבל יצאו זונות כי אין להם באמת בעיה להביא איזה חמשוש או שוש+רגילה. אל תדאג, כשאני אהיה רמטכ"ל, לוחמים יקבלו כול רגילה שלהם צמודה לרבעוש וג'ובניקים עם יציאות טובות לעד יטחנו תורנות מטבח. חכה חכה.

flint15

New member
ברור

נראה לי הכי טוב מה שקרה לאח שלי הם יצאו לשלשוש(חצי רגילה) ובמוצ"ש התקשר אליו המ"מ שיש להם רגילה ממחר יוצא לנו שהוא היה 12 יום בחופש

RoCKeR121

New member
תחליטו על תאריך אני אשתדל להגיע

כולם ביחד: צ-ה-ל = ז-י-ן

RoCKeR121

New member
היייי רעיון!

רוצים לעשות מפגשינה אצלי בבית? אמא שלי טסה ביום חמישי עם חבר שלה לחודש למיאמי לאחי ויהיה לי בית ריק למשך כל הזמן הזה ב4.8 אני עושה מסיבת יומולדת ענקית לי ולעוד ידידה טובה(היומולדת האמיתי ב11 אבל אז כבר אין בית ריק) בעקרון אני מעדיף סופש אבל אפשר גם אמצ"ש....שבוע הבא נראה לי מצויין כי אז גם לעמר יש רגילה אז הוא יוכל לבוא אז יאללה בין ה15 ל21 תזרקו תאריכים מה הכי מתאים....

RoCKeR121

New member
אתה מתכוון 17-18?

בקשר למפגש אם עושים את זה באמצ"ש אז צריך לסגור את זה זריז כדי שאני אוכל לדבר עם המפקד שלי בבקשה תחליטו מהר ותענו מהר כדי שזה יקרה ותודיעו לי בבקשה:) המספר שלי הוא 0502440343 אין לי בעיה עם שומדבר יש לי בית ריק אני גר בחיפה ויש לי בית מספיק גדול כדי שתביאו גם חברים אז יאללה אני מת כבר לפגוש את כולם

RoCKeR121

New member
טוב בגלל שאף אחד פה לא זז ואין ביקוש

אז לא יהיה מפגשינה אצלי וגם כי אני לא יכול באמצ"ש ואתם כן

למעלה