שרשור מפגש

שרשור מפגש../images/Emo43.gif

כדי לאפשר מפגש פורום, שרצוי מאוד כפי הנדרש, בשלב הראשון תשרשרו את האיזור שאתם גרים בו ואת האיזור שעד אליו אתם מוכנים להגיע. שלב שני יהיה קביעת האזור, ושלב שלישי קביעת המקום.

omer wild

New member
אוקיי ../images/Emo41.gif

אני גרה באורנית ! וזה ליד ראש העין...אני מוכנה להגיע עד לת"א...

G@T

New member
ככה >>>>>>>

אני גרה בפתח תקווה ואני עומדת על זה שהפגישה תהיה בתל אביב! בעזריאלי זה נחמד! כי כל הזמן תוקעים את הפגישות במקומות בלעע שאי אפשר להגיע ות"א זה ה-מרכז ככה ש........!

HoNeY14

New member
אני לא ממש מגיבה בפורום אבל...

אני אגיד הרבה יותר ואני בטוחה שאני אתמכר אליו אחרי שהמורדים יעלה בטלוויזיה אני גרה בהרצליה ואני אוכל להגיע לכל מקום במרכז ואם זה מקומות יותר רחוקים אז תלוי איזה

שלב שני - האיזור + המקום../images/Emo88.gif

ובכן, ברוב קובע, האיזור שנקבע הוא תל אביב, העיר האהובה עליי
השאלה היא : איפה בתל אביב. הצעות יש? עד מחר לשרשר הצעות, ההצעה שלי : קניון עזריאלי / תחנת רכבת השלום, איך שתקראו לזה, אותו מקום. מי שתומך בהצעה שירשום
ומי שלא שירשום
ויפרט את הצעתו.

ShaDowS GirL

New member
תל-אביב המצחינה..../images/Emo127.gif

תל-אביב המצחינה, רמת-גן המצחינה, הכל אותו חרטא... אם אני אגיע למפגש, עדיף שהוא יתקרצץ לתל-אביב.. או רמת-גן, אבל זה מוגזם בשביל שאר חברי הפורום.. ובהיותי בלתי-מתחשבת, שיהיה כבר בתל-אביב.

עזריאלי?

אולי זה מקום טוב אבל מה כבר אפשר לעשות בו????? לעשות שופינג? ללכת לסרט? לפי דעתי צריך להיפגש באיזשהו פארק אבל גם עזריאלי זה לא מקום רע

ברקודית

New member
דייי ת"א זאת עיר גדולה ומפחידה!!!

בבקשה תעשו את זה במקום יותר קטן כמו קניון ערים או רננים זה הרבה פחות בלאגן ונמצא אחד את השני בקלות

אז ככה- ../images/Emo106.gif, אני גרה בדרום <נגב>

והייתי מוכנה להגיע למרכז ... אבל בגלל שאני חדשה בפורום,
, נראה לי שחלקכם ישימו עלי פס ... חוצמזה אני מצרפת תמונה של קמילה ולואיסנה עם דני ענק ~!!!~ התמונה מהממת ... נ.ב.- למה בכל פורום כמעט משרשרים ~???~

../images/Emo127.gifשכנעתי את אמא שלי להסיע אותי אבל

זה מפחיד בתל אביב אז אם אפשר לשנות יהיה יותר טוב.

למעלה