היה מאוד מאוד כיף D:
הייתי אמורה לסוע באוטובוס, אבל אבא שלי החליט שנסע ברכבת. אז לקחנו מונית, עלינו על רכבת (ושתיתי בדרך שוקולטה...יאמי) ירדנו בתחנה של האוניברסיטה והלכנו מהר מהר לעוגית (נעם צ'אן). דיברתי עם נעם צ'אן והיא להראות לי את העוגה ואת הזומה בפלאפון. עידן (שושי) הגיע, והוא נתן לי ולנעם צ'אן לראות את המחברת שלו רק אחרי שאמרתי שבתמורה אני הראה לו את הציורים שלי. ואז גל צ'אן, ליסע צ'אן (אני כבר מתגעגעת) ובר צ'אן הגיעו. חיבוקים חיבוקים חיבוקים D: ואז עלינו על מתקנים ואני צרחתי!!! פעם ראשונה על מתקנים שלא הייתי חושבת שאני יעלה עליהם! ובספינת הפירטים שרתי "איף יו וור גיי" וצרחתי שוב! עידן שושי...כעס עלי (אולי גם עכשיו) כי אמרתי לו שהוא חמוד (אתה חמוד!) וגם אולי קצת, ממש טיפה, נגעתי לו בלחיים...גומן אממ...שושי הרביץ לגל צ'אן (באקה שושי) ואני להגן על הגב של גל צ'אן, לקצת זמן (פחות מדקה) אממ..ואז אני לא זוכרת.... טל צ'אן הגיע והלכנו לשער וחיבקתי אותו שניה D: ואז אממ..מתקנים שוב! כשישבנו בדשא, היפו ניסה להצמיח עצים מקטשופ, פופקורן ולא זוכרת מה XD אכלתי פופקורן ותרמתי לעץ XP ואז הלכנו למתקן והתברר שבר צ'אן לא מוצאת את הפלאפון שלה ;;; אז הלכתי לראות בדשא המזויף ולא מצאתי ואז התברר שאין זכר לפלאפון של בר צ'אן ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; יש אנשים רעים בעולם (בועטת בהם). עומר ואני עודדנו את בר צ'אן חיבוקעע ונתתי לבר צ'אן גזר (עם בטא קרואטין XP). אחר כך, היפו הגיע אחרי שהוא היה במקדונלס D: והיפו לדעת לסיים את המשחקים של פיפוש! טל צ'אן חשב שהוא איבד את הפלאפון אבל בסוף התברר שהוא בתיק שלו. טל צ'אן גומן שהפלתי אותך עם חיבוק, אחרי שראיתי את היטסוגאיה שציירת (בישי-סוגדת) ~עוד מתקנים וצרחות~ בזמן שאנשים הלכו לאנקונדה או לרכבת הרים ולא עלו, נעם צ'אן, היפו ואני הלכנו למבוך המראות או הזכוכית ואחרי שיצאנו היפו נעלם. אז נכנסנו שוב, לחפש את היפו והיפו לא היה. מתברר שהיפו חיכה בתור של הגלגל הענק. אחרי טוב ודברים מטרידים מאוד שילד שאין לו כוח להפליץ אמר, נעם צ'אן ואני עלינו על הגלגל ענק ^_^ ואז לא מצאנו אנשים אז התקשרנו ומצאנו. שיחקתי בדוכנים שצריך להפיל פחיות ולתפוס כדור וזכיתי במגנטים ובכדור שעושה אורות. בדשא אחר ומזוייף, ישבנו והבנתי מה לעשות עם הכדור (שהריח כמו אקונומיקה), איך להפעיל את האורות, ליסע תודה D: והכדור נהרס לי כי יצא ממנו כל המים או מה שזה לא יהיה). אחר כך, טל צ'אן לא מצא את הקלסר ונעם צ'אן מצא לו אותו. טל צ'אן הלך ;;; טאקאשי להתגעגע להאני שלו. בטור למתקן האחרון, המתקן של "הטיל" השמיע קולות מוזרים וחשודים מאוד מאוד. זה היה מטריד, מאוד מטריד O_O והיפו לזרוק את הכדור, בזמן שהיינו בתור. אחר כך, הלכתי עם עומר לדיזי וגל צ'אן נסעה באוטובוס. חיבוקים. בדיזי היה כיף היטסוגאיה 333>>>> מחצתי את המנגה של בליץ' בעמוד שהיטסוגאיה הופיע (זה היה בפרק האחרון שראיתי). אבל אין פוסטר של היטסוגאיה ;; אבל היו דברים של היסטוגאיה 3> מה אני להתחיל להיות אובססיבית לדמות שרק ראיתי יום לפני ולא ידעתי איך קוראים לה? כן XP היה מאוד מאוד מאוד מאוד כיף 333>>>