הנה D: שיואואו!../images/Emo135.gif
נתחיל בזה שלא שכחתי אפאחד ואני לא הולכת לברבר על הכל אז אם לא הזכרתי משהו אני מתנצלת- ניצ'אן, שושי, ליסוש, ברוש, נעםצ'אן, שירצ'אן, היפו, טוב, אז הגעתי עם ליסוש הכפרענשמה שישנה אצלי [וראינו שונן איי זיאופילי!!11111], ואז גילינו שאפילו ששושי יצא אחרינו הוא הגיע קודם. לך, אתה והמוניות שלך! ותרגישטוב, הבהלת אותי עם כל הדם ברגל היום @_@. הוא החרים את הציור שציירתי [לא יכולה לפרט עליו מטעמי סודיות, שושי רצה להרוג אותי XD], ואז הוא וואני פצחנו בסייף בקבוקים, ואח"כ ניסינו לפענח איפה אנחנו נמצאים. [ליסה: איפה אנחנו? שושי: מי יודע? אני: תל אביב!! שושי: בואו ננסה להבין מהסביבה.. יש כאן מטריות.. אני: אנחנו בחוף הים!!!!!!!!1] אח"כ כמובן הנחנו שהכביש הוא החוף, ושושי היה עצוב כי הוא לא מצא שם אנשים מתים. לא נורא D: שיגעתי את שושי, והצלחתי לעשות קשר בין פודינג למחזור *אל תשאלו איך, אני לא זוכרת. ולא רוצה לזכור* *אה, הנה שושי הזכיר לי: 'אוכל-חיות טורפות-דם-מחזורררררר D:!'*. הוא כמובן, לא נשאר חייב, ודאג להחטיף לי כמה בקבוקים וכדורי מים מוזרים בראש, בעודו מנסה לגמול אותי מצורות הביטוי הערסיות ["באמאשלי", "באמאש'ך", "באמאש'כם", "לך תתמזלג!" וכו']. ניצ'אן חיבק אותו ושושי נבהל נורא, כי רק לי ולליסה יש את הזכות להטריד אותו ["שושי חמוד!!!!!!!!!!" "$%^$%^$%^$%"] כמובן שזה לא חכם לזעוק על חמידותו של שושי כאשר אנחנו במתקן "הצלחת", ובכל רגע הוא יכול להתיר את הדבר הזה שמנע ממני לעוף לעזאזל ולהתרסק. לא נורא, זה היה ממש מצחיק XD שושי חמוד! D:. אח"כ גם טלוש והיפו [שהיה _במקדונלדס_] הגיעו, והיה מגניב כזה, קיבלתי מטלוש ציור של אדו 333>!! ועודציור שהוא צייר כי הוא התגעגע, הכפרע 3: ומהיפו ציור של צ'יו XDD עם הטסוקורימאשו XDD ["האי, איכסהפיכסה!!11"]. עלינו להרבה מתקנים, בלה בלה. קיבלתי משירצ'אנ ציור מושימאמם של איצ'יגו 3> ונעםצ'אן הכינה עוגה ממש טעימה *-*[שמשום מה כולם בהתחלה פחדו לאכול XD], שבהתחלה רצינו לאכול אותה בין הרגליים של איזה ליצן, אבל זה היה ממש מטריד אז הלכנו לדשא. שם, שמעתי מלא שירים שאנשים שמו בפלאפון שלהם והתביישתי בפינה כי הפלאפון שלי מוגבל תחת, שמעתי איזה שיר של נאנוהא מהנגן המגניב של שושי [אתה עוד תראה שגמלי יהיה אחד כזההה TT-TT]. ואז הפלאפון של ברוש נעלם, כנראה איזה בנאדם ממש ממש שמוק גנב לה את זה, איזה מעשה דוחה. שושי קנה איזה שלושה בקבוקי מיץ ענבים ומשום מה כולם נגמרו לאחר שניה, או שתיים. הוא הפך רשמית למומחה בתחום והוביל אותנו לשם בכל פעם, במסע ארוך, קשה, ומפרך כמובן בשביל מישהו שמתלבט חצי שעה אם לקום או לחפש את הפלאפון [לא אמרתי כלום, שושי!]. בקיצור היה נחמד, הלכנו גם לספינת הפיראטים והתחלתי לשיר וואן פיס [תודה על שיתוף הפעולה ברוש XD], שרנו הרבה שירים בהרבה מקומות ושושי התבייש שהוא במתקן שהוא בעצם שמלה של בלרינה, שד"א אם כבר הבלרינה, היא עשתה ניתוח להגדלת חזה. בגב. *אל תשאלו! תימנעו מזה!*. היינו גם במתקן הזה, הכחול!! עם הקוף באמצע, שלפי התאוריה של שושי זה האדם [הקדמון?] הראשון שעקף בתור, ואז כלאו אותו שם. וגם אכלו לו את הרגליים, היו שם סימנים של ביסים. זה היה כ"כ מוזר. היה גם פסל החירות, שהגענו למסקנה שבאה אליו יונה שהייתה לה כנראה עצירות, ואז.. הוציאה הכל. [לא רק שזה מכוער וקוקסינלי, זה גם פדופילי! "היי, ילדה, רוצה גביע עם אש?"]. בכלמקרה היה ממש כיף ^___^ בספינת פיראטים היה חיבוק קבוצתי ענקי כזה, אבל טלוש חיבק אותי הכי הרבה!!1 D: וברוש אמרה לנו שכולנו מפגרים XDD אבל זה כיף להיות מפגרים!!1 וגם היינו בגלגל ענק והיה מוי מגניבוש XD עומר קרא לשושקי "דביבון" ושושי כמעט קפץ לפטרייה שהוא ישב בה כדי לרצוח אותו בדם קר XD;;;.
וסתם בלי קשר כי לא היה ליאיפה לדחוף את זה: -מישהו קיבל באיזו הגרלה שני מגנטים כאלה שולטים D< אז בסוף יצא שלי יהיה אחד ולשושי יהיה אחד, כל הזמן כל אחד ניסה להשיג את המגנט של השני והוא תמיד הצליח TT_TT~~ והתעלל ביייייי XD "אם תצליחי לקחת את זה תהיי אססנית עם גאווה!" -"אה.. מה זה אססנית? ^__^;" *שושי חובט בי* "אה, כן, נכון, מתנקשת$%^%$ @_@" *היפו בא מהצד* " O:?" שושי: "היא לא ידעה מה זה אססנית! היפו: מה זה? י-י אבל להיפו הוא לא הרביץ TT-TT;; בסוף המפגש יצא שלכל אחד יהיה שוב מגנט אחד, בשביל להמשיך עם מסורת ההתעללות XD אה, והיה ממש כיף ^__________^ נהניתי מאוד 3: אפילו ששכחתי לעלות על רכבת ההרים T-T;;;.
אוהבת אתכם!