שרשור מפגש.

Elpar

New member
נראה לי שהרוב הולכים עם חמישי

עכשיו צריך שעה ומקום... אני אישית חושב על דיזינגוף סנטר (כלי זמר אולי? מקום גדול ואפשר להציק להם ולנגן) סביבות בוקר-צהריים ככה? את האמת אני אומר את זה כי אני אהיה שם עם חברים שלי (בכללי בת"א) ונלך להציק לכלי זמר הרבה זה אולי אוכל לבוא לכמה דקות

Elpar

New member
גם אני חושב שעזריאלי הכי טוב

אבל אני אהיה בסנטר XD

Elpar

New member
אין לי מושג מתי...

רביעי אני במפגש RHCP (ואת מטאליקה אני מפסיד)... ובחמישי אני בת"א עם חברים לצורך קניות ציוד ושיגוע כלי זמר שזו מטרה מאוד מאוד חשובה... שלישי זה כבר מחר אני לא חושב שאוכל... :( אם היהי ברביעי אולי אני אוכל לכמה זמן!

corala

New member
../images/Emo103.gifאמ, מי את? O_ם

וצפוף לי מדי בכל התאריכים. בקטנה, אבוא למפגש בחופש הבא.

Hall Of Mirrors

New member
זה משנה משהו?

העיקר שמישהו בא, השקיע מחשבה וכוח, וארגן הכל. מהשרשור הקודם, היה נראה כאילו לא יהיה מפגש. עכשיו, סביר להניח שכבר יש תאריך. זה באמת משנה אם אני מוכרת לך, או למישהו אחר פה? אגב, השורה הראשונה של ההודעה [הקודמת] שפתחתי מסביר מי אני בצורה מצוינת. פתחי את ההודעה שוב, וקראי אותו כמה פעמים ברצף בקול רם. מקווה שתצליחי להבין.

corala

New member
../images/Emo103.gifמה נסגר איתך.

את כל כך לא יוצאת עליי עכשיו. אני -לא- קוראת שרשורים כאלו, אני פשוט משרשרת את עצמי לאן שנוח לי, כי זה ברור מאליו. אז מצטערת מאוד ששאלתי מי את כשיכולתי לדעת כבר, הו, הטעות הנוראית. וגם אל תתחילי לדבר אליי כמו מפגרת ולחלק לי הוראות. זה כבר הבעיות שלך עם עצמך שאת מתעצבנת מזה שלא הבנתי מי את, כאילו עשיתי את זה בכוונה. מיכל, אין לך שום סיבה לתקוף אותי ככה. עשיתי לך משהו? קיללתי? השמצתי? התחרפנתי עלייך? לא. במקום לומר לי שהכינוי שלך מתוזכר בכתום, ואז גם הייתי מעירה שבלהבלהבלה הוא נורא יפה ותתחדשי, את עוד פעם קופצת עליי עם המגננות שלך.

בבקשה דיי לריב.

ההודעה הראשונה שלך הייתה דיי פוגעת, מיכל רק ניסתה לעשות משהו בשביל הפורום, ועוד ציינה בהתחלה שבטח הרוב פה לא יזהו אותה, לכן היא תקפה אותך בחזרה. אם זה מוצדק או לא זה כבר לא חשוב, בואו נעצור את זה פה, בסדר?

corala

New member
../images/Emo103.gifאני ממש לא רבה :] מיכל

יודעת שאני באמת חושבת שהיא מתוקה והכל, וממש כיף לי לדבר איתה במסנג'ר, אבל, פאק, לא ידעתי מי היא כי לא קראתי, אז שאלתי. מה פוגע? O_ם בכל אופן, ממש לא בכוונה לריב, פשוט משהו הפריע לי בזה אז הערתי. ותודה.

Hall Of Mirrors

New member
הממ.

יכלת לשאול בדרך יותר נעימה, ואז הייתי עונה בהתאם... זו לא הייתה השאלה שהפריעה לי, אלא הניסוח. אבל לא משנה. עבר, נשכח, נסלח... וואטאבר וזה

corala

New member
../images/Emo103.gifאני אסביר לך. ../images/Emo3.gif

מיכל כתבה כל מיני תאריכים אפשריים למפגשים שנקיים בת"א כל חברי הפורום, ואנשים משרשרים
לתאריך שבו הם יכולים. התאריך שבו בחרו המספר הרב ביותר של האנשים, הוא התאריך הנבחר שבו יהיה מפגש של פורום HIM. אם את רוצה לבוא, את צריכה לשרשר תגובת
לאחד מהתאריכים.

מדHIMה

New member
../images/Emo6.gif

אהההה טוב אבל אני בכל זאת לא יכולה (באסה) יותר מידי שיעורים

little WhiSper

New member
אז כנראה שזה יהיה ביום חמישי...

חבל בשבילי, אבל לונורא. אם תשארו בעזריאלי אני אבוא להגיד שלום

למעלה