דרום צרפת
M Ma E New member 6/7/05 #17 ../images/Emo45.gif בת"א אבל אחרי שניצנים יגמר!! כי אני נוסעת לכל השבועים..
J Jacks social anxiety New member 6/7/05 #20 וואייי..איזה ראש מטומטם יש לי.. שכחתי בכלל מניצנים.. אני גם לא יכול בשלישי/רביעי.. יש -ה+הוד+ם-!!! (ואינפקציה) ואני יהיה שם!
וואייי..איזה ראש מטומטם יש לי.. שכחתי בכלל מניצנים.. אני גם לא יכול בשלישי/רביעי.. יש -ה+הוד+ם-!!! (ואינפקציה) ואני יהיה שם!
O One Falling Star New member 7/7/05 #34 לא:-\ אבל תהני../images/Emo9.gif הוא אחלה (יש לי את כל הדיסקים שלו )
D dilan angel New member 7/7/05 #30 דניייייייייייייי../images/Emo110.gif אני מתה לראות אותך בניצניייייייייםם גמני יהיה ביהודים( ) רציני מאמי תהייה בקשר
דניייייייייייייי../images/Emo110.gif אני מתה לראות אותך בניצניייייייייםם גמני יהיה ביהודים( ) רציני מאמי תהייה בקשר
D dilan angel New member 7/7/05 #24 ../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif דווקא חמישי לא.. אווווווווף אני מתה לראות את כולכם שוב
../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif דווקא חמישי לא.. אווווווווף אני מתה לראות את כולכם שוב
D dilan angel New member 7/7/05 #29 כן הא../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif אני צ'כה לכתוב פה יותר התגעגתי לכולם