עלק! מה אני כמוך?! יא בעל מינידיסק!
ה הגמד הלוחם New member 11/8/02 #32 איזה מינידיסק ??? אני שפרינצקאי קטן וחסר כל ! גררר יש לי מיניגם שזה מסטיק קטן כזה לשפרינצקאים כדי שלא ישלמו יותר מדי. הגמד
איזה מינידיסק ??? אני שפרינצקאי קטן וחסר כל ! גררר יש לי מיניגם שזה מסטיק קטן כזה לשפרינצקאים כדי שלא ישלמו יותר מדי. הגמד
B BuLA הפנטרה New member 11/8/02 #33 לך לך יא עשיר! מה פיתאום הפכתה את כרמל צרפתי לשפרינצק???? אני ודעת עלייך הכל! אל תנסה להכחיש!!!!! מישפחה של עורכי דין ורופאים בכירים!!!!!
לך לך יא עשיר! מה פיתאום הפכתה את כרמל צרפתי לשפרינצק???? אני ודעת עלייך הכל! אל תנסה להכחיש!!!!! מישפחה של עורכי דין ורופאים בכירים!!!!!
A All Choice New member 11/8/02 #34 אח שלי... עד כמה שאני זוכר היה לך מינידיסק, לא? טוב, זה באמת משהו בןזונה, אבל עולה קצת (ממש קצת) הרבה.
אח שלי... עד כמה שאני זוכר היה לך מינידיסק, לא? טוב, זה באמת משהו בןזונה, אבל עולה קצת (ממש קצת) הרבה.
ה הגמד הלוחם New member 11/8/02 #35 ממתי היה לי מינידיסק?? היה לי דיסקמן שנשבר לפני חצי שנה ומאז אני שומע הכל במחשב. הגמד
A All Choice New member 9/8/02 #22 אנשים! אני לא רוצה להישמע אגואיסטי, אבל אני עובד כל יום מהמהריים עד הערב - 8 שעות ביום והיום היחיד שאני יכול זה יוצא שישי בערב או שבת... יש מצב שנארגן משהו ככה בשישי או שבת? בטח לחלקכם יש בעיות דומות... תתחשבו. תודה.
אנשים! אני לא רוצה להישמע אגואיסטי, אבל אני עובד כל יום מהמהריים עד הערב - 8 שעות ביום והיום היחיד שאני יכול זה יוצא שישי בערב או שבת... יש מצב שנארגן משהו ככה בשישי או שבת? בטח לחלקכם יש בעיות דומות... תתחשבו. תודה.