שרשור מפגש חדש.

Orbital Shadow

New member
אפקט הפרפר../images/Emo60.gif

סרט מ-ד-ה-י-ם!

Silver Lance

New member
קצת כבד למפגש פורום, לא?

למרות שהוא מ-ע-ו-ל-ה-! ואני ראיתי את שני הסופים שיש לו (והסוף השני הרבה יותר מגניב)

Silver Lance

New member
הסוף השני(גרסת הבמאי)../images/Emo58.gif

למי שלא ראה את "אפקט הפרפר" לא מומלץ לקרוא את ההמשך. אבל, היי, על אחריותכם. בכל מקרה, הסוף של גרסת הבמאי הוא כזה: נכון בסוף, שאין לו כבר יומנים והוא לא יודע איך לחזור בזמן, והוא נועל את עצמו בחדר ורואה את הסרטים הביתיים שלו מהעבר? אז בסוף שאני ראיתי, הוא רואה סרט אחר - לא הסרט במסיבה עם הילדה (קיילי?), אלא - כשהוא נולד. עכשיו יש לזה תקדים, עוד קטע שנוסף - נכון בהתחלה של הסרט הוא אוכל ארוחת צהריים עם אימא שלו, והיא מספרת שגם לאבא שלו היו ציונים טובים וכל זה? הקיצר, הפגישה נמשכת, והם הולכים למגדת עתידות, שמספרת לו שאין לו קו חיים, הוא לא היה אמור להיוולד בכלל. אז אימא שלו נעלבת ויוצאת בסערה וכאלה, והוא מגלה שבעצם לפניו היו עוד שני תינוקות שחנקו את עצמם כשהיו בבטן של האם, והוא בעצם התינוק השלישי והיחיד שיצא מוצלח (גם כן מוצלח...). בכל מקרה, נחזור לסוף - אז הוא רואה את הסרט כשאימא שלו בצירים ומגיעה לבית החולים, ממש לפני שהוא נולד, ואז הוא חוזר לשם, בתור התינוק בתוך הבטן שלה. ומה הוא עושה? חונק את עצמו. האם כמובן צועקת וצווחת "לא שוב!", אך הוא בעצם גומר ת'צמו. זה הסוף השני, והוא לא כ"כ נעים כמו הראשון, לא? עכשיו, גם מסקנה שהסקתי: אם הוא הרג את עצמו בצורה הזאת, כמו שני התינוקות שלפניו - כלומר גם להם היו חיים והם חזרו בזמן, עד שהם (התינוקות האחרים) הבינו שהדרך היחידה למנוע את השיבושים שהם עשו עם הזמן היא למות. כן, כן, סרט מושקע.

TiPtiPoNpOn

New member
אני יכולה להביא../images/Emo110.gif

את הנסיכה הקסומה ושרק (בווידאו) או את שרק 2 בDVD

TiPtiPoNpOn

New member
האיכות מצויינת...../images/Emo110.gif

אני לוקחת מהספריית וידיאו. ובעצם, אני יכולה לקחת כל סרט מהספריית וידאו, אז אתם יכולים לזרוק רעיונות פרועים...

LuLuLu iT

New member
אני בעד../images/Emo98.gif../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif../images/Emo187.gif

שרק 2 זה נחמד וקלילי ומגניב ובלה בלה. בקיצור שרק 2 זה טוב. טליה את צוכלי להביא מקרן\ משהו? אם כן, אז הכל מסודר
.

למעלה