שרשור מעניין

יודעת

מכירה משם מישו. וואי. משם לבוא לאריאל?
כאילו-זה לא רחוק אבל בסביבה בטוח יש מליון מקומות עבודה.. הו וול, העיקר שאת נהנית

SNoopY 26

New member
זה מפעל של המשפחה שלה..

בגלל זה היא הולכת לעבוד שם. ו-וואי, את מי את מכירה מהמושב?

Miss Tika

New member
זה דיי קל

יש רק מישהו אחד כזה :) (עומר, לא? מה הוא עושה בצבא?)

DIE kvar

New member
מתאים לו מודיעין

האמת גם זכור לי שהוא התקשר אלינו למענה פעם אז הוא בטוח התמיין לחמ"ן השאלה היא אם הוא גם התקבל בכל מקרה רציתי להגיד לאביב: רק לא בית היין!!!!!!1

nettus

New member
עובדת

התחלתי ביום ראשון לעבוד בסלקום בשירות לקחות בינתיים זה קורס שזה די נחמד, וזה המון שעות ביום שזה טוב כי זה 20 שקל לשעה, שזה משתלם. אחרי זה אני עוד לא ממש יודעת איך זה יהיה לי, אבל אני חתומה ל 7 חודשים, וזה נראה לי ממש סבבה, ושזה מקום שמשתלם לעבוד בו.

yellow cheese

New member
רק שבעה חודשים?

בדר"כ בשירות לקוחות ההתחייבות היא לשנה שלמה/עשרה חודשים. איך? |מופתעת| וכיף לך...עבדתי בסלקום שלושה חודשים בשיווק (משהו קטן וטוב) וזה אחלה תנאים שבעולם. הלוואי שיכולתי לחזור. (לא יכולתי להמשיך באפיק ישיר לשם בגלל שאחותי עובדת שם והיה חוק שאסור להעסיק שני בני משפחה מקרבה ראשונה באותו מוקד. וכשכן היה אפשר...לא עברתי אדם מילא
[מרכז הערכה]) לא נורא, אני מתחילה בYES. בתקווה שיהיה טוב:)
מתוקה
ושוב...כיף לך
(בטלפוני, כן?)

נו יאללה, ../images/Emo42.gif

אני מחכה שיסיים להתארגן כבר. שיר, 18, לפני גיוס. מאז אוגוסט אני עובדת בקפה שנמצא דקת הליכה מהבית שלי. בהתחלה עבדתי כמארחת כי חשבתי שזאת תהיה העבודה המושלמת בשבילי - 4 שעות (משמונה עד 12 בערב) למשמרת, 20 שקלים לשעה. כשהגיעה המשכורת הנמוכה (בקושי 1000 שקל לחודש) החלטתי שזה לא יעבוד ככה לאורך זמן ולכן החלטתי לעשות התלמדות ולהיות מלצרית. אני מרוויחה עושה רק טיפים, ולא מקבלת משכורת רגילה - את כל הטיפים של המשמרת אנחנו אוספים למקום אחד, מהכסף הזה מורידים לכל מלצר שעבד במשמרת 21 שקלים כפול מספר השעות שעבד וממה שנשאר מחלקים (שוב, לפי מספר השעות שכל מלצר עבד) לכל המלצרים. ככה שיוצא שיש לי גם משכורת שאני מקבלת כל חודש ב10 לחודש אבל גם כסף מזומן אחרי כל משמרת. [כן, זה לא חוקי. אבל בתכלס מעטים מאוווווד המקומות שמשלמים גם משכורת וגם טיפים וגם הכל. אל תהיו תמימות].

OverSharing

New member
חח יואו../images/Emo103.gif

הלכתי לפתח תמונות ואז סתם, שאלתי אותו אם הוא במקרה צריך עובדים כי אני ממש רוצה לעבוד בחנות צילום! קיצר הוא אמר שלא אבל שבהרמוניה, שזו חנות ליד עם דברי בית כאלה וזה, משהו חמוד, צריכים. [זה של אישתו] אז הלכתי ובהתחלה היא עיקמה פרצוף כי היא צריכה גם משמרות בוקר ואני בי"ב וזה אבל נראה לי שכמעט שכנעתי אותה! ואז גם בעלה [מהחנות צילום] בא והוא כזה 'כןכן לילך, היא טובה במכירות! והיא גם מדריכה בצופים..' חח והתחיל לשכנע אותה לקחת אותיP: בסוף היא לקחה את הטלפון שלי ואני מקווה שהיא תתקשר! מצחיק:) חוצמזה יש בייביסיטר וקייטרינג [20 ו24 לשעה בהתאמה] אבל שניהם קורים לעיתים נדירות מדי.

THE ronch

New member
וואו הכי טוב לי בעולם!

אני עובדת כבר חצי שנה באודאון, שזו מסעדה בת"א בתור ראנרית (מפנה ועורכת שולחנות, פוליש סכו"ם וצלחות, מגישה שתייה) 25 לשעה באמצע השבוע, 30 לשעה בסוף שבוע המסעדה ממוקמת ברחוב של הבי"ס שלי ובתכל'ס, כל הצוות חברים ממש טובים שלי. אז הכי טוב לי שם בעולם, וזהו!

Miss Tika

New member
המממ

אני בעיקר בצבא. 433 (וחצי!! מאז שאני רב"ט חח) לחודש. שזה לא מספיק אפילו לנשום. אני באמת מרגישה שמישהו במדינה יושב וצוחק עלינו כשקורא לכסף הזה משכורת, אבל מסתדרים. איך? אני משתדלת לקחת כמה שפחות כסף מההורים. היו לי ויש לי עוד קצת חסכונות מהתקופה שלפני הגיוס, שעבדתי באספרסו בר בדיוטי פרי בנתב"ג, היתי מרוויחה 22 לשעה+טיפים, שזה כסף סבבה. וחוצמזה שחזרתי עכשיו לעסקי הבייביסיטר, שזו העבודה היחידה שאני יכולה לעבוד בה בתקופה הזו והיא גם הכי משתלמת. כי בסה"כ זה לא גומר לי את הסופ"ש כמו עבודה במשמרות, אני עובדת כמה שאני רוצה וזו לא התחייבות רצינית מדיי... לפני הצבא שמרתי להם על ילד אחד ולקחתי 20 לשעה. עכשיו אני שומרת על שניים, ואני חושבת שהיא עדיין משלמת לי 20 לשעה (אני עוד לא קיבלתי ממנה כסף, לא יודעת)... ואני רוצה לבקש העלאה כי... גם שני ילדים זה יותר עבודה, גם אני חיילת וגם אם הם לא לוקחים אותי הם לוקחים ילדה בת 16, והם ממממש מעדיפים אותי, אז... אם רוצים צריך לשלם :] העניין הוא שאני ממש לא יודעת איך מבקשים העלאה, כי הם חברים ממש טובים שלנו... ו..פדיחות. והכי אני פוחדת שהם יעדיפו את הילדה בת 16 כי היא יותר זולה... אבל הילדים שלהם כאלה מלאכיםםםם אני אוכלת אותם!!
אני כ"כ חולה עליהם שאין לי בעיה גם סתם לשמור עליהם בלי לקבל על זה כסף.. :]

למעלה