שרשור מעניין

PixieDust

New member
שרשור מעניין

מי פה עובדת? כאילו, נשארה בעבודה שהתחילה איתה בחופש הגדול או לפני, או אחרי.. בקיצור שם, גיל, פרטים על העבודה, מרוצות או לא וגם משכורות לא תזיק [:

Pollyanna17

New member
אממ

בת 17.9 עובדת בקונדיטוריה מרוצה מאוד - עבודה ממש מספקת. 20 שקל לשעה, יוצא לי בערך 2000 בחודש אבל זה כי אני טוחנת..

ketty the sheep

New member
המ!

אני בת 20 ועובדת בתור קופאית בסופר פארם. עבודה נחמדה בסך הכל, לפעמים מתים כמה תאי מח בדרך, אבל אין מה לעשות.
מרוויחה מינימום, שזה אומר בסביבות ה2,000 בחודש (בכל זאת, בתור סטודנטית אני יכולה לתת מקסימום שלוש-ארבע משמרות בשבוע). חוץ מזה אני גם מתרגמת דברים (שלוש שפות זה שימושי! גם כשאחת מהן היא רוסית, מסתבר), אבל בגלל שאין לי עדיין תואר או איזשהו סוג של הסמכה (ובגלל שאני עוד לא לגמרי יודעת את שתי השפות האחרות שאני רוצה לתרגם מהן/אליהן), אז אני עושה רק דברים קטנים (קורות חיים בעיקר). מרוויחה, בתאוריה, 70 ש"ח על עמוד של 250 מילה.

Summer moved on

New member
עובדת בצהרון פרטי.

התחלתי שם...הממ... בסוף כתה י'. [אני עכשיו בי"ב]. העבודה מתחילה ב12:45, אני אוספת ילדים מבי"ס [כיתות א'-ב'], ולוקחת אותם לצהרון. ב13:20 אוספת עוד קבוצה מגן טרום חובה, וגם אותם מביאה לצהרון. [כל הגנים והבתי ספר באותה שכונה קטנה]. ואז אני שם, משחקת איתם, עוזרת בש.ב, וכו' וכו'. יש קבוצה של בערך 25 ילדים. גילאי 3.5-8.5 ואני מאוד אוהבת. אני טובה עם ילדים והם ממש אוהבים אותי. מקבלת 20 לשעה. אבל, יש חסרונות. קודם כל, זה רק 3.5 שעות ביום ככה שזה מקסימום 70 שקל ליום. אם אני רוצה לעבוד יותר אי אפשר. והחיסרון הכי גדול, שבזמן שיש בי"ס אני לרוב לא יכולה לעבוד כי מי לעזאזל מסיים ב12:45?! אבל יש לי כל מיני הסדרים עם הבוסית. יש גם המון יתרונות.זה כ-כה קרוב הביתה. >20 לשעה, שזה יותר ממינימום. >אני נהנית שם. >מלאאאאאא הורים לוקחים אותי לבייביסיטר, ואז ממליצים עליי לעוד הורים, ועוד הורים, ואחריי שנתיים של עבודה אני הולכת ברחוב, או בבי"ס של השכונה, ואיזה 20 ילדים רצים עליי. כולם מכירים אותי. >בחופשים היא עושה קייטנה, ואז אני עובדת כל יום מ8:00 עד 16:00, וזה יוצא 160 ליום וזה טוווווווב. אבל החסרונות עולים על היתרונות אז אני בחיפושים אחר עבודה במלצרות או משהו כזה. וחוץ מהצהרון כמובן שבייביסיטרים.

Small talk

New member
working girl ../images/Emo6.gif

איילת 17 וכמעט חודשיים. עובדת בפיצריה (כמה חפרתי על זה) מתחילת החודש, 18 שקל לשעה, יום בשבוע (עובדים שם רק חמישי-שישי, שאר השבוע הוא עובד לבד, אני חושבת), מ- 16:00 עד מתי שיש עבודה שלפעמיים זה אחרי 6 שעות ולפעמים זה אחרי 9 וחצי שעות. בגלל שאני עדיין חדשה אני עדיין לא לימדו אותי להכין פיצות אז אני באה ערמות כלים שמחכות מתחילת השבוע, מכינה שני סוגי מאפים שאני יודעת להכין,עונה לטלפונים (כי אני אוהבת לענות לטלפונים אז גם שהטלפון לידו הוא מעביר לי אותו
),ועושה משלוחים (כאילו הוא נוסע ואני מביאה את הפיצה ומקבלת פיצה שאותם אני חולקת אם בת דודה שלי שאיתה אני עובדת). ביום חמישי אני אמורה לקבל משכורת שאם הוא ישלם לי רק על אוקטובר (כאילו לא כולל יום חמישי הזה) זה יהיה 31 שעות וחצי כלומר 567 שקל
. למרות שיש קטעים קשים (כמו לנסות לקרצף שעות חתיכות בצק שדבוקות למיכלים ענק), ושהיידים שלי כבר כולן מתקלפות מלשטוף כלים, אני אוהבת לעבוד בפיצה
.

Small talk

New member
אהה וזה בישוב

אז אני לא צריכה להסתבך עם הסעות והחזרי הסעות כי זה 10 דקות הליכה ברגל מהבית, חוץ מזה שאני עושה משלוחים לאנשים שאני מכירה אז יש טיפים טובים (רק מזה מקבלים טיפים) או עונה להזמנות של פיצה מהמשפחה שלי.

adiss90

New member
"עבודת שביתה"

חח סתםםם... בגלל שחברה שברה אצבע ברגל, אני מוציאה שתי בנות מהגן ונשארת איתן שעה בבית. עשיתי מזה 120 שקל בינתיים. זה מעביר לי את השביתה בכיף וזה ממש לא מורגש והשעה נוחה. כשיחזרו הלימודים אני אעשה את זה פעם בשבוע (שזה אומר שכל שבוע יהיו לי 25 ש"ח). וכמובן...בייביסיטר. אף פעם לא עבדתי באמת...

D a n i e l o

New member
אמ

בחופשים אני בדר"כ עובדת אצל אבא חח הכי טוב ! בחופש למשל על שמונה ימי עבודה קיבלתי 1440 .. ואני הכייי לא עושה כלום ! אבא שלי לוקח אותי ומחזיר, ואני יושבת במשרד הממוזג כל היום מכינה קפה ועונה לטלפונים פעם ב.. כי יש מזכירה והיא עושה הכל חח .. בקיצור טוווב ! זהו אני חושבת שהשבוע אני יתחיל שוב, משעמם לי בשביתה :)

svety

New member
עובדת, עובדת.../images/Emo190.gif

נציגת שרות לקוחות של לאומי קארד. קשה, מאתגר, אבל גם מספק. יש המון פידבקים והמון חיזוקים חיוביים, וכמה שקשה וכמה שאני מקטרת נון סטופ, אני מאוד נהנית מהעבודה. המשכורת היא לא משהו, הבונוסים כנ"ל, אבל היי - עדיין פנאן לי. לרוב
[אורית, 21, עובדת בחברה כבר אמממ כמעט 8 חודש]

yellow cheese

New member
אני מתחילה שבוע הבא בע"ה בYES../images/Emo9.gif

אם את רוצה לעבוד בYES בקרית מלאכי דברי איתי.

NoWords

New member
וול,

אני עובדת ב"אלדו" בתל אביב. בת 18. (פריקי להגיד את זה...) מרוצה זה באופן יחסי לעבודות אחרות שיש ב'שוק'. סה"כ המשכורת סבבה (20 לשעה+ משלמים לי נסיעות ברכבת+ יש בונוסים על קצת מכירות. לא רציני מדיי.) העבודה לרוב משעממת בימי חול. בחופשים וחגים עמוס ומעניין והזמן באמת טס. פרט לזה, אני לרוב משתעממת, קוראת ספרים ומתה שהזמן יחלוף במהירות שיא איכשהו. העניין הוא שלא נותנים לי מעל 2 משמרות בשבוע, לעיתים רחוקות אני מקבלת 3. בשבועיים האחרונים קיבלתי אחת לשבוע שזה מבאס. כי אפשר לעשות באמת כסף ככה. אז אני שוקלת להתפטר משם, לגאול את עצמי מהשעמום, לעבור למשהו אחר...

Liraz 6q

New member
הממממ..

למרות שאני כבר אחריביצפרלפניגיוס אני אענה:] אני עובדת כבר שנתייים ו8 חודשים בברגר קינג באילת מנהלת משמרת חצי שנה זה כבר נהיה הבית.. משכורת? נע בין 4 וחצי ל5 וחצי.. נשארו לי עוד 3 משמרות בלבד

GoOni

New member
אני.

אני בת 17, עובדת בטלסקר. זה לא בדיוק טלמרקטינג- כי עושים סקרים ולא מנסים למכור שום דבר, אבל העיקרון דומה- מתקשרים, מנתקים לך בפרצוף. מתקשרים, אף אחד לא עונה, ואז בטלפון המאה בערך פתאום מישהו נחמד מסכים לענות, ואז הוא לא בגיל המתאים. (עושים בממוצע איזה 11 סקרים במשמרת של 6 וחצי שעות) זו עבודה משעממת נורא ומתסכלת- אם היו עונים יותר, בטח היה קצת יותר נחמד, אבל זה לא בדיוק מכניס למצב רוח טוב כשאנשים מנתקים עוד ב"שלום, שמי גוני" או אומרים לי שאני חצופה שבכלל התקשרתי. זו העבודה שלי, מה זו אשמתי שהמשמרת נגמרת ב-22:00? הקטע המפחיד זה שמאזינים לך ונותנים ציונים על סקרים, ומי שמקבל ציונים נמוכים עף. הם גם יודעים כמה סקרים אתה עושה ומי שלא עומד בקצב של שאר האולם (כלומר, של איזה 20 אנשים חוץ ממך), יכול לעוף הביתה גם. זה לא כל כך קורה בזמן האחרון, כי הם די נואשים. מקבלת 19 ש"ח לשעה+20 ש"ח נסיעות על כל משמרת כי אני גרה רחוק (ההורים משלמים לי את הנסיעות בכל מקרה, אז זה כאילו עוד שעה של עבודה) ויש כל מיני בונוסים שעדיין לא הבנתי איך הם פועלים, אבל זה לא לפי כמות סקרים. בגלל זה זה קצת מוזר שבזמן ההפסקה כולם מתעניינים כמה סקרים כל אחד עשה. אני עובדת רק חודש, אז עדיין לא קיבלתי משכורת, אבל הבנתי שעל שתי משמרות בשבוע מקבלים איזה 1300 ככה. אני מרוצה מהעבודה כי אפשר לעשות רק שתי משמרות בשבוע, ובתכל'ס לא נראה לי שיש עוד מקום שהיה מקבל אותי רק לזה. זה גם ממש ממש קרוב לבית ספר ולרכבת, אז כשלא הייתה שביתה פשוט הלכתי לשם ברגל (10 דקות) מבית ספר. בזמן האחרון הצטרף לשם חבר של בן וחברה שלו, והם ממש חמודים, אז זה קצת מקל על השעמום, אבל עדיין.. לפעמים פשוט בא לי לדפוק את הראש בקיר. הדבר היחיד שטוב זה שאפשר לקשקש על נייר, אז ממש השתפרתי בציור מאז שאני עובדת שם. ויש עוד כל מיני אנשים נחמדים והווי טלסקר, אבל סה"כ הלוואי שהייתי מוצאת איזו עבודה במלצרות או משהו לא אנטיפתי כל כך. לא ממליצהP:

Mardy Bum

New member
../images/Emo12.gif

את לא עובדת באיזה אולם אירועים או משהו, או שאני *באמת* סנילית?

למעלה