שרשור מסנ'/אייסי!

LIRONSH100

New member
שרשור מסנ'/אייסי!

טוב נכון לרובינו כבר יש את המסנ' אחת של השניה- אבל יש גם כאלה שאין לנו... (זה כולל אותך ענבל....) וכל אלה שהיו בשרשור הקודם שזה היה חוץ מענבל- כולם עזבו (ענבל באמת למה הם עזבו??) אז בנות- תתחילו להביא את המסנ' שלכן... (ובאמת מאז שהתחלנו לדבר עם חלקכן( הגדול) במסנ' נעשנו יותר חברות שמתן לב? (לפחות אני,נוגה ומור..) אז הינה אני מתחילה.. (ואתן מוזמנות לצרף אותי למי שאין לה אותי..) [email protected] ואין לי אייסי.. LPVE YUE ALL L.B.J

מהפלאפון....

אני לא ליד מחשב אז אני שולחת את ההודעה הזאת מהפלא'.... איסי: 361281995 מסנ': [email protected] שלחו הודעות מתי שמתחשק לכן....

nogao10

New member
גם אני......

[email protected] האיי סי שלי החפשת זמנית עקב מחשב מעצבן ולהזכיר, זה האי מייל של הפורום [email protected] מי שלא זוכר את הסיסמה- שיתשאל אותי המסרונים עוד תמונה (אספתי אתמול כמה, אז בנדיבות) זאת תמונה ממש עדכנית, מלפני כמה ימים

למה?! הוא חמוד ככה.

ברור שיותר יפה לו ארוך בלונדיני (לפי דעתי) אבל גם זה בסדר צריך לגוון מידי פעם. בהתחלה חשבתי שהוא לא משהו ככה אבל התרגלתי, וגם בתקופה של Destination Anywhere הוא היה עם שער קצר חום

LIRONSH100

New member
שני הם (הוא הסתפר יחד עם ג'סי...) הסתפרו כי..

ראיתי את התמונות האחרונות של ג'ון והבלונד- והשיער שלו בואי נגיד לא היה כל כך יפה כמו שאנחנו רגילות.. והוא היה כבר שרוף.. וגם ג'ון בטח כל כמה זמן קצר צריך לצבוע בגלל ש.. טוב לפי החזה שלו- יש לו שיערות לבנות.. (ראיתי את הפרווה החדשה בצבע לבן שלו.. כבר- בתמונות..) אז אם זה היה לפי הבריאות של השיער שלו- אז סבבה- אבל למה ככה- למה כזה קצוץ ופשוט? ועוד משהו- למה יחד עם ג'סי???????????? עד שלגס'י היה תסרוקת יפה... האורך היפה.. למה לקצר?????????? ג'סי- בתור עונש על התספורת- אבא שלך זכה בתחרות לפי דעתי מי יותר קול מבינכם... (וזה בחירה קשה...)

למעלה