שרשור מסך Today

trickyone

New member
שרשור מסך Today

חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד ישלח את מסך Today שלו. מעניין איך אנשים עובדים. מצורף המסך שלי. את הרקע אגב יצרתי בעצמי - מוטיב על Theme Fire שאתם בטח מכירים.

sms25

New member
יפה!

אפשר לשאול עם איזה תוכנה אתה עובד בשביל להציג את מצב הסוללה? אני עובד עם ה Battery Pack 2003 שעושה רושם שהוא קצת כבד מידי ל-3850 שלי. שי.

trickyone

New member
מצב סוללה ועוד

אני משתמש ב Wisbar 1.2 לתצוגות שונות ב bar כמו תאריך (במקום במסך Today), מצב סוללה וזיכרון, מצב רשת וכו'. הוא גם משמש להצגת יקונים של כל יישום פתוח וכן סגירה במקום מיזעור של יישום פתוח על כפתור X או OK. בנוסף אני משתמש ב- PocketPlus להצגת מצב סוללה, זכרונות, עוצמת תאורת מסך וקיצורי דרך על מסך Today. תוכנת PocketPlus מאפשרת גם Alarms במצב "נודניק", תצוגת IE בכל המסך ופתיחת מספר חלונות IE במקביל, כפתור סגירה "אמיתי" שאני לא משתמש בו כי אני מעדיף את WisBar. ניסיתי את BatteryPack וממש לא אהבתי אותו. אגב לכל בעלי iPaq ישנו גם יישום iTask שהרבה לא משתמשים בו וחבל - הוא מאפשר הרבה קיצורי דרך, מעבר בין יישומים פתוחים וסגירה אמיתית של יישום או כל היישומים הפעלים או יישומי רקע.

trickyone

New member
הכנתי אותו בעצמי

הוא לא נמצא בשום מקום להורדה כרגע

unexpected

New member
לא...

הכוונה היא יותר בסיסית. איך אני מוריד את תמונת המסך כדי להראות לכם?

trickyone

New member
ישנן תוכנות ללכידת מסך

אתה צריך תוכנה ללכידת מסך - screen capture. ישנן מספר תוכנות, אני משתמש ב- Resco Picture Viewer שהיא גם תוכנה לאלבום תמונות אלקטרוני. ישנן תוכנות חינם, ראה לינקים מצורפים.

למעלה