שרשור מסגרות

r u t h y a

New member
מתי כדאי להודיע לגננת על עזיבה?

מסיבות כלכליות החלטנו להעביר את ביתי בת השנה ו10 חודשים לגן אחר בשנה הבאה (גן של נעמת). בזמנו כבר עשיתי רישום למשפחתון הנוכחי (לפני שחשבתי להעביר אותה). השאלה מתי אני צריכה להודיע לגננת שאני עוזבת מבחינתה הבת שלי ממשיכה שנה הבאה כי נרשמתי ולא נעים לי ממנה. מצד שני אני לא רוצה לקבל "פרצופים" יותר מדי זמן. אין לי שום טענות נגד המשפחתון גם הבן שלי הגדול היה שם והבת שלי שם כבר שנתיים. פשוט נגמר לי הכסף. מתי לדעתכם צריך להודיע? תודה.

עכשיו!

להסביר לה בדיוק מה שכתבת לנו. לא חושבת שתקבלי פרצופים. תאמרי לה שתמליצי עליה למי שיבקש,אם באמת את חושבת ככה. בהצלחה ותעדכני

אילתית 2

New member
כבר עכשיו

הרי שנה הבאה...זה אוטוטו ספטמבר מתקרב... תגידי לה בדיוק מה שכתבת והיא תבין ויהיה בסדר מצב דומה היה לי הגדולה שלי היתה במשפחתון מקסים שנתיים ואז עברה לגן פרטי אחר גדול הקטנציק נכנס לאותו משפחתון שהיא היתה ואנחנו מכירים ואוהבים נכנס לשם והיה די "מובן" לא סוכם מראש אבל היה ידוע שיהיה שם גם עד גיל שנתיים כי המשפחתון הוא מגיל 3 חודשים עד גיל שנתיים-שלוש אבל רציתי להעביר אותו לאותו גן שהגדולה היתה בו (היא עברה לגן עיריה) ורציתי שהוא ימשיך שם גן אחר גן גדול יותר ילדים יותר חברה חוגים העשרה וכו.. שתביני המשפחתון היה מעולה ואני עד היום בקשר איתה אבל רציתי משהו אחר שהיא לא יכולה לתת עבור הילד ולא היתה שום בעיה וכשרשמתי אותו לגן החדש תביני היה עוד אמצע שנה חודש מרץ..כי התחילו כבר רישום לספטמבר ותפסתי מקום וכדי להיות הוגנת עם המשפחתון הודעתי לה מתי שאני רשמתי אותו כי הרי גם אצלה התחיל מועד רישום לספטמבר אז מן ההגינות שתדעכ מה קורה אצלה בספטמבר... היה חודש מרץ כשהודעכתי לה והוא היה אצלה עד אוגוסט (כולל) והיה בסדר גמור היא הבינה לא שינתה דבר מהטיפול ומהיחס והכל בסדר עד היום אנחנו בקשר אז כמובן שדעתי היא להודיע עכשיו

למעלה