*** שרשור מנצח העונה - יובל ***

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
שני כבר אמרה שבזכותה יובל זכה ?
לא. חזרה על זה שהיא מאוכזבת ממנו. וגם על זה שהם צריכים לדבר ולהבהיר עניינים, לא זוגיים אלא לגבי כל מה שקרה. עם הזכיה הוא לא יספור אותה ולא יתן לה אפילו שיחה. אמרו שלה יש את הכסף של הסייב ולו את השאר, ענתה שכסף זה לא הכל בחיים

QueenB55

Well-known member
לא. חזרה על זה שהיא מאוכזבת ממנו. וגם על זה שהם צריכים לדבר ולהבהיר עניינים, לא זוגיים אלא לגבי כל מה שקרה. עם הזכיה הוא לא יספור אותה ולא יתן לה אפילו שיחה. אמרו שלה יש את הכסף של הסייב ולו את השאר, ענתה שכסף זה לא הכל בחיים
את כול זה היא אמרה לפני שזכה.

A Rod23

Well-known member
חן ושירז
אחלה, חמודים והייתי בעדכם
מספיק עם הטיזינג הלא מחמיא
שאלו אותם 3 פעמים שאני לפחות ראיתי
והם עונים את אותה תשובה כאילו זה סוד מדינה.
לא מוסיף להם..

shesai

Well-known member
חן ושירז
לא מוסיף להם..
נכון, מספיק עם הטיזינג
הבאת טבעת?

KAPSULA1

Well-known member
חן ושירז
לא מוסיף להם..
פשוט לדעתי מה שאני מבינה לאחר מחשבה הם לא סגרו כלום. היא עדיין באופוריה לאחר ההדחה, הראש שלה במקום אחר לגמרי. הם פשוט השאירו עניינים ככה עד שדברים התבהרו.
בפוסט סיכום האח היא העלתה 2 קטעים משמעותיים איתו.
עם יוכי שרצתה בנצחונה לא העלתה שום קטע. גם לא עם יובל.
לדעתי החליטו לא לראות מה קורה עד שהיא קצת תרגע מהסחרחורת. הם לא ברע, הוא החמיא לה על ההופעה.
היא אמאה בקשר לשאלה ״זה מביך אותי״, כלומר היא עוד לא מבינה מה קורה ולאן זה הולך אם בכלל. כנראה הם בקשר בקטנה ועוד לא ישבו על הדברים. מן הסתם היא גם שמעה מלא דברים שאיך שהוא יצא הוא שלל והיא מבולבלת.
הוא דיבר על רצון בפרטיות עכשיו. לא נראה לי שזאת הוראה או משהו, סתם דברים שעוד לא הוחלטו ואולי לא דוברו.
או שהם סתם מנסים למשוך באז עוד קצת. לא מתאים לחן, ואולי כן. הפרטי הזה כבר לא פרטי ממילא.

KAPSULA1

Well-known member
מסכן ארז. חשב על הםרס להחזיר חובות לאבא שלו על מה שהשקיע בו.
יקלל את היום שנכנס, הגזירה הזאת זה החוב הכי גדול שהוא ירגיש שהוא חייב. הכל משמיים וגורל עצוב אבל הוא בטוח ירגיש אשמה. אי אפשר לא לקחת עלינו דברים שכביכול קורים בגללנו למרות שאנחנו לא אחראים לזה.
כבר לוהק לגולדסטאר, עכשיו החיים שלו קיבלו תפנית .
זוכרת שמזמן בהתחלה הוא הזכיר איך הסבתא מלכדת את כולם ועושה ים מאכלים, אם דיבר על הסבֶתא הזאת

מוטי חוף

Well-known member
יש לכם מושג אם חן ושירז ביחד ?
הם לא ישבו ביחד במשדר הגמר ...
שלח לה מסוק וכו' ... קפצה עליו בסרטון לאחר שהודחה והייתה בחוץ ...

נערך לאחרונה ב:

svtar25

Well-known member
יש לכם מושג אם חן ושירז ביחד ?
הם לא ישבו ביחד במשדר הגמר ...
שלח לה מסוק וכו' ... קפצה עליו בסרטון לאחר שהודחה ...
אין מושג, זה שלא ישבו ביחד - לא אומר כלום! הם מעוניינים ליצור בלגן, שיחפשו אותם פפרצי.
מחר במילא הרוב יפגשו בלוויה ואז שיבעה אצל משפחת איסקוב. עצוב ברמות!
אגב מאי תמכה באיסקוב, אבל אחרי הדחה באחד הראיונות מאי ספירה, שאמא שלה כנראה ביובל, כי מאי אמרה שאמא שלה ומשפחה של יובל היו מאוד קרובים.הכתבת אפילו שאלה את מאי האם יש סיכוי לזוגיות עם יובל? התשובה "אל תכניסי לי עוד אחד" . אחרי הדחה מאי אמרה המנצחים שלה "יוסי, איסקוב , יובל" . אז יובל זכה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה