אופה קטנטנה
Well-known member
חחחחחחחח
מה נאום פרידה?שסאי,
ממתינים כאן למילות הסיכום שלך.
מניפסט וזה.
בפרהסיה? השתגעת?מאמי
אמרת אתמול שתעלי על הפודיום,
ותשאי הצהרה.
מה? אף אחד לא עוזב פה. לפחות עד שנגלה מה יהיה מחר. מה יובל ושני יספרו, מה יקרה עם ארז. נראה מי החברים הטובים שאיתו. אני יודעת שמוגרבי וחן נסעו אליו מיד, לא יודעת אם נשארו או לא.מה נאום פרידה?
קפסולה מתוקה, נראה לי שטעית כשכתבת לי.... הדבר ה א ח ר ו ן שמעניין אותי זה יוצאי התכנית.מה? אף אחד לא עוזב פה. לפחות עד שנגלה מה יהיה מחר. מה יובל ושני יספרו, מה יקרה עם ארז. נראה מי החברים הטובים שאיתו. אני יודעת שמוגרבי וחן נסעו אליו מיד, לא יודעת אם נשארו או לא.
יוםי, אז נשארים פה בשביל השירים, האווירה וההומור. את מי מעניינים כל הזרים האלה שמחר לא נזכור אותםקפסולה מתוקה, נראה לי שטעית כשכתבת לי.... הדבר ה א ח ר ו ן שמעניין אותי זה יוצאי התכנית.
נשבעת שאם שומעת את השמות מוגרבי, חן ושות' עוד פעם אני לוחצת על כפתור ההשמדה העצמית שלי.
קשה לי להאמין שמישו משלם להידעתם שלספיר בורגיל יש 300 אלף עוקבים באינסטגרם? ידעתם שהיא עושה על כל סטורי עשרות אלפי שקלים? לא פלא שהיא מנסה להיפטר מאברם. בהתחלה היא השתמשה בו כדי להתקדם ועכשיו כשהוא הפך לנטל היא מעיפה אותו כמו קיסם
את זה ידעתי כבר מזמן >>>ידעתם שיובל הוא מהישוב ברקן? הייתי בטוחה שהוא מבית שמש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.