*** שרשור מנצח העונה - יובל ***

מצב
הנושא נעול.

פאף פה

Well-known member
אחד הרגעים המביכים היה לראות את בובליל מחטט להנאתו בשיניו בזמן שהמצלמה עליו וגיא עומד לידו

אופה קטנטנה

Well-known member
מריאני,

אני רואה אותך באימוג׳ים כפרה,
אל תשכחי שאני השוטרת אותיות
שלך כבר כמה עונות,

כושלאחותך.

KAPSULA1

Well-known member
מה נאום פרידה?
מה? אף אחד לא עוזב פה. לפחות עד שנגלה מה יהיה מחר. מה יובל ושני יספרו, מה יקרה עם ארז. נראה מי החברים הטובים שאיתו. אני יודעת שמוגרבי וחן נסעו אליו מיד, לא יודעת אם נשארו או לא.

shesai

Well-known member
מה? אף אחד לא עוזב פה. לפחות עד שנגלה מה יהיה מחר. מה יובל ושני יספרו, מה יקרה עם ארז. נראה מי החברים הטובים שאיתו. אני יודעת שמוגרבי וחן נסעו אליו מיד, לא יודעת אם נשארו או לא.
קפסולה מתוקה, נראה לי שטעית כשכתבת לי.... הדבר ה א ח ר ו ן שמעניין אותי זה יוצאי התכנית.
נשבעת שאם שומעת את השמות מוגרבי, חן ושות' עוד פעם אני לוחצת על כפתור ההשמדה העצמית שלי.

KAPSULA1

Well-known member
קפסולה מתוקה, נראה לי שטעית כשכתבת לי.... הדבר ה א ח ר ו ן שמעניין אותי זה יוצאי התכנית.
נשבעת שאם שומעת את השמות מוגרבי, חן ושות' עוד פעם אני לוחצת על כפתור ההשמדה העצמית שלי.
יוםי, אז נשארים פה בשביל השירים, האווירה וההומור. את מי מעניינים כל הזרים האלה שמחר לא נזכור אותם

DRORIKO82

Well-known member
ידעתם שלספיר בורגיל יש 300 אלף עוקבים באינסטגרם? ידעתם שהיא עושה על כל סטורי עשרות אלפי שקלים? לא פלא שהיא מנסה להיפטר מאברם. בהתחלה היא השתמשה בו כדי להתקדם ועכשיו כשהוא הפך לנטל היא מעיפה אותו כמו קיסם

ידעתם שלספיר בורגיל יש 300 אלף עוקבים באינסטגרם? ידעתם שהיא עושה על כל סטורי עשרות אלפי שקלים? לא פלא שהיא מנסה להיפטר מאברם. בהתחלה היא השתמשה בו כדי להתקדם ועכשיו כשהוא הפך לנטל היא מעיפה אותו כמו קיסם
קשה לי להאמין שמישו משלם לה

QueenB55

Well-known member
שמחה בשביל טל
מהרגע שיצא רצה שיובל ינצח
למרות שלא היו חברים ממש טובים
היו לו את הסיבות שלו
כנראה הבין שזה יהיה מול איסקוב
ומבינה אותו שלא רצה שאיסקוב ינצח.
אהבתי שקפץ משמחה
שיהיה לו קצת נחת בסיום.

KAPSULA1

Well-known member
ידעתם שיובל הוא מהישוב ברקן? הייתי בטוחה שהוא מבית שמש

מוטי חוף

Well-known member
ידעתם שיובל הוא מהישוב ברקן? הייתי בטוחה שהוא מבית שמש
את זה ידעתי כבר מזמן >>>

בן 27 מיישוב ברקן, כדורגלן לשעבר במכבי פתח תקווה וספר בהווה.
רווק נצחי שלא מצליח להתאהב ומחפש מערכת יחסים של פעם,
"על כל המשתמע, בחורה טובה שלא לובשת חשוף או מעשנת".
דייר בבית "האח הגדול", עונה 7.

מצב
הנושא נעול.
למעלה