שרשור.. מנגות.. אבל..

הם נחמדים..

הם נחמדים.. אבל הבן לא ממש מסתדר לי.. קודם כל הוא קירח.. (לטעמי זה לא ממש יפה) והנעליים שלו ממש לא יפות.. סה"כ את המכנסיים שלו אהבתי וגם את החולצה.. והבת.. השיער.. לא יודעת..(אפשר לאמר גושי?)

את פה!! דנדוש...

2 דברים: *תשימי גם זוג של מנגה אם יש לך... *אני הולכת עכשיו לסרט לילו וסטי´ץ....(או איך של כותבים..)

../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo13.gifהינה זוג שלי../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

הינה זוג מאנגות נחמד.....לא? תגיבו,תעירו,תאירו(
)ועוד ועוד ועוד..... תודה,נועה

swirrrly

New member
הבת מהממת

אבל התסרוקת של הבן זאת כזאת תסרוקת של רוסי מקריח (אל תעלבו), ולמה תמיד הבגדים של הבן צמודים?? זה פשוט דוחה, מצטערת, זה ממש לא נראה טוב. והנעליים של הבן לא טובות, תנסי לעשות אותם כזה יותר כמו אליפסה מלבנית, לא יודעת...

שירלי../images/Emo13.gif

קרעת אותי!!!!!!!!!! רוסי מקריח?!?!?! *שוקו יצא מהנחיריים* נקרעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיחיחיחחיחיחיחיחיחחיחחיחחיחיחחיח תודה על התגובות! נועה...הנקרעת..

swirrrly

New member
תודה רבה על התיאור הציורי ../images/Emo3.gif

זה תמיד מלבב לדמיין נוזל חום יוצא מהאף של משהו...

הנה הזוג שלי... ../images/Emo57.gif

דראקו מאלפוי וג´יני וויזלי מה"פ. עשיתי את זה לכבוד ט"ו באב לפורום הארי פוטר אבל הם מאנגות והם זוג, לפחות פה
.

totally L

New member
הודעה ל-"הגברת האפורה"

כל זה זאת החתימה שלך? זה פשוט ענקי, כדאי לך להקטין אותה, את רואה איך הדוליז יצאו? בקושי רואים אותם והרקע הלבן מסביב ממש גדול, הכי כדאי להקטין אותו כמה שיותר כדי שהתמונה לא תשקול יותר מדיי, והחתימה שלך מוסיפה הרבה מקשל. העצה שלי היא שתקטיני

flowers girl

New member
יו! הבת כל כך דומה ל...

סופי אליס בקסטור בקליפ "רצח על רחבת הריקודים" !!! היא כזו חחחחחחחחחחחחתתתתתיייייייייייייככככככככככההה...

למעלה