שרשור מלחמת פנא...

שרשור מלחמת פנא...

יאלה לאקוביץ לאכול את מכבי. חחח הקמיע של הרבי מלובביץ לא פועלת למי שמשחק בשבת... יאלה פנא מלחמה...

AGENT SHESH

New member
למה צפית?

שיבחרו באדם גזען כזה? ועוד אחד שיודע כדורסל כמו שסבתא שלי משחקת כדורגל כל שבת בליגת העל. (והיא לא, אם תהיתם) עם כל כך הרבה כסף גם אני הייתי מוביל את הקבוצה הזאת לאליפות אירופה, אליפות וגביע. פשוט כי השחקנים האלו הם שחקנים בתקציבי NBA ולא בתקציבים אירופאיים. בקיצור - פיני גרשון הוא סתם אידיוט, בלי קשר לעצם היותו מאמן מכבי (אף על פי שהוא הוסיף בקדנציה שלו במכבי) הבעיה היא שעם תקציב כזה גם אידיוט מסוגל להביא אותם לכל התארים האפשריים..

שiש

New member
אמממ...

הם לא ממש משחקים בשבת, ברוסיה לא תיכנס שבת עדיין. אבל בכל מקרה לא מגיע להם לנצח. ווי, כמה שאני רוצה שהם יפסידו, אתם לא יכולים לתאר לכם אפילו! חיימ'קה, אנחנו ניאלץ להיות במתח עד שנשמע את התוצאה, אה? המשחק מסתיים אחרי כניסת שבת אצלנו.

שני דברים

1. מה אכפת לי מהשבת ברוסיה? הרי לפי שעון ישראל הם משחקים בשבת הם אמורים "לייצג" את ישראל לא? פחחחחחחח 2. למה שהוא יהיה במתח בשביל משחק מסריח של מכבי?

כן הא...

אולי אני ישמע לפני צאת שבת אם אני יבקר בכותל בשבת ואז שם הערבים אומרים לכולם. או שאני ישמע בשכונה מאנשים! ד`א לא ידעתי במאה אחוז שאת שומרת שבת

שiש

New member
עכשיו אתה יודע

ובטוח תשמע לפני צאת שבת. תמיד יש מישהו שיודע ומעביר הלאה :) מקסימום.

צודקת...

אני לא ישכח לעולם שהיתי ילד שחטפו את נחשון וקסמן וזה היה בשבת המבצע שניסו לחלץ אותו ובסוף הוא נפטר ואמרו את זה לאבא שלי איזה שכן נדמה לי איזה עצוב זה היה. את זוכרת?

טוארג

New member
אני גרתי בשכונה שהוא גר

ואני זוכר שכל זה קרה, ואחרי זה במשך הרבה זמן פחדתי לעבור ברחוב שהמשפחה גרה... כמו מין אנרגיה שלילית שנמצאת שם... אותו סיפור עם מה שקרה לנועה אייל ז"ל... (אני לא בנאדם רוחני ועדיין כשעוברים שם מרגישים צמרמורת)

סיפור באמת מצמרר

זה הודיה קדם שאבא שלה קבר אותה אני לא ישכח תשבוע הזה איזה עצוב. עד היום אני לא יכול להבין איך אבא מעיז לעשות כזה דבר יאלה אני לערבי לא היתי מעיז לעשות אז לילדה קטנה מתוקה! יאלה איזה רשעות!

צודקת...

אני לא ישכח לעולם שהיתי ילד שחטפו את נחשון וקסמן וזה היה בשבת המבצע שניסו לחלץ אותו ובסוף הוא נפטר ואמרו את זה לאבא שלי איזה שכן נדמה לי איזה עצוב זה היה. את זוכרת?

למעלה