שרשור מלחמת הפועל

וואי סורי שלא עניתי עד עכשיו!

ניצן עשה עבירה מגעילה על עידו נדמה לי ואז אוהד הפועל קפץ על ניצן ועצרו אותו זה היה מגניב!

AmiTutiT14

New member
חיים כנס שניה!!

כן זה באמת היה מצחיק..! זה היה הקטע הכי טוב במשחק, באמת.. תגיד שניה, איך אפשר להכנס לפורום מהפלאפון? אני בEsc (שייך ל"פלאפון"). אני נוסעת מחר לאילת פשוט, אבל אני רוצה להכנס מידי פעם. איך אפשר?

תשמעי...

החברה היחידה ששווה להכנס דרכה זה אורנג` צריך קו פתוח ואז את מבקשת gprs וזה עולה לחודש בערך15 שח ויש לך גלישה חופשית! אבל בשאר החברות זה עולה בערך כמו שיחה לפי כל דקה לכן לא שווה!

תשמעי...

החברה היחידה ששווה להכנס דרכה זה אורנג` צריך קו פתוח ואז את מבקשת gprs וזה עולה לחודש בערך15 שח ויש לך גלישה חופשית! אבל בשאר החברות זה עולה בערך כמו שיחה לפי כל דקה לכן לא שווה!

שiש

New member
יא מכורה :)

זה מה שיהיה חסר לך באילת? אותנו???? תעשי חיים יקירתי! גם בשבילנו, המוגבלים המתוסכלים שנשארים פה מאחור...

סיכום מחצית ראשונה

מחצית חלשה שלנו , היינו יכולים לעשות יותר. מה שצריך לעשות במחצית השנייה זה לשפר את יכולת הקליעה, להתחיל לקחת ריבאונדים שזה הייתה בעיה מתמשכת אצלנו כל הזמן וחשוב חשוב חשוב לא לתת לגילברט זריקות חופשיות, אם יהיה משחק צמוד ברבע הרביעי הוא מסוגל לתקוע לנו שלשות שיגמרו אותנו. שחקנים שראויים לצל"ש בינתיים: - פולדינג - נאור - שלרגע חשבתי שגם הוא נהיה כמו קנטור שמלווה שחקנים אל הסל עד שראיתי את החסימה שלו

המצב על הפנים

ביזיון. סיום רבע שלישי יש עוד רבע אחד לשחק ואני מקווה שיגמר כבר המשחק הזה שנסיים את העונה הגרועה ומחורבנת שלנו ונפסיק לסבול יותר העונה.חגגתם את חגיגות השנה ביול"ב - תתביישו! מגעילים! כמו שאמרנו אנחנו נסיים את העונה הערב בהצלחה להפועל ת"א, אשקלון, וגליל בפלייאוף חצי הגמר

למעלה