חומרים למכירה
היי בנות גם אני מעריצה שרופה שלהם עוד מגיל 13 , כיום אני בת 24, אני עדיין מעריצה אותם בכל ליבי ומשתדלת להתעדכן גם כיום, למרות שאני כבר לא teen וכבר אחרי תואר ראשון וחתונה בדרך, בכל מקרה יש לי המון אבל המון דברים ופשוט חבל לי שהם סתם מעלים אבק , מדובר על 3 קלסרים גדושים בחומר, מכל עיתון שעולה על רוחכן, חומרים סופר ישנים מbravo, popcorn porocky וכמובן עוד דברים ממדינות כמו אנגליה, הולנד, ספרד, ארגנטינה, צרפת, בלגיה ועוד, אני חושבת שיהיה לי נורא קשה להיפרד מכל הדברים האלה כי אני זוכרת כמה קשה היה להשיג וכמות כסף שהשקעתי אבל על זה אני ממש לא מתחרטת. בנוסף לקלסרים יש לי המון חוברות, חוברות מדבקות (אחת מלאה-נדמה לי והשנייה כמעט) וכמובן פוסטרים בכל מיני גדלים, ישנים מאוד (נדמה לי שהפסקתי לאסוף חומרים מעיתונים אחרי black& blue בנוסף הייתי בהופעה שלהם במילנו ב10.10.05 יחד עם lady me ועוד חברה, אשר הייתה פעילה כאן בעבר, שהיא חברה שלי עוד מימי קדם, ההופעה הייתה ממש התגשמות חלום עבורנו והם היו הכי מושלמים בעולם ושרו סוף הדרך, היינו שורה שלישית אז ממש ראינו אותם מקרוב!אין ספק שזה משהו שאני בחיים לא אשכח וגם לא ארצה לשכוח ואם יזדמן לי שוב להית בהופעה שלהם בעתיד, לא אחשוב פעמיים, נכון שלהערצה אין גיל אבל מתישהו חייבים להיפרד מהחומר ולא מהם!,ואני מוכנה למכור את הדברים ממש במחיר סימלי, מבטיחה להיות פאיירית אבל חשוב לי שזה ילך למעריצה הכי אמיתית בעולם שתנצור את זה כמוני. יש לי גם מלא תוכניות ווידאו וקלטות ווידאו נדירות (כולל גם הסט המיוחד הזה של 5 קלטות של כל אחד כזה, אלוהים יודע שחרשתי את כל אמסטרדם בשביל למצוא אותו), וכל הסינגלים שלהם, כולל גם מהדורה מוגבלת, וגם דיסקים מבורגר קינג, נראה לי שיש לי אחד פעמיים אז אני מוכנה למכור אותו ויש לי גם סינגל של ניק help me עדיין באריזה, לא נפתח, פשוט קניתי פעמיים. קלטות וודיאו ודיסקים, אני לא מוכנה למכור, כי בא לי להשאיר את זה כמזכרת אולי רק להקליט למישהי אם היא ממש רוצה אבל תלוי אם יהיה לי זמן בכל אופן לאחר המגילה הזאת, אם מישהי רוצה יותר פרטים שתשאיר לי מסר, מייל וואטבר, אני אחזור. ואם תרצו אעלה תמונות מההופעה כאשר כל הקרדיט עליהם נתון לקרן חברה שלי שטרחה וצילמה.