שרשור מכירה\קניה

kfirshap

New member
שרשור מכירה\קניה

אני משפץ את התוים במועדון נוער בעיר שלי (נצרת עילית) שנקרא נענ"ע, המועדון נפתח כשחלק ממטרתו הוא לתת במה למוזיקאים, לתת חזרות ללהקות, ערבי במה שכולנו מופיעים בהם והכל הכל בחינם אך התופים במצב רעוע (מערכת pearl forum מתפרקת) אני מחפש תרומה\מכירה בזול של: -פדאל (יחיד) אבל לא כזה של peace מעפן משהו שאפשר לנגן עליו -טום הולדרים חדשים שיתאימו לpearl forum -מצילות חדשות ופשוטות כמה שיותר (כרגע יש paiste 101 חלודה ומצילה של pearl שמגיעה עם המערכת קראש רייד וקראש וגם היהט שהגיע עם המערכת שהחור באמצע שלו דפוק וגדול מדיי) -בומים למצילות (אני יודע שזה עסק יקר בומים זה עדיפות שניה שלי... אלא אם למישו יש לתרום) -ספוגים\גומיות\ברגים\מפתחות\עורות [משומשים גם, רק במצב שאפשר לנגן עליהם]\רימים\ וכל ציוד שרק יש לכם שזרוק ואתם באמת באמת לא משתמשים בו... זה יכול ממש לעזור לנו=] תתחשבו בי התקציב שלי ממש פיצי... תודה בשם מועדון נענע ואני כפיר... אתם יכולים ליצור קשר איתי ב0544978634 באיסיקיו8903730 באימייל [email protected] ובפרטי פה...

niree

New member
למכירה ! Pearl masters custom ++

למעירה מערכת מקצועית של Pearl ! Pearl masters custom MMX !!
בצבע עץ טבעי. מעץ מייפל ! גדלים – 10,12,14 בס 22 . ללא סנר . כולל סטנד להיי-הט וסטנד לסנר . ראק מאסיבי של חברת פרל בצורת ר עם 7 סטנדים עם בום ! מצילת רייד zildjian K 20” מצילת קראש --- מתנה !! zildjian קייסים לכל התופים !! כל הסט מגיע עם עורות שמן פינסטרייפ של רמו . הציוד במצב שמור מאוד !!!! מערכת שנוגנה ע"י דניס צ'יימברס , הורסיו הרננדז ועוד רבים וטובים.. מחיר --- 8500 כולל הכל ! הציוד לא נמכר כפריטים אלא רק כעסקה כוללת . לפרטים-- 050-8585741

ronene7

New member
GRETSCH RENOWN MAPLE

מערכת gretsch renown maple כחדשה, 10,12,14,22 + סנר.(כמו בתמונה רק בלי טםטם 8") תופים בלבד + ההולדרים

niree

New member
לכל המבקשים תמונה.. הסט לא מורכב..

הבן אדם עבר לגור בבניין וכל המערכת בקייסים.. מי שרוצה מוזמן לדבר איתו ולבוא לראות .. יום טוב .

למעלה